Η Samsung ετοιμάζει νέα σειρά premium ακουστικών

Συνήθως τα ακουστικά που πάνε πακέτο μαζί με την συσκευή τηλεφώνου δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο, χωρίς να είναι υψηλής ποιότητας είναι απλά αρκετά για περιστασιακή χρήση. Η Samsung διαθέτει ένα βασικό μοντέλο in-ear ακουστικών που κοστίζουν περίπου $30 (21 ευρώ) και είναι αυτά που δίνονται μαζί με το Samsung Galaxy S4.

Όμως όπως φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για τη Samsung, η οποία σχεδιάζει μια νέα σειρά ακουστικών που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Περιλαμβάνει in-ear, on-ear, και over-the-ear ακουστικά τα οποία όμως είναι πολύ πιο ακριβά σε σύγκριση με τα κλασικά της ακουστικά. Οι τιμές ξεκινούν από $149.99 (108 ευρώ) και φτάνουν μέχρι και $349.99 (253 ευρώ).

Τα ακουστικά θα είναι ενσύρματα και ασύρματα, θα είναι συμβατά με το S-Voice app της Samsung οπότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χρήση τους σε οποιαδήποτε συσκευή Samsung Galaxy.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους, τα νέα ακουστικά θα έχουν remote control και airplane adapters, λειτουργία ακύρωσης εξωτερικού θορύβου και equalizer.

, Η Samsung ετοιμάζει νέα σειρά premium ακουστικών

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Κοιτα. Υπαρχουν δυο πραγματα. Αν θελει καποιους να δωσει πολλα λεφτα για ακουστικα θα παρει καποια γνωστη καλη μαρκα επαγγελματικη η beats. Τωρα να δωσεις τοσα λεφτα για samsung ακουστικα.. Δεν νομιζω. Να δωσεις για sennheiser πχ η σε για αλλη σοβαρη εταιρια (και η sony εχει πολυ καλα πραγματα στο συγκεκριμενο τομεα) αλλα για samsung? Η θα παρεις beats να εισαι και μοδατος (και ελαφρως καγκουρας μιας και πραγματικα δεν πιστευω οτι τα beats ειναι τοοοοσο καλα για να κοστιζουν τοσο)

μιχαλης

@τομ beats? Δεν υπάρχουν πιο υπερκοστολογημενα ακουστικά . Μπες και δες συγκρίσεις με τα ath m50x που τα βρισκεις 100-150 και κάτι beats των 300+. Παντού τα ath m50x είναι καλύτερα. Αμα θες ποιοτικά ακουστικά όπως λέει και ο mkbhd (για όσους τον γνωριζουν ) είναι μακράν η καλύτερη επιλογή

Tom

Μιχαλη το ξερω απλα ηθελα να ημουν ευγενικος 😀 Και για να καταλαβεις ποσο το ιδιο εκπεμπουμε ηθελα να αναφερω και τα ακουστικα που λες που τα δειχνει ο marques αλλα δεν θυμομουν το ονομα τους.

Απλα αν δωσει καποιος για beats λεφτα οκ τον ψιλοδικαιολογω. Για samsung να δωσεις τοσα λεφτα εκτος αν κατι εχει κανει η samsung και οντως εινα φοβερα θα μου φανει περιεργο.

wrangler10

Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.Μπορεί κάποιος να μας πει σίγουρα ότι τα samsung ακουστικά δεν αξίζουν τα λεφτα τους?Ακόμα δεν κυκλοφόρησαν.Εγώ πιστεύω ότι η samsumg έχει την ικανότητα να βγάλει κορυφαία ακουστικά , μένει να το δούμε και στην πράξη.

υ.γ.Εγώ έχω τα klipsch s4i και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα θα αγόραζα samsung αν απέδιδαν τα αναμενόμενα

Tom

Ναι δεν λεω οχι αλλα εσυ θα εδινες τα πολλα λεφτα σου σε εναν πρωταρη του ειδους και οχι σε εναν επαγγελματια με χρονια/δεκαετιες πειρας; Δεν κρινω την ποιοτητα μπορει να ειναι και τα καλυτερα στον κοσμο απλα δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη και ο μονος τροπος να δικαιολογουσα καποιον να προχωρησει στην αγορα θα ηταν αν το ειχε ψαξει πραγματικα παρα πολυ.

Επισης κρινωντας την samsung σαν εταιρια που της αρεσει να υπερβαλλει με χρωματα κλπ, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα ακουστικα της δεν θα εχουν καθολου ουδετερο ηχο που πρεπει να εχουν ακριβα ακουστικα. Σιγουρα θα εχουν υπερτονισμενα μπασα για να ακουγονται καλυτερα στο απαιδευτο αυτι. (και καπου εδω μπαινουν στην συζητηση και τα beats αλλα ας μην παμε αλλου)

Για 60 ευρω ναι παιζει να παιρνα samsung αν ειχε κατι καλο σε αυτην τιμη (καλα εγω γενικα δεν θα παιρνα πολυ ακριβα ακουστικα βεβαια ετσι)

Takis

Sony MDR-ZX300 102db και κινηματογραφικός ήχος ,κατασκευή από αλουμίνιο και πλαστικό περιμετρικά ,τα έχω ένα μήνα τώρα και συναρπάζουν απλά μοναδικά ,το καλύτερο είναι ότι τα πήρα 30€.
αποκλείεται να έδινα τόσα λεφτά για samsung

Tom

Εγω εχω τα mdr-zx600 πολυ καλα για την τιμη τους και ομορφα. Οπως ειπα δεν θα εδινα γενικοτερα πολλα λεφτα για ακουστικα εκτος αν ημουν DJ η παραγωγος

Τάσος ο Ν.

Παιδιά και Sol Republic (τα ακουστικά που φορούσε ο Phelps στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου όταν όλοι οι άλλοι είχαν beats) είναι μια εξαιρετική εταιρία. Είναι Αμερικανική και δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις απο το skroutz. Έχω ενα ζευγαρι on-ear απο e-bay και είναι μακράν τα καλυτερα ακουστικά που είχα ποτε.

Panos7GR

Όπως και να το κάνουμε, ακόμα και ετυμολογικά να το πάρεις Sony=Ήχος. Σε λάθος νερά πάει η Samsung. Ασε που θα απευθύνονται μόνο σε Galaxy…
Από την άλλη γιατί όχι; Έχει τεχνογνωσία η Samsung, αλλά κρατώ μικρό καλάθι γιατί όπως και να το κάνουμε τα τελευταία χρόνια περισσότερο όνομα πουλάει. Αλλά αυτός ο περιορισμός με Galaxy με χαλάει… (Όπως αναφέρεται στο άρθρο, εκτός και αν καταλαβαίνω λάθος)

Theodore.

Αμα θελετε να μαθετε για ακουστικα,αλλα εχετε και αυτοσυγκρατηση να μην παρασυρθειτε,υπαρχει ενα σαιτ ειδικο γι αυτο.Το ονομα του,www.Headfi.org .
Eκει θα τα δειτε ολα,και θα σας φυγουν και πολλες τσιμπλες απ τα ματια,και βυσματα απ τ αυτια.
Εγω την πατησα καποτε,και βρεθηκα να αγοραζω ακουστικα που μου κοστισαν πολλα.
Συν ενα DAP που στοιχιζε οσο μια ακριβη τηλεοραση.
Αλλα παιζανε καλα.
Και το θεμα ειναι,ξερετε,οτι δεν μπορεις να φανταστεις απο πριν,ποσο καλυτερα μπορει να παιξει καποιο μεσο αναπαραγωγης ηχου,εαν δεν το ακουσεις.Λες,ποσο καλυτερα μπορει να παιξει πια ,αυτο το ακουστικο;Ε,μπορει να παιξει .
Παντως για φτηνα κουστικα,που τα αγορασα 16€ απο το eBay,ειναι κατι JVC.

Τομ

Γενικα τα beats τρωνε πολυ promotion και κει οφειλεται η επιτυχια τους. Για καποιον που διαθετει πολλα λεφτα για να παρει ακουστικα, μονο και μονο για να εχει ακριβα ακουστικα, τα beats ειναι η πρωτη επιλογη. Αυτοι που θελουν ακριβα ακουστικα για την ποιοτητα πανε σε αλλες εταιριες ηχου που δεν ειναι τοσο γνωστες στον καταναλωτη αλλα ειναι πολυ γνωστες στους επαγγελματιες.

tech21man

H samsung ειχε αρκετο προβλημα στην οδηγηση χαμηλων φορτιων σε ωμικη αντισταση με το s4 τωρα θυμηθηκε να δωσει υπερακριβα για τη φημη της ακουστικα?

Υπαρχουν απιστευτα value for money 32ρια η 64ρια ακουστικα στην αγορα, που δεν νομιζω οτι η samsung (μια εταιρεια με ψιλο-μηδαμινη παραδοση σε ηχο) να τα ποιασει σε αποδοση.

Creative aurvana live, fostex, ATH M-50, Klipsch ακομη και τα econo-phile superlux με 35 ευρω…πριν καν ποιασεις sennheiser η beyerdynamic.

Ουστ με μια λεξη.

antonis

Beyerdynamic custom one pro..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.