Samsung: Μετά το Note 7 ανακαλεί 2.8 εκατ. πλυντήρια ρούχων

Από ότι φαίνεται το 2016 δεν διαγράφεται καθόλου καλή χρονιά για την Samsung. Ύστερα από την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7, τώρα αντιμετωπίζει μια νέα ανάκληση που αφορά πλυντήρια ρούχων της εταιρείας.

Μαζί με την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ (CPSC), η Samsung προέβη στην ανάκληση 2.8 εκατομμυρίων πλυντηρίων. Η ανάκληση αφορά πλυντήρια τα οποία γεμίζουν από το πάνω μέρος. Σύμφωνα με την CPSC, «Η πόρτα των πλυντηρίων μπορεί απρόσμενα να αποκολληθεί από το σασί του πλυντηρίου κατά την διάρκεια της χρήσης, δημιουργώντας κίνδυνο για τραυματισμό». Φυσικά δεν μιλάμε για εκρηκτικά πλυντήρια, αλλά μπορούν να είναι και αυτά επικίνδυνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Samsung είχε λάβει 733 αναφορές για πλυντήρια τα οποία είχαν έντονους κραδασμούς και σε κάποια αποκολλήθηκε και η πόρτα. Επιπλέον, υπάρχουν 9 αναφορές για τραυματισμούς, οι οποίοι αφορούν ένα σπασμένο σαγόνι και ένας τραυματισμένος ώμος.

Όπως και να έχει ας ελπίσουμε ότι το 2017 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την Samsung και να μην χρειαστεί να προβεί ξανά σε ανακλήσεις προϊόντων.

Samsung washing machines top loading doors detach, Samsung: Μετά το Note 7 ανακαλεί 2.8 εκατ. πλυντήρια ρούχων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Αφού φτάσαμε να αναρτούμε άρθρα για ελλατωματικές πόρτες στα πλυντήρια…πάμε καλά…
Καθημερινά γίνονται ανακλήσεις σε τόνους προιόντα. Έπρεπε να το κάνουμε είδηση γιατί βγήκε ένα κινητό ελλατωματικό;
Έλεος…

bezilys

@Christos T ναι καθημερινά πιάνουν φωτιά τα τηλέφωνα, καθημερινά συμβαίνουν ατυχήματα με πόρτες πλυντήριον.άσε ρε μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολογητα……

makis

Καλύτερα να της έβγαινε το μάτι……

Thanoslam

Τελικά ή samsung δεν κάνει ούτε για πλυντήρια.

TechGeek

– Πιάστηκε να πληρώνει άτομα για να τις γραφουν ψεύτικα reviews
– Πιάστηκε να έχει αντίξοες συνθήκες στα εργοστάσια τις με εκατονδάδες άτομα να έχουν καρκίνο και διαφορα αλλα και μάλιστα το παραδέχτηκε και πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια σε αποζημίωσις, γάμα την αποζημίωση αν έχεις καρκίνο
– Έβγαλε κινητό με ελαττωματική μπαταρία, ΔΥΟ φορες χωρίς καν να βρει το πρόβλημα πριν το βγάλει την δεύτερη φορα
– Σχεδόν 3 εκατομμύρια πλυντήρια της έχουν πρόβλημα και είναι και αυτά βόμβες

Παρακαλώ τους samsung fanboys να ηρεμήσουν λιγάκι, εκτίθεστε με αυτό που υποστηρίζεται τόσο παθιασμένα.

Alviso

Θα αρχισουν τις ιστοριες συννωμοσιας παλι τα fanboys της samsung !

Apostolis kalamata

Ας ασχολείται με απορρόφητηρες μόνο ααα μα πια αηδία κατάντησε …αααα και τρία πλυντήρια δώρο στο πρώτο κύριο που σχολίασε χαχαχαχχαχ…

Giannis

Αφού έγινε στην Αμερική είναι προφανές ότι η apple είναι πίσω από αυτό. Να ανακοινωθούν τα ονόματα των ιδιοκτητών των πλυντηρίων γιατί δεν τους πιστεύω.

phantomas

@TechGeek

-Πιάστηκε να αναθέτει εν γνωσει της την κατασκευή των συσκευών της σε εργοστάσια που έχουν ανήλικα να “δουλευουν”… με ωράρια για τους εργάτες έως και 18 ώρες την ημέρα με ψίχουλα αμοιβες και μαζικές αυτοκτονίες… Η ίδια εταιρία που χτίζει πανακριβα γραφεία-μοστρα για τα μεγαλοστελέχη της στην άλλη μεριά του Ειρηνικού και ρευτό 200 δις σε τράπεζες.

-Πιάστηκε να χρησιμοποιεί δύο ισχυρές τοξίνες για την κατασκευή των κινητών της που προκάλεσαν πολλαπλά κρούσματα καρκίνου και νευρικών παραλύσεων σε εργάτες που εκτέθηκαν σε αυτές.

-Πιάστηκε για τεράστια φοροδιαφυγή στην Ευρώπη και είναι η πρώτη στη λίστα σε αποθεματικό κρυμμένο σε φορολογικούς παραδείσους…

-Έβγαλε κινητό που με το SAR του ήταν στον Θεο ενώ έχανε σήμα όταν το έπιανες κατηγορώντας τους χρήστες οτι αυτοί το κρατάνε λάθος.

Παρακαλώ του2 Apple fanboys να ηρεμήσουν λιγάκι, εκτίθεστε με αυτό που υποστηρίζεται τόσο παθιασμένα.

Taz_dev

Πραγματικά όσοι παθιαζεστε τόσο υπερ της μιας ή της άλλης εταιρείας λες και σας έβρσαν το σπίτι , είσαστε άξιοι της μοίρας σας.

Mi. F

Έχω δει το σχόλιο εδώ και μέρες σε άλλο σαιτ κ είναι για την Αμερική. Σε κάποιες χώρες η ανάκληση θεωρείται συν για μια εταιρεία που σέβεται τον καταναλωτή. Οι χιλιάδες μερσεντες που ανακαλουνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για επιδιορ6ωση από την εταιρεία,μάλλον για όφελος του καταναλωτή είναι. Απλά τώρα λόγω της άστοχιας με το note7,μεγενθυνεται κάτι που καθημερινά γίνεται και σωστά παγκοσμίως.

Hyper

Απο τη Samsung έχω χάσει 3000€ Κ παραπάνω!!!
Δυο inverter air conditions των 800€ το καθένα με χαλασμένη πλακέτα κ τα δυο!!
Ένα απλό air condition με χαλασμένο τον συμπιεστή με κόστος επισκευής 160€. Ελαττωματικό smartphone s3 450€
Μια χαλασμένη tv των 1100€ σε 4 χρόνια κ αναφορές απο γνωστούς κ φίλους για χαλασμένα ψυγεία ( πλακέτες κ μοτέρ), σκούπες, πλυντήρια κτλ.
Έχω γνωστό σε μεγάλη αλυσίδα κ μου εχει πει ότι αν ήξερε ο κοςμος ποςα Samsung είναι προβληματικά δεν θα το πίστευε!!Έχουν πωλητές σε κάθε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών κ σε ωθούν στα προϊόντα τους χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι!!
Δυστυχώς ήμουν φαν της εταιρείας αλλα πλέον τη σιχαίνομαι! Ποτέ πια κ τπτ απο αυτούς!!!
Japan πλέον σε όλα κ παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις όπως kenwood, Aeg,Mitsubishi, Sony,Panasonic, hitachi, Philips κτλ

Hyper

Έχω χάσει περίπου 3000€ από τη συγκεκριμένη εταιρεία! Αιρ κοντισιονς,χαλασμενες πλακέτες, ψυγείο πρόβλημα στο μοτέρ ,πρόβλημα σε τηλεόραση 1100€ πλακέτα !! Σκούπα φίλου χάλια, πλακέτα σε s3 k s4 mini
Ήμουν οπαδός της εταιρείας αλλά πλέον ούτε να την ακούω!!
Γνωστός σε μεγάλη εταιρεία ηλεκτρικών μου λέει θα αγόραζες ποτέ rolex πλυντήριο ρε φίλε?????Έχει δίκιο!!
Μόνο japan κ ευρωπη πλέον!! Sony, panasonic, aeg , hitach κτλ

Chris_BMW

Hyper @ Για τα air condition θα συμφωνήσω μαζί σου .. Παθών κ εγώ με πολλα προβλήματα μονο design .. Τηλεόραση αγόρασα το 2007 τεχνολογίας LCD .Στα τρία χρονια μια μαύρη λωρίδα εμφανίστηκε στη μέση της τηλεόρασης προφανώς απο καμένα pixel . Δεν την έχω πάει για επισκευή την έχω στην κρεβατοκάμαρα απο τότε.Δουλεύει ακόμα πάντως . Κινητό S3 ..δεν λέω τίποτα αλλο… Κάποτε ήμουν φαν της κ παρόλες τις σφαλιάρες συνέχιζα να αγοράζω .. Πλέον όμως πολυ δύσκολα θα εμπιστευτώ προϊόν της .

petros

Ευτυχώς που υπαρχει τουλαχιστον εταιρεία απο την Καλιφόρνια της Κινας που οταν χαλάνε τα προϊόντα της, μονίμως φταίει ο χρήστης και η υγρασία

Hyper

Chris_bmw@
Αυτό που έπαθε η tv σου με τη μαύρη γραμμή το έβγαλε κ η δίκη μου πριν κλατάρει. Ήταν LCD hd 1100€ του 2008. Πάνω στα πρόσωπα η γραμμή έπεφτε κ με κούραζε απίστευτα. Λυπομουν τα λεφτά που έδωσα πραγματικά!
Πήρα την αντιπροσωπεία κ μου ζήτησαν
400€ για σέρβις κ ανταλλακτικά κτλ
Quality control μηδέν η συγκεκριμένη εταιρεία!
Χάος!!
Ευτυχώς που έχω το φιλαράκι στον καταςτημα κ μου λέει ποια είναι τα ελαττωματικά προϊόντα, ποια γυρίζουν πίσω κτλ κ με έσωσε!! Να είναι καλα ο άνθρωπος! Υπόψιν πως η samsung σταματάει την παραγωγή air condition πλέον!!

Chris_BMW

Hyper @ Φίλος πρέπει να έχουμε το ίδιο μοντέλο εμένα ειναι hd του 2007 κ επειδή τότε γινόταν η μετάβαση απο τα ” κουτιά ” στις flat κ εγώ την πλήρωσα αν θυμάμαι καλα κάπου στα 1300.. Αυτό που σου περιγράφω ειναι σαν μια μαύρη σκιά κάπου στη μέση της τηλεόρασης .. Οι LCD ήταν προβληματικές γενικά κ το “κλαίω τα λεφτά μου ” ειναι σχετικό .. Τότε όλες πανάκριβες ήταν.. Βεβαια οι lg σκυλιά κ αρκετά υψηλά το Value for money .. δυο έχω αλλάξει η μια στις 42 3D όχι smart (η οποία κ ε πωληθεί σε φίλο κ δουλεύει 5 χρονια απροβλημάτιστα κ τωρα έχω την 50 άρα fhd του 2015 smart κ 3D αρκετά ευχαριστημένος

VasiliS7Edge

Εγω πάντως εχω καμια 20ρια συσκευες μαζι με ππλυντήριο Samsung ai conditioner
Tv home cinema και δεν εχουν παθει τιποτα. Μια φορα χρειάστηκα service και εξυπητετηθηκα σε 2 μερες. Ιδικα η Tv ειναι αγορασμενη απο το 2006. Η ανακληση ειναι καλο πραγμα και μονο οι σοβαρες εταιριες την κανουν.

Chris

Ομοίως έχω 3 τηλεοράσεις σπίτι 5ετιας,2 νεότερες στην εργασία μου, δίσκο ssd, ένα πολυμηχανημα και πάντα κινητό από το s4 και μετά. Πολύ πολύ ευχαριστημένος. Ενώ έχω κακές εμπειριες από lg, miele aeg. Μην μιλήσουμε για αυτοκινητα. Εκεί ναδεις λαχείο που είναι……. οι μαρκες. Όσο εξελίσσεται η τεχνολογια και φορτώνονται όλων των ειδών οι συσκευές τα προβλήματα θα είναι όλο και πιο συχνά.

@papaki

Όποιο έχει αγοράσει από την γνωστή εταιρεία κ………ς που έχω αγοράσει και εγώ από εκεί είναι πραγματικά προβληματικά όλο και κάτι είχανε. Σωστό κανένα! Αγοράστε από άλλο μαγαζί οπωσδήποτε.

Ante_Geia

κάτι τοστιέρες που έχω να αρχίσω να τις φοβάμαι;;;

Petros

@Hyper Που άκουσες ότι σταματάνε την παραγωγή των A/C; Έψαξα και δε βρήκα τίποτα.

Hyper

Petros@ έμαθα μέσα από μεγάλο κατάστημα που συνεργάζονται με τις επίσημες αντιπροσωπείες πως έχουν έχουν γίνει πάρα πολλά παράπονα ειδικά για τα A/C της εταιρείας.Είναι πολλές οι καταγγελίες άλλωστε (στο διαδίκτυο γίνεται χαμός από το κράξιμο που πέφτει).
Υπάρχει η φήμη πως θα σταματήσει η παραγωγή των A/C. θα ξαναρωτήσω για να το εξακριβώσω.
Εκτός αν δεν σταματάει παγκοσμίως αλλά μόνο η εισαγωγή των A/C στην Ελλάδα.
Επίσης ακούγεται ότι η σταματάει εντελώς την παραγωγή smartphones η LG(μέσα από την lg μου το είπαν). Μου έκανε εντύπωση γιατί ειδικά τα mid range κινητά της είναι αρκετά καλά κ με καλή κοστολόγηση σε σχέση με άλλες εταιρείες. Άσε που έβγαλε κ το V20 το οποίο είναι τέρας δύναμης.
Όσο για το μεγάλο κατάστημα που ανέφερε ο φίλος @papaki, αφού είναι επίσημος μεταπωλητής θα έπρεπε να έχει καλά προϊόντα.Έχεις ακούσει κάτι;;;
Chris_BMW@ εμένα 40ίντσες ήταν μάυρη hd. Την αγόρασα τότε 1.100ευρω με έκπτωση κανένα 200ευρω. Πιθανά είχαμε πάρει το ίδιο κελεπούρι!!!
Για τις tv Lg συμφωνώ μαζί σου. Εγώ πάντως γύρισα στις Sony k Panasonic.

John

Τα πλυντήρια που ανοίγουν από πάνω βγάζουν σίγουρα πρόβλημα με την πόρτα μετά από 2-3 χρόνια , είχα ένα Candy και χάλασε στην διετία και δεν άνοιγε γιατι χάλασε ο μηχανισμός ούτε επισκευαζόταν με αποτέλεσμα να το πετάξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.