Samsung, ετοιμάζει smartwatches a la Motorola Moto 360

Με εξαίρεση το Motorola Moto 360, όσα smartwatches έχουμε δει μέχρι σήμερα όχι μόνο από τη Samsung, κάθε άλλο παρά ελκυστικό desing θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν. Η Samsung θα κάνει στροφή στο σχεδιασμό των έξυπνων ρολογιών της.

Την τρίτη της απονεμήθηκαν τρεις νέες πατέντες οι οποίες αφορούν σε στρογγυλά Smartwatches. Αυτή η κίνηση είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα Smartwatches που μας έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί η Samsung μέχρι σήμερα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε την ιδέα από το στρογγυλό Motorola Moto 360, αλλά οι πατέντες είχαν κατατεθεί πριν ακόμη δούμε το Moto 360, στις 15 Μαρτίου του 2014.

H συγκεκριμένη τριάδα πατεντών παρουσιάζει ρολόγια με κάμερα στο περιβραχιόνιο, η οποία θα είναι ικανή να αναγνωρίζει χειρονομίες. Επίσης το σημείο που κλειδώνει το περιβραχιόνιο θα έχει υποδοχή για φόρτιση.

Πάντως αν η Samsung ακολουθήσει τον σχεδιασμό που έδειξε στις πατέντες της πρέπει να αναμένουμε πιο στρογγυλά σχέδια στο μέλλον τα οποία είναι σίγουρα πιο όμορφα και δεν θυμίζουν τόσο έντονα ότι είναι τεχνολογικά gadgets. Από την άλλη βέβαια το στρογγυλό design ίσως να μην έχει τόσο καλό αποτέλεσμα όσο θα είχε μια τετράγωνη οθόνη η οποία δεν θα έκοβε τις εικόνες.

samsung στογγυλό smartwatch, Samsung, ετοιμάζει smartwatches a la Motorola Moto 360

samsung στογγυλό smartwatch, Samsung, ετοιμάζει smartwatches a la Motorola Moto 360

samsung στογγυλό smartwatch, Samsung, ετοιμάζει smartwatches a la Motorola Moto 360

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

πως θα τα ονομάσει? Copycat 360? :p

P@NOS

COPYCAT??!! Σοβαρά ρε DARTH! εχει ξανά δει κανένας στρογγυλό ρολόι ρε παιδιά?

Darth

μέχρι τώρα έβγαζε τετράγωνο, βλέπει δεν αρέσει στων κόσμο, ας κάνουμε μια έρευνα λέει, κάνει την έρευνα βλέπει σε όλους άρεσε το ρολόι της Lenovo και λέει ουαλα βγάζω ένα ίδιο και καθαρίσαμε

NaS

Συμφωνα με το αρθρο… “Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε την ιδέα από το στρογγυλό Motorola Moto 360, αλλά οι πατέντες είχαν κατατεθεί πριν ακόμη δούμε το Moto 360, στις 15 Μαρτίου του 2014.”

anergos13

Ο φιλος Darth..μαλλον διαβασε το μισο αρθρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.