Το έξυπνο ποδήλατο της Samsung

Μιας και η ονομασία «smart» για κινητά και ρολόγια ίσως θεωρείται πια παρωχημένη, η Samsung μοιάζει να ακολουθεί το trend της εποχής όπου κάθε αντκείμενο καθημερινής χρήσης όπως κούπες και μπλούζες επιχειρεί να γίνει έξυπνο. Έτσι λοιπόν μας παρουσιάζει το έξυπνο ποδήλατο για το οποίο συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή ποδηλάτων Giovanni Pelizzoli.

Τι μπορεί να κάνει όμως ενα ποδήλατο για να θεωρηθεί έξυπνο; Σύμφωνα με τα σχέδια του Smart Bike, ο ποδηλάτης θα μπορεί να τοποθετεί το smartphone ανάμεσα στα χερούλια του ποδηλάτου. Το smartphone θα χρησιμεύει σαν «καθρέφτης» καθώς θα χρησιμοποιεί μια κάμερα στο πίσω μέρος του ποδηλάτου.

Το τηλέφωνο θα διαχειρίζεται και άλλα πράγματα, όπως την χρήση laser για την δημιουργία της δικιάς σου λωρίδας ποδηλατόδρομου και επίσης θα σε βοηθάει να ανακαλύπτεις νέες διαδρομές για ποδήλατα με την χρήση του GPS.

Το Samsung Smart Bike είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο που βοηθάει να απορροφά κάποιους κραδασμούς, θα έχει δική του μπαταρία, Wi-Fi και Bluetooth.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η Samsung σχεδιάζει να κάνει full-scale παραγωγή του Smart Bike αλλά θα ήταν σίγουρα διασκεδαστικό να το δοκιμάσουμε. Τι λέτε;
, Το έξυπνο ποδήλατο της Samsung

, Το έξυπνο ποδήλατο της Samsung


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

δεν θα ειναι απο πλαστικο????? omg

vtag

Ολα γινονται εξυπνα….ο ανθρωπος μόνο δεν γινεται!

Someone

Τι τιμή όμως θα έχει;

Αντρέας

Αν δεν είναι έτσι και είναι και καλό σαν ποδήλατο(δηλαδή ίσως ηλεκτρικό ποδήλατο εάν και δεν αναφέρεται στο άρθρο) θα κάνει άνετα 4000-5500 €

Αντρέας

Εάν τα περισσότερα ποδήλατα σε 5_6 χρόνια έχουν όλα αυτά θα χαθεί εντελώς η μαγεία και η ανεμελιά που νιώσαμε όταν ανεβήκαμε στο πρώτο (αλλά και στα άλλα) ποδήλατά μας.[θέλουν να μας κάνουν άχρηστους και στρατιωτακια τους]ΚΡΙΜΑ

nikos

Άντε βρε και εις ανώτερα! Έξυπνο τρίκυκλο την επόμενη φορά 😛

Άγγελος

Συγνώμη είναι αληθινό το άρθρο ? Εγώ έλεγα πως τρολάρετε αλλά δεν βλέπω πουθενά κάτι.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Δε βλέπω κάτι έξυπνο εδώ.

Παναγιώτης Βασσης

Ορίστε έβγαλε και η Samsung συσκευή από αλουμίνιο !!!

andrew

Καπου ακουσα οτι θα κανουνε και εξυπνη σερβιετα και εξυπνο τεστ εγκυμωσηνης

Δημήτρης

ΤΟ ποδήλατο:
Έχει ωραία βάση κινητού
Είναι άσχημο
Δεν έχει ταχύτητες
Έχει μόνο μπροστά φρένο!, και μάλιστα δισκοφρενο ( και για αυτούς που έχουν μια μικρή γνώση σε ποδήλατα ξέρουν ότι το δισκοφρενο είναι άχρηστο σε ποδήλατα, δεν οδηγάς αυτοκίνητο, προσθέτει βάρος στη ρόδα και η μόνη περίπτωση που είναι πλεονέκτημα έναντι των παραδοσιακων φρένων είναι σε βροχή ΜΕ λάσπη)
Έχει χαλιά σέλα.
Αν το ποδήλατο αυτό είχε και αναρτήσεις (άλλο ένα περιττό εξάρτημα που προσθετει βάρος, χαλάει κτλ) θα ήμουν 100% σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι του project δεν έχουν κάνει ποτέ ποδήλατο.

GiannisMix

@Δημήτρης
Απ την εμπειρία μου (ερασιτεχνικά) οι μπροστά αναρτήσεις πάντα βοηθούσαν να είναι πιο σταθερό το τιμόνι και αποροφουσαν κραδασμούς

Christos

Ego entiposiastika pou den tha einai ftiagmeno apo plastic!

Manos Vs

Σε τι κοσμο θα ζησουν τα παιδια μ, οι μηχανες θα τα χειριζονται και η παιδικη τους ηλικια δεν θα ειναι ωραια.

Τομ

Εχει φτιαξει και μεταλλικα laptop η samsung προς ενημερωση οσων εχουν τοσο αναγκη να φανουν εξυπνη με χιλιοπαιγμενα σχολια.

Τομ

Εξυπνοι* το σκοτωσα

nikos

@τομ το ξέρουμε, και έτυχε να είμαι ένας από τους κατόχους του κάποτε όμως γενικά οι συσκευές της δεν φημίζονται για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιεί οπότε με το δίκιο τους την κράζουν,αν και κάποιοι το έχουν παρακάνει η αλήθεια είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.