Πέμπτη
08/01/2015

Samsung, πατεντάρει «έξυπνο» γάντι και δεν είναι φάρσα αυτή τη φορά

Τον περασμένο χρόνο η πρωταπριλιάτικη φάρσα της Samsung στους fans της ήταν ένα high-end γάντι ονόματι Samsung Fingers το οποίο έχει flexible UHD Super Emo-LED οθόνη στο κέντρο της παλάμης, δέσμη S Laser ακριβώς από κάτω και 16MP κάμερα. Τελικά όμως, αυτό που ξεκίνησε ως φάρσα, η Samsung φαίνεται πως θέλει να το κάνει πραγματικότητα.

Κατέθεσε μια νέα πατέντα με τίτλο «Electronic Device Having Sensor and Operation Method Thereof». Τα διαγράμματα δείχνουν ένα γάντι με εύκαμπτες οθόνες που μοιάζουν με QWERTY πληκτρολόγιο. Επιπλέον, το γάντι έχει διάφορους αισθητήρες και στην αίτηση της πατέντας το νέο προϊόν αποκαλείται «finger motion recognition glove».

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιες λειτουργίες θα έχει το έξυπνο γάντι της Samsung, αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να το δούμε να υλοποιείται.

samsung-smart-glove-01-570

samsung-smart-glove-02-570

samsung-smart-glove-03-570

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Λεόντιος λέει:

    Και δώρο ένα fapping app στο γιουπορν

  2. Ο/Η Lucifer1507 λέει:

    Σκεφτομαι οτι θα ταίριαζε πολύ με το VR σύστημα που ετοιμάζει ώστε αντί να εχεις απλα κουμπακια πανω στην συσκευή που θα φοράς στο κεφάλι, να εχεις τέτοια γάντια που θα αναγνωρίζονται και θα φαίνονται στο VR. Το έχουμε δει αρκετές φορές σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.