Samsung, Κατέθεσε πατέντα για διαφορετική χρήση του smartwatch

Τα έξυπνα ρολόγια είχαν την τιμητική τους φέτος και θα μας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους μήνες μαζί με άλλες “φορετές” συσκευές. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες τους σήμερα είναι η μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το δεύτερο μάλλον η ευκολία της χρήσης τους. Η Samsung σκέφτεται το δεύτερο και προχωράει παρακάτω…

Πρόσφατα κατέθεσε πανέντα που παρουσιάζει τη χρήση ενός smartwatch με στρογγυλή οθόνη να πραγματοποιείται με επαφή του χεριού όχι πάνω στη οθόνη αλλά στην κάσα του ρολογιού. Λογικά και η οθόνη θα είναι αφής σε ένα παρόμοιο μελλοντικό μοντέλο αλλά αυτό το νέο gesture μας αρέσει πολύ. Μένει να αυξηθεί και η διάκρεια ζωής των μπαταριών!

, Samsung, Κατέθεσε πατέντα για διαφορετική χρήση του smartwatch

, Samsung, Κατέθεσε πατέντα για διαφορετική χρήση του smartwatch

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Θεωρώ ότι το άρθρο θέλει να πει πως πρόβλημα των smartwatches είναι η δυσκολία της χρήσης του κι όχι η ευκολία όπως αναγράφηκε. Για τη μπαταρία τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.