Samsung SMX-C10, Ψηφιακή βιντεοκάμερα

Η νέα βιντεοκάμερα Samsung SMX-C10 διακρίνεται για τον εργονομικό σχεδιασμό και την αισθητική της, που προέρχεται από την παράδοση του Crystal Design της Samsung. Η SMX-C10 διαθέτει οπτικό zoom 10x με τεχνολογία Hyper Image Stabilization για την εξάλειψη των θολών εικόνων, περιστρεφόμενη οθόνη LCD 2.7 ιντσών με υψηλή ευκρίνεια 230.000 dot, καθώς και το μοναδικό φακό Active Angle της Samsung, για πιο εύκολο κράτημα.

, Samsung SMX-C10, Ψηφιακή βιντεοκάμερα

Χάρη στο φακό Active Angle, μειώνεται αισθητά η πίεση στον καρπό και στον αγκώνα κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Με το χαλαρό αυτό κράτημα, η οθόνη LCD της κάμερας δεν παρεμβάλλεται στο οπτικό πεδίο του χρήστη και οι λήψεις είναι ακόμα πιο φυσικές. Ιδανική για τον πολυάσχολο χρήστη, η Samsung SMX-C10 προσφέρει παρατεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας – έως και 2 ώρες και 20 λεπτά συνεχούς εγγραφής.

Επίσης, με το πρόγραμμα προβολής και επεξεργασίας βίντεο Intelli-Studio, η SMX-C10 έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με οποιοδήποτε PC μέσω USB, ενώ στη συνέχεια η προβολή και το μοντάζ του υλικού πραγματοποιούνται χωρίς την εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού. Την ίδια στιγμή, το Intelli-Studio διευκολύνει τη διαδικασία φόρτωσης βίντεο σε δικτυακούς τόπους, όπως το YouTube, όπου ένα και μόνο κουμπί με την ένδειξη upload παρέχει απευθείας σύνδεση με αυτούς.

Στα επιπλέον πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της βιντεοκάμερας SMX-C10 συμπεριλαμβάνονται η διακεκομμένη εγγραφή (time-lapse recording), οι ζωντανές μικρογραφίες επί της οθόνης (animated thumbnails) και ένα πολλαπλό σύστημα φόρτισης. Με τη διακεκομμένη εγγραφή, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει την κάμερα να καταγράφει μία εικόνα κάθε ένα, τρία, πέντε, 10, 15 ή 30 δευτερόλεπτα, λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο χρήστης θέλει να συμπυκνώσει γεγονότα μεγάλης διάρκειας, σε ένα σύντομο και εύκολο στην προβολή βίντεο.

Τέλος, η Samsung SMX-C10 προσφέρει διπλό σύστημα φόρτισης της μπαταρίας, δηλαδή είτε μέσω σύνδεσης της κάμερας με τον προσαρμογέα AC (μέρος του στάνταρ εξοπλισμού), είτε μέσω USB, όταν η κάμερα είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

ωραίο το μηχάνημα…αλλά περίπου με τι τιμή κυκλοφορεί; και τι ανάλυση έχει; τέλος γράφει σε dvd,memory ή κασέτα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.