Σάββατο
05/05/2012

Samsung W300, Αδιάβροχη κάμερα τσέπης 1080p

Καλοκαίρι έρχεται και η κάμερα θα πρέπει να είναι σε θέση να ακολουθήσει το ανήσυχο πνεύμα σας. Αν είστε έτοιμος για περιπέτεια, το ίδιο και η W300 από τη Samsung. Βασικό της προσόν είναι ότι μπορεί και κινηματογραφεί κάτω από το νερό αποθανατίζοντας έναν υπέροχο και άγνωστο κόσμο. Ο μέγεθος της είναι τέτοιο έτσι ώστε να μπορεί να χωρά με ευκολία στο χέρι όταν είστε στο νερό, ή στην τσέπη όταν είστε έξω από αυτό.

Η ποιότητα της εικόνας της δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που αντιπροσωπεύει η κορυφαία προδιαγραφή 1080p. O αισθητήρας της είναι 5 Megapixel και το καρδάρισμα γίνεται στην οθόνη LCD 2.3 ιντσών, 230kpixel. Έτσι, η μικρή Samsung W300 μπορεί και καταγράφει video HD με οξύτητα σε βάθος έως και 3m κάτω από το νερό. Για το λόγο αυτό υπάρχει ειδικό mode Auto Aqua. Φυσικά, πέραν του νερού που μένει μακριά από εσωτερικό της έως τα 3m, το ίδιο συμβαίνει με τη σκόνη και την άμμο που σίγουρα θα συναντήσει στο διάβα της.

Για τη φόρτιση της μπαταρίας δεν πρόκειται να προβληματίσει στο ελάχιστο, καθώς φορτίζει μέσω USB, χωρίς εξωτερικό φορτιστή. Ενδιαφέρον είναι ότι η W300 προσφέρει on-board βασικές δυνατότητες editing, όπως η προσθήκη μουσικού soundtrack –προφορτωμένου στην κάρτα εγγραφής SDXC. Με τη σύνδεση σε PC δίνονται βασικές δυνατότητες editing και sharing με το πρόγραμμα Intelli-Studio που είναι ενσωματωμένο. Έτοιμοι για εξορμήσεις;

Samsung W300, Αδιάβροχη κάμερα τσέπης 1080p

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η vag λέει:

    Πόσο κάνει και από που μπορούμε να το αγοράσουμε; :P

  2. Ο/Η steve λέει:

    ποτε θα ερθει ελλαδα?

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.