Samsung WF457, Πλυντήριο ρούχων με Wi-Fi για απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό

Η Samsung παρουσίασε το έξυπνο πλυντήριο ρούχων WF457 με ενσωματωμένο Wi-Fi και οθόνη αφής 8 ιντσών. Εγκαθιστώντας τη δική του δωρεάν εφαρμογή στο Android κινητό σας μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση του κύκλους των στροφών, τον υπολοιπόμενο χρόνο πλύσης αλλά και τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Όταν ολοκληρώνεται η πλύση ενημερώνεστε με μια υπνεθύμιση. Μην με ρωτήσετε πόσων κιλών είναι!

, Samsung WF457, Πλυντήριο ρούχων με Wi-Fi για απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό

, Samsung WF457, Πλυντήριο ρούχων με Wi-Fi για απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MasterMind

Θα μπορώ να κάνω κοινοποιήσω τα στατιστικά της πλύσης στο facebook και το twitter? Θα ενδιέφερε πολύ τους φίλους μου..

θανασης

το επομενο σταδιο ειναι υποδοχη συρταρωτη στο κινητο για να βαζεις απορρυπαντικο!!!!

gian

Super αλλά σε μία χώρα που το Internet είναι μέσ’την αστάθεια για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό … με αμέτρητες αποσυνδέσεις και χάλια ταχύτητες δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρήσιμο

Vasilis

σε λιγο θα βγαλουν κ δονητες με wifi.:P
σορρυ για το προστυχο αλλα δεν κρατηθηκα…

Marinos

Αναμενόμενο…

Nickolas

Πολύ χρήσιμο, βάζεις τα ρούχα στο πλυντήριο και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο να πατήσεις εκείνη τη στιγμή το κουμπί να αρχίσει η πλύση, το κάνεις από το κινητό σου όταν θα σαι έξω για καφέ :p

Vasilis_G

@Nicholas

Φαντάσου όμως να ξεχάσεις να το κάνεις…. και το θυμηθείς την ώρα που είσαι στην δουλειά και λές τότε : ΩΧ!!!!! ΖΗΜΙΑ!! Δεν θα πλυθεί και το καλό μου το πουκάμισο να είναι έτοιμο το βράδυ που θα βγώ με την Γιούλη απ’ το marketing …..κρίμα και την έψηνα τόσο καιρό….

ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ SAMSUNG WF457 ????????

Έτοιμο και το σποτάκι…. αυτά να βλέπουν τα τμήματα δημιουργικού ….τα ταλέντα τα άνεργα ;))

Evan

Να σαι με την κοπελλα σου και να κανετε τα δικα σας και τσουπ να χτυπαει το κινητο σου!!
-Ποιος ειναι αγαπη μου?
-Το πλυντηριο μου……
Αντε μετα να της εξηγησεις 😛

sdaoulas

Evan έγραψες χα χα χα χα χα χα

MasterMind

Evan Προσκυνώ!

Stavros

Να βγει αμεσα και για iphone, πριν αρχισουν οι μηνυσεις!!!

npapanikolaou

Ε! όχι ρε Κώστα γιατί δεν μας λές πόσων κιλών είναι?
Το απαιτούμε!!!

Panos7GR

Παρακαλώ από την Samsung να φτιάξει και την… “Χέστρα Droid WF457” μιας και έκανε αυτό το μεγάλο βήμα στο smart νοικοκυριό! Είναι αδιανόητο να βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και να μην μπορώ από το ΚΙΝΗΤΟ μου να πατήσω “Open” και να ανεβαίνει το καπάκι της λεκάνης μου για να παω στο αμέσως επόμενο λεπτό να κάνω την φυσιολογική μου ανάγκη….
Και το σημαντικότερο! Για φανταστείτε να έχεις πάει σε ένα μπαράκι να έχεις χτυπήσει το γκομενάκι απο απέναντι και να τη πας σπίτι σου για να after και να θυμηθείς πως το μεσημέρι που έφαγες τη φασολάδα της γιαγιάς απ το χωριό και ξέχασες να πατήσεις το καζανάκι και θα μυρίζει το σπίτι σαν βοθρος; Ενώ με την εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου της “Χεστρα Droid WF457” με ένα tap καθάρισες!!!

Πέρα απ την πλάκα όμως εχω να πω πως ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

Β Βασιλης

Για πλυντηριο παιδια δεν ξερω…αλλα μια καφετιερα με wifi, που θα επαιρνε σημα απο το ξυπνητηρι του κινητου ωστε να ξεκινουσε την ετοιμασια του καφε σου…θα ηταν σουπερ….σωστα?

GiannisMix

@ Β Βασιλης
Πολυ σωστα… Να δεινει επιλογη στην εφαρμογη της αφυπνισης με το που χτυπαει να αρχιζει να ζεσταινει νερο για το εσπρεσσακι 😉 Ομορφη ζωη!! χεχε

Αλέξης

Θα κυκλοφορήσει; Πόσο θα κοστίζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;