SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια

Η SanDisk φέρνει καλά νέα σήμερα για τους χρήστες που έχουν ανάγκη από μια μεγάλη σε χωρητικότητα microSD. Υπήρχαν πληροφορίες ότι η 200 GB microSD κάρτα της θα κόστιζε 400 δολάρια όταν θα κυκλοφορούσε, αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς μπορείς να την βρεις στο Amazon σχεδόν στη μισή τιμή.

Η SanDisk είναι μία από τις εταιρείες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην τεχνολογία αποθήκευσης. Παρόλο που αυτή την στιγμή έχει ξεπεραστεί από την Micromedia και την 512GB microSD κάρτα της, η τιμή των 239 δολαρίων που ζητάει η SanDisk είναι πολύ καλύτερη από τα 1000 δολάρια που ζητάει η Micromedia.

Παρόλο που το trend είναι προς τις cloud υπηρεσίες, πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους σε δικό τους αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά μια super compact επιλογή, όπως μια microSD με 200 GB χώρο, αυξάνει κατά πολύ την δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων σε φορητές συσκευές.

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην MWC τον Μάρτιο, η αδιάβροχη και ανθεκτική μαγνήτες και σε ακτίνες Χ, microSD αναμενόταν ότι θα κοστίζει 399 δολάρια.

Πιάνει ταχύτητες μέχρι 90 MB/s και μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι 20 ώρες FHD βίντεο και όσο οι κάμερες στα smartphones γίνονται καλύτερες και προσφέρουν 4K βίντεο και RAW επιλογές για φωτογραφίες, τα 200 GB θα γίνουν must για όλους. Προς το παρόν μια τέτοια κάρτα συνήθως θα την έχουν επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και του βίντεο.

SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια, SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια

SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια, SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια

SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια, SanDisk 200GB microSD: Διαθέσιμη στα 239 δολάρια

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Μιλαμε απιστευτη!!!! Πιανει διπλασιες ταχυτητες απο την ιδια στα 128γιγα και με τετοια χωρητικότητα πετας το laptop!

Aλλα προσωπικα ebay amazon με τοσες μαιμουδες δε τα εμπιστευομαι για micro sd!

Tάσος

Δυστυχώς το note 4 μου υποστηρίζει μέχρι 128gb…

παπαροκάς tiamat

τασο μη μασας. και το note 1,2 υποστηριζαν μεχρι 64 στα χαρτια αλλα την 128 της sandisk την διαβαζουν κανονικα! υπαρχουν κ σχετικα βιντεο στο utube!

panos

ante kai me to kalo kai 1tb

Αλέξανδρος

Καλή φάση αλλά επειδή είναι αρχή, είναι πανάκριβες. Αν είχε γύρω στο κατοστάρικο πιστεύω πολλοί θα παίρναμε.

TrollPost

σε δραχμες ξερουμε τιμουλα?

dark_master

Από τη στιγμή που δεν βλέπω επάνω την ένδειξη UHS3 δεν θα την αγόραζα ακόμα Κ αν είχα τα χρήματα να διαθέσω. Ο λόγος απλώς… Χωρίς αυτό το σήμα δεν μπορεί να “σηκώσει” επίσημα 4Κ βίντεο (εγγραφή).Ποιος ο λόγος να την αγοράσω Κ μετά από λίγο καιρό η κάρτα να “σκάσει”?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Gear CES 2018 SanDisk

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Τεχνολογία IFA 2017 SanDisk

SanDisk: MicroSD με χωρητικότητα 400GB [IFA 2017]

Τη νέα SanDisk Ultra microSD κάρτα χωρητικότητας 400GB παρουσίασε η Western Digital στο περιθώριο της IFA 2017.

Computers SanDisk Western Digital

Western Digital: Φέρνει τις Blue και Green σειρές SSD

Η Western Digital, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά της SanDisk, φέρνει στην αγορά τους πρώτους SSD της. Στην ουσία φέρνει 2 νέες σειρές SSD, με την ονομασία Blue και Green. Η Blue σειρά, θα αφορά τις επιδόσεις, ενώ η σειρά Green θα είναι ενεργειακά αποδοτική.