SanDisk SD 512GB και τιμή 800 δολάρια Αμερικής

Μπορεί εξ όψεως να μοιάζει με μια απλή κάρτα μνήμης, όμως η νέα Extreme PRO SDXC UHS-I κάρτα μνήμης της SanDisk είναι αξιοπρόσεχτη καθώς αυτή τη στιγμή έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο στα 512GB. Η κάρτα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες των οποίων οι ανάγκες έχουν μεγαλώσει με την 4Κ ανάλυση.

Η Lexar κυκλοφόρησε την πρώτη SD κάρτα στα 256GB το 2012, αλλά η SanDisk είναι αυτή που κατάφερε να αυξήσει τη χωρητικότητά της κατά 1,000% σε μια δεκαετία καθώς η πρώτη κάρτα που κυκλοφόρησε το 2003 ήταν στα 512MB. Όμως η τιμή της είναι αρκετά υψηλή καθώς κοστίζει 800 δολάρια.

sandisk 512gb, SanDisk SD 512GB και τιμή 800 δολάρια Αμερικής

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Carlito

Τύλιξε μου δυο..

jonjon

Την θέλω!

ioannhs

οτι πρεπει για το rasberry pi pc μου

Ioannis

Αν μου λέγανε πριν 10 χρόνια οτι μια τέτοια κάρτα θα χωρούσε τοσα GB θα τους περνουσα για τρελούς….απίστευτη εξέλιξη αν φανταστώ πως το πρωτο μου laptop είχε 5 GB σκληρό!!!!

Killmadness

Πιο ευχρηστο απο το iphone 6 !!!

Tom Gonis

Αξιοθαύμαστο σαν δημιουργία αλλά μάλλον απευθύνεται σε άλλον κόσμο, όχι σε μένα!

VasiliS4mini

@ioannis και εγώ το ίδιο θα τους περνούσα, για τρελούς. Εγώ τον πρώτο σκληρό που είχα βάλει στο PC μου ήταν 20 mb και όταν έκανα αναβάθμιση στα 40mb είχε στοιχίσει στον πατέρα μου τότε 220 χιλιάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Gear CES 2018 SanDisk

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Τεχνολογία IFA 2017 SanDisk

SanDisk: MicroSD με χωρητικότητα 400GB [IFA 2017]

Τη νέα SanDisk Ultra microSD κάρτα χωρητικότητας 400GB παρουσίασε η Western Digital στο περιθώριο της IFA 2017.

Computers SanDisk Western Digital

Western Digital: Φέρνει τις Blue και Green σειρές SSD

Η Western Digital, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά της SanDisk, φέρνει στην αγορά τους πρώτους SSD της. Στην ουσία φέρνει 2 νέες σειρές SSD, με την ονομασία Blue και Green. Η Blue σειρά, θα αφορά τις επιδόσεις, ενώ η σειρά Green θα είναι ενεργειακά αποδοτική.