iPhone, Τελικά φτιάχνει καφέ [απίθανο video]

Η αυτόματη μηχανή καφέ Top Brewer της δανέζικης εταιρείας Scanomat είναι απίστευτη. Οι σχεδιαστές έχουν εφαρμόσει όλη την τεχνογνωσία τους και τη φαντασία τους και το αποτέλεσμα είναι στο μάτι όσο φαντάζομαι και στα χείλη καταπληκτικό! Δείτε αυτό το απίθανο βίντεο με την μηχανή καφέ που είναι συμβατή και από απόσταση από το iPhone με δικό της application!

, iPhone, Τελικά φτιάχνει καφέ [απίθανο video]

, iPhone, Τελικά φτιάχνει καφέ [απίθανο video]

, iPhone, Τελικά φτιάχνει καφέ [απίθανο video]

Υπάρχει και κάτι αντίστοιχο με Έλληνες εμπνευστές για φραπεδάκι από το Android κινητό.

Kudos to Νικος MishMash

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konb

σιγα το πράμα.

Alex

Τι σου είναι ο νεοπλουτισμός..πραγματικά ολόφρεσκο καφεδάκι σε χρόνο dt! Αν δεν φτιάχνει όμως φραπέ δεν κάνει τίποτα,δεν το παίρνω.

Ignus

ε λοιπον αυτη την απορια ειχα παντα με την τεχνολογία

αντι να φτιάξουν κατι που να ειναι χρήσιμο οπως πχ μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας ή ισχυροτερο σημα ξερωγω , ασχολουνται με άχρηστες μπουρδες

alex

Τέλειο το βίντεο, μου τρέχουν τα σάλια!

Αλεξης

η εννοια του καπιταλισμου….

jimmy1992

@Alex φραπέ μπορείς να φτιάξεις με android https://techblog.gr/gadgets/android-automatic-frappe-maker-1995/

Stavros

Απιστευτη μηχανη καφε την θελω αλλα ποσο κανει;;; :0

Ignus

«καραβίσιο» espresso freddo από μια τυπική μηχανή της Braun

does not compute

αυτη η προταση ειναι λαθος

😛

Spyros

ο φράπες παιδιά αν δεν γίνει με το χέρι καλύτερα να μην τον πιείτε καθόλου 😉 όπως και ο ελληνικός…αν δεν γίνει στο μπρίκι πάει…
τρομερό βίντεο και νομίζω η μηχανή θα ήταν χρήσιμη σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να πίνουν άλλους καφέδες στο σπίτι…όσο για την τιμή που ίσως έχει…εντάξει…ασχολίαστο :ΡΡ

Panagiotis Gr.

Χριστούγεννα έχουμε κλήρωσε ένα τέτοιο!!!

enigma

Mια χαρά είναι και η krupps και ας μην την χειρίζομαι μέσω wifi bt κοκ….Συνεπώς και αηδιαστικά πολλά λεφτά να είχε, η φαντεζί καφετιέρα δεν θα ήταν πρωτεραιότητα :p

dimpep

Το point εδώ είναι ότι η μηχανή τα σπάει, όχι ότι χειρίζεται μέσω iPhone. Εξάλλου ένα προγραμματιζόμενο PLC είναι και έτοιμος…

dimitris

+1 dimpep.

Εντελως ξεκαρφωτο το iphone. Οποιοδηποτε αλλο smartphone θα ηταν το ιδιο ικανο….

panos

Δεν πινω πολυ συχνα καφε αλλα αυτη η διαφημηση με κανει να θελω να πιω

Fournaris

τι αλλο θα δουμε?

euaggelos71

Καμμια εφαρμογη που να εξαφανιζει τους πολιτικους θα βγει επιτελους, τους καφεδες τι να τους κανουμε τη μιση ζωη μας την περασαμε πινοντας φραπεδες.

Γιώργος Μ.

Το ωραίο είναι ότι θα μας περιμένει μια ωραιότατη κούπα ζεστού καφέ. Τώρα αν θα έχει άρωμα απο mac η android είναι θέμα γούστου!!!

Γιώργος Τσ.

Εντάξει, δεν είναι και τρομερό…

Θυμάστε παλαιότερα ενα αρθρο που ηταν ενα ανεμηστηρακι που το εβαζες στη iΘυρα του iPhone και σου εκανε αερα? Εεε κατι παρομοιο αλλα αντι για ανεμηστηρακι να εχει χτυπητηρι για φραπε θα εκανε καλες πωλησεις στην Ελλαδα(για το εξωτερικο δεν ξερω, γιατι δεν γνωριζουν τον καφε)…Και με δυο ειδικες υποδοχες για καφε και ζαχαρη θα ηταν super!
Αλλα αυτος ο καιρος δεν ειναι για να κανει κανενας τετοια projects(μην ξεχναμε οτι χρειαζεται και το iPhone για να δουλεψει :D)
Βασικα θα πρεπει να εχει και εξαρτημα για μετατροπη σε micro usb γιατι μονο ετσι θα πουλησει… 😉
Ελπιζω σε λιγο καιρο να μπορεσω να υλοποιησω αυτην την ιδεα μου, γιατι τωρα δεν γινεται(ειμαι 16 τωρα:D)
Ευχαριστω Techblog που μας γεμιζεις ιδεες..! και sorry για το offtopic..!

Send from my Xperia Neo V !

Γιώργος Τσ.

δεν γνωριζουν τον φραπε εννοουσα… :p

dimitris

Στο ξενοδοχειο που δουλευω οι τουριστες με ρωτανε “whats this coffee you are making?” και απανταω “It’s Frappe!! cold coffee” , “oohh nice! make me one!” – Μονορουφι τον πινουν και δεν καταλαβαινουν χριστο!!

geoper2

Όντως άκυρο το iphone ποια η χρησιμότητα της εφαρμογής αφού εάν φτιάξω καφέ απο τον καναπέ μου πάλι πρεπει να σηκωθώ για να τον πάρω απο την καφετιέρα… Εντάξει κάθε τεχνολογικό βήμα καλοδεχούμενο αλλά μην χάνουμε και το νόημα

Λάμπρος

και εκεί που έχεις φτιάξει το τέλειο σπίτι… θα πρέπει να βάλεις και ένα πάγκο στη μέση μόνο και μόνο για να πίνεις καφέ. Ε όχι. Πόσο πια καπιταλιστές? Τι στο καλό?
Εγώ θα θελα ένα ρομποτάκι ή κάτι αυτόματο ρε παιδί μου, να μου φτιάχνει όχι μόνο καφέ αλλά και πρωινό και το Σ.Κ. που βαριέμαι να μου τα φέρνει και στο κρεβάτι. Ζητάω πολλά ?

Dark_Zompie

Εντυπωσιακό!

dimitris

Γνωριζουμε τιμη??

Panos

Ελληνας και καφες χωρις να χυθει λιγο εξω δεν ταιριαζει..

Panagiotis_Salonica

Καλησπέρα και χρόνια πολλά , το ωραίο design και η υψηλή τεχνολογία είναι και θα πρέπει πάντα να είναι έννοιες ευπρόσδεκτες ακόμα και σε περιόδους κρίσης και βαθειάς ύφεσης που δεν σας κρύβω έχει επηρεάσει και εμένα σε μεγάλο βαθμό. Η λογική ‘τι τα φτιάχνουν είναι πανάκριβα ή μόνο για λίγους ή άχρηστα’ είναι , πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, εντελώς λανθασμένη , μου θυμίζει παλιά κομμουνιστικά καθεστώτα που όλοι απο τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο οδηγούσαν LADA (οι νεότεροι της παρέας το πιο πιθανό είναι να μην τα ξέρουν και εύχομαι να μην τα ξαναεισάγουμε απο τις χώρους που τα σπρώξαμε , επειδή πλέον δεν θα μπορούμε να συντηρούμε τα ακριβά γερμανικά μας αυτοκίνητα). Μην ξεχνάτε ότι πλήθος τεχνολογιών που σήμερα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας κάποτε ήταν απαγορευμένος καρπός για τους περισσότερους. Πριν μου πείτε ότι είναι άστοχο το παράδειγμα επειδή απλά μιλάμε για μια καφετιέρα στην ουσία , σας λέω ότι οι επί μέρους τεχνολογίες που κρύβει μια τέτοια συσκευή , μπορούν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον (εφόσον είναι πρωτοποριακές και χρήσιμες) σε συσκευές που ήδη χρησιμοποιείτε ή πρόκειται να αποκτήσετε. Χρόνια πολλά με υγεία. Υ.Γ αγαπητέ DIMPER επέτρεψε μου ένα καλοπροαίρετο σχόλιο. Το ‘προγραμματιζόμενο’… Συνέχεια »

Konstantine X

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4KGSi0AoJYs
Δείτε το παραπάνω link & θα καταλάβετε. Καλές γιορτές παιδιά…!

Κωνσταντίνος

Απλά τέλεια η μηχανή αλλά οχι και “fits everywhere” θέλει δικό του πάγκο!

GREG

Τελευταία είδηση

Ιταλία: 900.000 ευρώ πρόστιμο στην Apple
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63595376

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.