Πως θα είναι στο μέλλον οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας;

Ένα καταπληκτικό, concept βίντεο με το πως θα μπορούσε να είναι η καθημερινή μας ζωή στο σύντομο(;) μέλλον κυκλοφορεί στο ίντερνετ και αναστατώνει τους απανταχού λάτρεις των gadgets και smartphones. Κινητά με οθόνες που ξετυλίγονται, καθρέφτες που παρουσιάζουν πληροφορίες όπως καιρό και ειδήσεις και διάφανα monitors στο γραφείο μας. Δείτε το βίντεο.

Πολλά από αυτά έχουν παρουσιαστεί ήδη από μεγάλες εταιρείες, όπως η Philips, η Sony και η LG.
Θέλουμε να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα, ΤΩΡΑ!

, Πως θα είναι στο μέλλον οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας;

, Πως θα είναι στο μέλλον οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας;

, Πως θα είναι στο μέλλον οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας;

Kudos to KostasK

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Δεν νομίζω να θες να κυκλοφορήσουν. Να θες να πουλήσεις την Ferrari 599 σου για να αγοράσεις τον καθρέπτη! 😛

Λευτέρης

μπα , αν ξετυλιγονται οι οθονές μάλλον θα ξετυλίγονται και τα αμαξια(δεν θα υπάρχει και πρόβλημα πάρκαρισματος θα το παίρνουν στην τσέπη!Με τοσή φαντασία που ‘χωπρέπει να γράψω μυθιστόριμα
οταν λες οι η Philips, η Sony και η LG έχουν τέτοια τεχνολογία?
Ή ειναι σε πειραμάτικο στάδιο.

MANTHOS

Το πως εστελαν τα αρχεια ηταν εκπληκτικο!(εκτοσ απο την οθονη που ξεδιπλωνε!!! :O) θελω κ εγωωωωω!!!! νομιζω πως θα μετακομισω στο τοκιο γτ εκει θα βγουν πρωτα υποθετω αλλωστε μεχρι να ερθουν ελλαδα…….θα ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο!χαχαχαχααχαχχ XD

Κωνσταντίνος Κ

τέλειο πραγματικά! θα συμφωνήσω με τον από πάνω μου στον τρόπο αποστολής αρχείων(είτε από το ένα κινητό στο άλλο, είτε από τον Υ/Η στο κινητό)
όσο για τις διάφανες οθόνες, η Samsung ήδη έχει βγάλει και σε Laptop(δοκιμαστικά πάντα)! είχε παρουσιαστεί φέτος τον Φεβρουάριο! 🙂
στο site αναφέρει ότι μέχρι το 2014 θα την έχουμε αυτή την τεχνολογία! και επίσης, δε νομίζω να κοστίζει τόσο πολύ πια διότι η τεχνολογία εξελίσεται! σκεφτήτε πριν 5 χρόνια να βλέπαμε το Galaxy S! τι θα μου λέγατε; ότι αυτό πρέπει να είναι πανάκριβο κτλ! 🙂 οπότε μην αγχώνεστε! έχουν να δουν τα ματάκια μας πολλά ακόμα!

giannis

πω-πω ομορφιές!πραγματικά θέλω να ζήσω να δώ διάφορα τέτοια

Κωσταντινος99

Φοβερες γκατζετιες.Ειδικα αυτος ο καθρεφτης μου ταιριαζει γαντι αφου βουρτσιζω τα δοντια μου τουλαχιστον 5 λεπτα! 🙂

Marios Basileiou

Φοβερο θα ηταν!!Αμην και ποτε:P

Στέλιος

Εγώ πάλι, μαζί με τον καθρέφτη θα ήθελα και μια τουαλέτα με touch screen…

Εκεί ούτος ή άλλος περνάω πολύ ώρα, ένα web-surf δέν θα με χάλαγε…

Gregory

Κορυφαία χρησιμότητα του iPad στην τουαλέτα. Δεν βγαίνει έξω από το μπάνιο γιατί όλοι οικογενειακώς παίρνουν σειρά για να σερφάρουν όταν κάθονται στην τουαλέτα. Που να είχαμε και κάμερα για facetime. Θέλω να στείλω μια ευχαριστήρια επιστολή στον Στιβ Τζομπς για την υπέρτατη χρήση του iPad. Bravo Apple!

Giannis Banakos

ελπίζω να μην πάω 60 χρονών για να τα δω όλα αυτά!
πραγματικά είναι απίστευτα…. 🙂

Kostas

καλά, το ότι η Σουηδία πήρε το παγκόσμιο κύπελλο δεν έκανε εντύπωση σε κανένα ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;