Siemens Gigaset SL780, Η ναυαρχίδα στα DECT τηλέφωνα

Η Gigaset Communications παρουσιάζει τη ναυαρχίδα των συσκευών της, τη νέα βραβευμένη για το σχεδιασμό της και τη χρήση νέων υλικών Gigaset SL780. Για πρώτη φορά, το πλαίσιο της συσκευής και της βάσης φόρτισης είναι κατασκευασμένα από συμπαγές μέταλλο. Για αυτό το μοναδικό σχεδιασμό της η συσκευή έχει βραβευθεί με το βραβείο Red.Dot Honorable Mention. Επίσης η συσκευή έχει βραβευθεί με το IF communication design award 2008 για την εύκολη χρήση της.

, Siemens Gigaset SL780, Η ναυαρχίδα στα DECT τηλέφωναΜε μοναδικό σχεδιασμό και χρήση μετάλλου για την κατασκευή των υψηλής ποιότητας ακουστικού και βάσης φόρτισης. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ευκολία χρήσης: Ο χρήστης μπορεί να κινηθεί εύκολα στο νέας σχεδίασης μενού χρησιμοποιώντας το κεντρικό πλήκτρο πλοήγησης του ακουστικού και την μεγάλη (240x320pixels) ευανάγνωστη TFT QVGA οθόνη, 256.000 χρωμάτων. Επιπλέον το τηλέφωνο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία ανοικτής συνομιλίας.

Όλες οι επαφές υπό έλεγχο
Για την αποτελεσματική διαχείριση των επαφών το Gigaset SL780 δίνει τη δυνατότητα μεγάλου τηλεφωνικού καταλόγου έως 500 καταχωρήσεων μορφής vCard. Χάρη στο λογισμικό Gigaset QuickSync, τα δεδομένα μπορούν να συγχρονιστούν με Η/Υ (Microsoft Outlook) μέσω σύνδεσης καλωδίου mini-USB cable ή Bluetooth. Στο ακουστικό περιλαμβάνεται επίσης ημερολόγιο στο οποίο ο χρήστης μπορεί να απομνημονεύει σημειώσεις ή υπενθυμίσεις.

Φιλικό προς το περιβάλλον και με μειωμένη κατανάλωση
Το Siemens Gigaset SL780 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία αιχμής ECO η οποία περιλαμβάνει νέου τύπου τροφοδοτικό για μειωμένη κατανάλωση έως 60% σε σύγκριση με τα συμβατικά ασύρματα τηλέφωνα. Επιπλέον ενέργεια μπορεί να εξοικονομηθεί μέσω της μειωμένης έως 80% (κατά τη διάρκεια των κλήσεων) ισχύος εκπομπής σήματος και με τη χρήση της νέας λειτουργίας ECO Plus, η εκπομπή σήματος μπορεί να διακοπεί τελείως στη διάρκεια αναμονής και φόρτισης. Η εκπομπή σήματος ενεργοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια κλήσεων.

Αναβάθμιση και επεκτασιμότητα
Για μία συσκευή πάντα αναβαθμισμένη το Gigaset SL780 προσφέρει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω λογισμικού στο internet. Επιπλέον σε σύνδεση με μία βάση Gigaset IP, υποστηρίζεται η τεχνολογία HDSP (High Definition Sound Performance). Ο σταθμός βάσης του Gigaset SL780 μπορεί να υποστηρίξει έως 6 ακουστικά. Εάν είναι επιθυμητή η σύνδεση ακουστικού handsfree αυτή μπορεί να γίνει είτε ασύρματα μέσω Bluetooth, είτε με χρήση ενσύρματου ακουστικού. Επίσης είναι συμβατό με το θυροτηλέφωνο HC450 intercom. Tο Siemens Gigaset SL780 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τον Ιανουάριο του 2009.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Σεβαστός

Οι επαφές δεν βγάζουν Ελληνικούς χαρακτήρες παρότι που το τηλέφωνο είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση. Δεν βγάζω άκρη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.