SkyBell v2.0, το έξυπνο κουδούνι με κάμερα και WiFi

Το να μαζέψεις μισό εκατομμύριο δολάρια σε crowdfunding καμπάνια δεν είναι εύκολη υπόθεση, το SkyBell το κατάφερε όμως και είναι μια από τις 56 καμπάνιες στα 6 χρόνια του Indiegogo, που έφτασε στα 583,679 δολάρια (πάνω από 5 φορές το στόχο του). Μετά την πρώτη πετυχημένη έκδοση η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά και το νέο SkyBell v2.0.

Τι είναι όμως το SkyBell v2.0; Είναι ένα smart κουδούνι για την πόρτα μας εξοπλισμένο με κάμερα, μικρόφωνο και WiFi, με το οποίο μπορείς απλά να ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σου για να δεις ποιος είναι και να ανοίξεις την πόρτα.

Το SkyBell έρχεται ανανεωμένο με καλύτερη κάμερα και βελτιωμένο WiFi. Με το που ανοίγεις την εφαρμογή χρειάζεται λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα μέχρι να δεις ποιος είναι στην πόρτα σου. Επίσης η νέα κάμερα έχει φακό 140 μοιρών για wide-angle θέαση.

Θα έχει πολύ σύντομα περισσότερες επιλογές στο app. Για παράδειγμα οι ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης θα μπορούν να λειτουργούν τις ώρες που εσύ επιλέγεις για να στέλνουν ειδοποίηση ότι κάποιος πλησίασε την πόρτα σου, ώστε να μην λαμβάνεις ειδοποιήσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Τέλος θα έχει cloud υποστήριξη για να αποθηκεύει τα αρχεία βίντεο, σε περίπτωση που ο χρήστης δεν είδε live ποιος τον επισκέφτηκε. Το SkyBell2.0 κοστίζει 199 δολάρια και έρχεται σε ασημένιο και χάλκινο χρώμα.

skybell, SkyBell v2.0, το έξυπνο κουδούνι με κάμερα και WiFi

skybell, SkyBell v2.0, το έξυπνο κουδούνι με κάμερα και WiFi

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντώνηςΤ

Κοινώς, το ξηλώνει κάποιος σε 5” πριν τον δούν και από μόνο του με την τιμή αυτή είναι κίνητρο για τους κλέφτες. 😉

Πέρα απο την πλάκα, καλό αλλα θα το ήθελα πιο φθηνό.

Αντώνης Μαρίνος

Αν εξαιρέσεις το WiFi (πολύ σημαντικό βέβαια), όλα τα άλλα features υπάρχουν ήδη σε χιλιάδες μοντέλα κουδουνιών που μπορείς να βρεις στο eBay. Στα οποία ξεπερνάς το πρόβλημα μη συνδεσιμότητας με την ύπαρξη υποδοχής για κάρτες μνήμης. Έχω τέτοια και δουλεύουν μια χαρά. Υποθέτω όμως ότι το συγκεκριμένο μπορεί να θεωρηθεί το επόμενο βήμα. Εσωτερική οθόνη όμως δεν έχει ? Πως θα δεις ποιος είναι αν απλά είσαι στη πόρτα ? Και 199 δολλάρια είναι πολύ υψηλή τιμή….

Λευτέρης

Υπαρχει κουδουνι??- καμερα?? αυτονομο? εμενα δεν με νοιαζει να ανοιγει η πορτα απλα να εχει τις παραπανω λειτουργιες χωρις συνδεση με ρευμα..

Αντώνης Μαρίνος

@Λευτέρης: υπάρχουν δεκάδες μοντέλα για να διαλέξεις, από τα πιο απλά έως τα πιο περίπλοκα (και ακριβότερα). Εγώ έχω αγοράσει αυτά

https://www.ebay.co.uk/itm/4-3-DOOR-DOORBELL-PEEPHOLE-VIEWER-CAMERA-DVR-NIGHT-VISION-160-3X-ZOOM-A79-/291289062112?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43d22e5ae0

Είναι με μπαταρίες, παίρνουν mSD, αντέχουν για περίπου 1500 views, έχουν motion-detection και night-vision, ενώ βιδώνουν πάνω στη πόρτα οπότε δεν μπορεί να τα παραβιάσει -εύκολα- κάποιος απ’έξω.

ραφαήλ

Από την στιγμή που χρειάζεται να σηκωθείς από τον καναπέ για να ανοίξεις Την πόρτα,Δεν αξίζει…απλά

Λευτέρης

Αρα Αντώνη πάμε μονο ebay? Ντόπιο προϊόν υπάρχει;
Εμένα με νοιαζει όταν χτυπά κάποιος το κουδούνι να έχω ενα φορητό δέκτη και να βλέπω σε real time ποιος είναι. Ουσιαστικά το μονο πρόβλημα που έχω κάτω στην κεντρικη είσοδο είναι η παροχή ρεύματος.. Ο δέκτης τον βάζω σε μια πρίζα η κάνω σύνδεση απο αλλου.

Τα λέω αναλυτικά για να έχετε πλήρη εικόνα. Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη

Αντώνης Μαρίνος

Ντόπια πολύ δύσκολα, εκτός και αν κάποιο σκρουτζομάγαζο έχει φέρει μερικά τέτοια κομμάτια….πολύ δύσκολο.

Αυτά που αναφέρω εγώ είναι direct με καλωδίωση, για εσωτερική πόρτα εισόδου. Η εσωτερική μονάδα/οθόνη συνδέεται με την εξωτερική κάμερα με καλωδιοταινία. Για αυτό που λες, πρέπει να κοιτάξεις σε συστήματα θυροτηλεόρασης με WiFi πομποδέκτη, κάτι τέτοιο δηλαδή

https://www.ebay.co.uk/itm/7-Wireless-2-Monitors-Video-Doorbell-Security-Intercom-6-IR-Door-Phone-Camera-/121496843298?pt=AU_Home_Personal_Security&hash=item1c49c6b422

Προφανώς πιο ακριβό αλλά και πιο δυνατό. Ρεύμα θα πάρεις από την -υφιστάμενη υποθέτω- θυροτηλεόραση.

Λευτέρης

Αυτο είναι πολύ ωραίο. Αλλα η διαδικασία να το φέρω εδώ; πως γίνεται .. Θα το σταματήσουν τελωνείο και θα το πληρωσω διπλά

λεόντιος

@antonis πρώτο σχόλιο με 100€ σου δίνω εγώ και με ptz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.