Smart ForStars concept, Ένα όχημα με media player και βιντεοπροβολέα

Η Smart είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα οχήματά της, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον concept με αναπάντεχες τεχνολογίες. Το Smart ForStars είναι το πρώτο αυτοκίνητο με βιντεοπροβολέα στο ρύγχος για να βλέπετε τις ταινίες σας, όπου και αν… παρκάρετε!

Είναι ένα διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης παρουσιάζει, που θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνισή του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρικό κινητήρα 60 kW και φτάνει σε τελική ταχύτητα τα 130 km/h, ενώ η μπαταρία ιόντων-λιθίου που φέρει έχει χωρητικότητα 17.6 kWh. Η ροπή του κινητήρα φτάνει τα 135 Nm.

, Smart ForStars concept, Ένα όχημα με media player και βιντεοπροβολέα

, Smart ForStars concept, Ένα όχημα με media player και βιντεοπροβολέα

, Smart ForStars concept, Ένα όχημα με media player και βιντεοπροβολέα

, Smart ForStars concept, Ένα όχημα με media player και βιντεοπροβολέα

, Smart ForStars concept, Ένα όχημα με media player και βιντεοπροβολέα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimz

Ωραίο είναι το πίσω, το μπροστά μου μοιάζει λίγο κάπως, κατά τ’ άλλα ωραίο 🙂

Apostolos

drive in οπου κι αν είσαι…καμιά τσόντα θα παίζει>??:PPPPP

tzivas

ωραιο δεν λεω και με αρεσει το τιμονι που με θυμιζει πολυ τον κιττ του 1982 οσοι θυμουνται αλλα αν βγαινει καμια 25 με 30 χιλιαδες ευρω θα μεινει ετσι αυτοκινητο για πλουσιοπαιδα οποτε βολευτειτε με ενα βιντεοπροβολεα φορητο μεσα στο αυτοκινητο και αφηστε αυτο να το οδηγειτε στα ονειρα σας και αν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smart

Smart eBike, Ηλεκτρικό ποδήλατο για την πόλη και όχι μόνο

Η Smart, που είναι γνωστή για τα αυτοκίνητα πόλης που κατασκευάζει, έχει ετοιμάσει το Smart eBike, τη δική της πρόταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης, η οποία υπόσχεται αυξημένη αυτονομία, καθαρή χρήση με ειδική αλυσίδα που δεν αγγίζει τα ρούχα του αναβάτη, θέσεις για το smartphone και ανάκτηση ενέργειας σε κάθε φρενάρισμα.

Software Smart

SMART Ideas | Τιμήθηκε με το βραβείο 2008 Teachers’ Choice

Η SMART Technologies ανακοίνωσε ότι το εκπαιδευτικό λογισμικό SMART Ideas, έλαβε το βραβείο 2008 Teachers’ Choice στην κατηγορία Αίθουσα Διδασκαλίας: Λογισμικό και Υλικό. Έπειτα από δύο γύρους αυστηρής αξιολόγησης, το λογισμικό SMART Ideas αναγνωρίστηκε σαν ένα έξοχο εργαλείο εκπαίδευσης και παρουσιάστηκε στο τεύχος Ιανουαρίου 2008 του περιοδικού Learning. Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να αναπαριστούν […]