Smart φωτισμός από την General Electric για iOS συσκευές

Η General Electric αποκάλυψε μια νέα smart LED λάμπα με την ονομασία Link η οποία μπορεί να ελεγχθεί από μια iOS συσκευή. Οι τιμές ξεκινάνε από 15$ για μία λάμπα και το starter kit κάνει 49$ και περιλαμβάνει 2 λάμπες LED και το link hub. Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Quirky, η οποία θα κάνει την Smart LED λάμπα προσβάσιμη από την εφαρμογή της, την Wink App.

H General Electric Link θα είναι διαθέσιμη στις εξής παραλαγές:

– 60-watt replacement soft white (2700K) LED bulb, or A19 shape, commonly used for general lighting in table and floor lamps.
– Indoor soft white (2700K) floodlight LED, or BR30 shape, installed as downlighting found in dining room, living room or other entertainment spaces.
– Indoor/outdoor-rated bright white (3000K) spotlight LED, or PAR 38, used for outdoor security or spotlight.

Με την εφαρμογή Wink θα μπορείς να αλλάζεις την φωτεινότητα και να επιλέγεις ρυθμίσεις για επιλεγμένους χώρους και περιβάλλοντα. Οι χρήστες θα μπορούν να ανοιγοκλείνουν τα φώτα από απόσταση, πράγμα που θα είναι χρήσιμο για περιόδους που θα λείπεις από το σπίτι.

Η General Electric μπαίνει στην αγορά των Smart LED bulbs ύστερα από την Philips Hue, η οποία κυκλοφορεί τα τελευταία 2 χρόνια. Το Starter Pack της Philips κοστίζει 199$ και έρχεται με 3 λάμπες και το connection bridge ενώ το Starter Pack της General Electric είναι αρκετά φθηνότερο.

, Smart φωτισμός από την General Electric για iOS συσκευές
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panais

Δεν κατάλαβα τί ακριβώς περηφανεύεται ότι έφτιαξε η GE σε συνεργασία;;;!!! τη στιγμή που οποιοσδήποτε ερασιτέχνης το φτιάχνει άνετα με ένα απλό arduino.

Panos7GR

Σσσσς! Σσσς! Μην τους ρεζιλευεις!!!
Χαχαχα συνονόματε ακριβώς την ίδια απορεία είχα όταν διάβασα το άρθρο… Ένα search στο Google κάνεις και βρίσκεις και όσα how-to θες! Κουτόχορτο δεν τρώμε, έχουμε πάψει!

michael p.

δλδ ρε παιχταραδες, αποκλείετε το ενδεχόμενο κάποιος να μην έχει ούτε τις τεχνικές γνώσεις ούτε την όρεξη να το φτιάξει μόνος του?

Panos7GR

Οχι δεν το ειπα με αυτο το σκεπτικο. Το ειπα γιατι δεν θεωρω το κατι τρομερο και μαλιστα να κανει και ανακοινωση. Δεν ξερουμε βεβαια τι δυνατοτητες εχει, αλλα απομακρυσμενο ελεγχο σε LED λαμπτηρες κι ετσι, μπορεις να το κανεις και μονος με Adruino και δεν χρειαζεται να εχεις ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις.

Τεσπα να συμπληρωσω το αρθρο, Smart LED λαμπτηρες εχουν βγαλει και οι LG, Samsung (LG Smart Lamp / Samsung Smart Bulb)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.