Sony bloggie PM5K, Ανεβάστε τη ζωή σας στο διαδίκτυο

Όλο το θέμα είναι να πιάσεις την κατάλληλη στιγμή. Και με την κυκλοφορία της Sony bloggie PM5K ζωντανεύει το πνεύμα της διασκέδασης, της αυθόρμητης λήψης φωτογραφιών και βίντεο, αλλά και το μοίρασμα των στιγμών με τους φίλους και συγγενείς. Ένα φρέσκο concept από την Sony που σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάστε τη ζωή σας στο διαδίκτυο με στυλ.

, Sony bloggie PM5K, Ανεβάστε τη ζωή σας στο διαδίκτυο

Το Sony bloggie PM5K μπορεί να καταγράψει βίντεο 1280×720/60p, αλλά και υψηλής ευκρίνειας βίντεο Full HD 1920×1080/30p. Το on-board σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot απποσβένει το κούνημα της μηχανής όταν τραβάτε χωρίς την χρήση τριπόδου και η λειτουργία Face Detection φροντίζει με μικρορυθμίσεις τα πορτρέτα σας να είναι πάντοτε καθαρά και σαγηνευτικά.

Το Sony bloggie PM5K διαθέτει έναν περιστρεφόμενο φακό ό οποίος γυρίζει κατά 270 μοίρες για να καταγράφει τη ζωή από κάθε δυνατή γωνία: καθήστε χαμηλά κάτω, σκοπεύστε ψηλά ή φωτογραφήστε τον εαυτό σας. Η φωτεινή, υψηλής ευκρίνειας οθόνη LCD των 6 εκατοστών εμφανίζει στο κάτω μισό της τις ρυθμίσεις της μηχανής ενώ εσείς τραβάτε. Όταν θελήσετε να δείτε τα ααποτελέσματα, γυρίστε το bloggie σε οριζόντια θέση και απολαύστε τα βίντεο κλιπ και τις φωτογραφίες σας σε οριζόντιο φορμά (landscape) που γεμίζει όλη την οθόνη.

Το Sony bloggie PM5K περιλαμβάνει επίσης έναν ειδικό αντάπτορα του φακού για λήψη βίντεο 360 μοιρών, ο οποίος θα σας επιτρέψει να απολαύσετε απίστευτες πανοραμικές λήψεις. Απλά βάλτε τον αντάπτορα στον φακό και αρχίστε να τραβάτε σε λειτουργία 360 Video: δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κανενός άλλου είδους ρύθμιση. Το bloggie καταγράφει πανοραμικό βίντεο σε ειδικά κωδικοποιημένα αρχεία τα οποία αμπορούν να ‘ξεδιπλωθούν’ με το παρεχόμενο λογισμικό PMB και την εφαρμογή 360 Video Player, ώστε να μπορέσετε να τα απολαύσετε στον υπολογιστή σας. Είναι ένας εντελώς νέος τρόπος να δείτε τον κόσμο από κάθε …γωνία.

Το ενσωματωμένο λογισμικό PMB Portable ενεργοποιείται αυτόματα όταν το bloggie συνδέεται σε PC ή Mac, επιτρέποντάς σας να δείτε, να επιλέξετε και να ‘ανεβάσετε’ βίντεο κλιπ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή σε site όπως το Picasa και το YouTube. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει λόγος να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό επεξεργασίας ή μεταφοράς αρχείων στον υπολογιστή σας, καθιστά το Sony bloggie ιδανικό για χρήση σε Internet café, ενώ ταξιδεύετε. Δεν χρειάζεται ούτε καν να κουβαλάτε μαζί σας φορτιστή: η μπαταρία τoy bloggie φορτίζει αυτόματα ενώ αυτό είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω του USB.

Η απλή ενσωμάτωση για το μοίρασμα περιεχομένου στο Facebook θα είναι επίσης διαθέσιμη σαν μια ενημέρωση που θα κατεβάσετε από το διαδίκτυο αυτήν την άνοιξη. Έτσι θα ολοκληρωθούν οι υφιστάμενες δυνατότητες μοιράσματος περιεχομένου σε διαδικτυακούς τόπους όπως το YouTube και το Picasa Web Albums. Με τη νέα έκδοση του λογισμικού, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook κατ’ ευθείαν από το λογισμικό PMB Portable.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΘΟΔΩΡΗΣ

Καλοοοοο…..

Κώστας Βλαχάκης

Και τιμή πρέπει να έχει καλή, όχι πάνω από 150 ευρώ.

ΝΙΚΟΛΑΣ

τωρα που κυκλοφόρησε και ελλαδα μια χαρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.