Sony CMT-V75BTiP, Φτιάξτε την ηχητική σας ζωή σας

Τέλος η μιζέρια στο καθημερινό lifestyle. Προσθέστε στιλ και καλό γούστο στο χώρο σας με το Sony CMT-V75BTiP. Δέχεται πάνω του και αναπαράγει μουσικές από iPhone, iPod και iPad. Υπόσχεται ότι θα το κάνει καλά και για το λόγο αυτό ενσωματώνει πρωτοποριακά μεγάφωνα με μαγνητικό υγρό.

, Sony CMT-V75BTiP, Φτιάξτε την ηχητική σας ζωή σας

Η Sony σημειώνει ότι προσφέρουν ήχο καθαρό, κρυστάλλινο, χωρίς παραμορφώσεις και εμείς δεν βρίσκουμε κάποιο λόγο για να μην την πιστέψουμε. Οι μικρές διαστάσεις του CMT-V75BTiP σημαίνουν και εύκολη μεταφορά, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί στο δωμάτιο που βρίσκεστε, είτε στη κουζίνα με τη μαμά, είτε στο… dark room με τους (παλιό) φίλους.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι βέβαιο: η μουσική σας (και μας) εκτός από καλή και γουστόζα θα ακούγεται και καλά. Για να μη σας πούνε και κολλημένους με τα προϊόντα της Apple, το CMT-V75BTiP παίζει και τα CD, τα οποία δέχεται σε ειδική υποδοχή στο πάνω μέρος (και τα κρατά μέσα του) και επιπλέον υποστηρίζει αναπαραγωγή από πηγές Bluetooth.

Στην περίπτωση δε, που δεν έχετε CD, μπορείτε να επιλέξετε το αδελφάκι του με τον κωδικό CMT-V50iP, το οποίο έχει θύρα USB. Εκεί μπορείτε να συνδέσετε κάποιο USB-stick, το smartphone σας, ή οποιοδήποτε MP3 player.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.