Sony DSC-TX5, Φωτογραφίες κάτω από το νερό

Μόλις 17,7 χιλιοστά σε πάχος, είναι η πιο λεπτή και μικρή σε μέγεθος αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Ποτέ δεν έχετε δει άλλη φωτογραφική μηχανή τόσο ανθεκτική σε κάθε καιρό όσο η νέα Cyber-shot της Sony. Είναι διαθέσιμη σε πέντε χρωματισμούς (μαύρο, ασημένιο, ροζ, πράσινο, κόκκινο) και είναι έτοιμη να αποδώσει το ίδιο καλά τόσο κατά τη διάρκεια της νυκτερινής σας εξόδου, όσο και κατά την εξόρμησή σας με το ποδήλατο στο βουνό, μέσα στις λάσπες και το κρύο.

, Sony DSC-TX5, Φωτογραφίες κάτω από το νερό

Είτε κάνετε σκι στο βουνό ή πεζοπορία, είτε κολυμπάτε, είτε απλά βρίσκεστε σε ένα πάρτι με πολύ κέφι, η πιο σκληρή Cyber-shot που δημιουργήθηκε ποτέ θα σας συντροφεύσει σε κάθε στιγμή της δράσης. Αδιάβροχη μέχρι βάθος 3 μέτρων, η ΤΧ5 σας επιτρέπει να την χρησιμοποιείτε στην πισίνα ή στην θάλασσα με μάσκα και αναπνευστήρα. Μπορείτε ακόμη και να επιλέγετε ρυθμίσεις στην LCD οθόνη αφής των 3 ιντσών μέσα στο νερό ή και όταν φοράτε γάντια.

Η ανθεκτική ΤΧ5 όμως δεν αρκείται σε αυτά: κρατά έξω τη σκόνη και μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ακόμη και αν πέσει από ύψος 1,5 μέτρων. Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσει το κρύο μέχρι και -100C, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τις εξορμήσεις σας για σκι ή για περιπετειώδη Σαββατοκύριακα στα βουνά.

Κάτω από το σκληρό περίβλημα της μηχανής κρύβεται ο εξελιγμένος αισθητήρας Exmor R CMOS με ανάλυση 10,2 ενεργά megapixel, ο οποίος σας εξασφαλίζει λεπτομερέστατες εικόνες με εκπληκτική απόδοση, όσον αφορά τα επίπεδα ψηφιακού θορύβου, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Συνδυάζεται περίφημα με τον εξαιρετικό φακό Carl Zeiss, ο οποίος διαθέτει οπτικό zoom 4x και ευρεία γωνία λήψης 25mm για τέλεια καδραρισμένες λήψεις – από γεμάτα συναίσθημα πορτρέτα μέχρι συγκλονιστικά τοπία του ταξιδιού σας.

, Sony DSC-TX5, Φωτογραφίες κάτω από το νερό

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

πολυ ωραια και σε ομορφα χρωματα.
εγω εχω μια olympus μεχρι 3μετρα αντεχει.
η sony μεχρι ποσα φτανει??

stavros

μεχρι 3 μετρα και η SONY

giannis

Να φανταστώ και οι παραπάνω φωτογραφίες με αυτήν έχουν τραβηχθεί;

Κώστας Βλαχάκης

Δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά ούτε και νομίζω να είναι έτσι.

zapotek

ξερει κανεις ποσο εχει!!;

Κώστας Βλαχάκης

Κυκλοφορεί στα τέλη Μαρτίου με τιμή 330-350 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.