Sony Cyber-shot S950, Δείτε τις φωτογραφίες σας στο Google Earth

Η ψηφιακή φωτογραφική Sony S950 ξεχωρίζει χάρη στην ανάλυση των 10,1 Megapixel και στον δυνατό φακό με ζουμ 4x για να φέρνει το θέμα σας κοντά. Οι αρχάριοι στην χρήση ψηφιακής μηχανής δεν θα δυσκολευτούν καθόλου με τα απλά μενού και με την επιλογή μιας από τις έξι προεπιλεγμένες λειτουργίες λήψης Scene Selection. Υπάρχει επίσης και η λειτουργία Easy Shooting η οποία απλοποιεί τον χειρισμό της μηχανής προβάλλοντας χρήσιμες οδηγίες στην οθόνη.

, Sony Cyber-shot S950, Δείτε τις φωτογραφίες σας στο Google Earth

, Sony Cyber-shot S950, Δείτε τις φωτογραφίες σας στο Google Earth

Η βελτιωμένη λειτουργία Face Detection που ενσωματώθηκε αρχικά στα κορυφαία μοντέλα Cyber-shot, μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι και οκτώ πρόσωπα σε ένα κάδρο και εκτελεί μικρορυθμίσεις στην εστίαση και την έκθεση για πετυχημένα πορτρέτα. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot φροντίζει για τους κραδασμούς της μηχανής. Σε συνδυασμό με την ειδική λειτουργία High Sensitivity (μέγιστη ευαισθησία 3200 ISO), αποτελούν το κλειδί για ευκρινείς, ζωντανές φωτογραφίες – ειδικά όταν φωτογραφίζετε σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς τρίποδo.

, Sony Cyber-shot S950, Δείτε τις φωτογραφίες σας στο Google Earth

Ένα πρόσφατα εξελιγμένο κιτ GPS με τον κωδικό GPS-CS3KA μπορεί να αντιστοιχίσει τις φωτογραφίες που τραβήξατε με την Sony S950 με τις συντεταγμένες του σημείου λήψης σε κάθε εικόνα. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τα σημεία λήψης σε χάρτη με το λογισμικό Google Earth στον υπολογιστή σας και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους στο διαδίκτυο μέσω υπηρεσιών Web sharing.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.