Sony Cycle Energy, Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Η Sony ανέπτυξε νέες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τεχνολογίας Cycle Energy για να προσφέρει στους καταναλωτές την κατάλληλη μπαταρία για ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών εφαρμογών. Απορρίπτοντας την προσέγγιση «one-size-fits-all», οι μπαταρίες Cycle Energy κυκλοφορούν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν την πλέον κατάλληλη για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα Multi-Use και High Capacity με το λογότυπο Cycle Energy.

, Sony Cycle Energy, Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Οι μπαταρίες Multi-Use είναι ιδανικές για να αντικαταστήσουν τις συμβατικές αλκαλικές μπαταρίες και έχουν εξαιρετική απόδοση σε κάθε συσκευή. Και για μεγαλύτερη ευκολία διατίθενται προ-φορτισμένες και έτοιμες για άμεση χρήση.
Οι μπαταρίες High Capacity είναι κατάλληλες για συσκευές που καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια, όπως οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, και έχουν μεγάλη απόδοση για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό μεταφράζεται σε πενταπλάσιες φωτογραφίες ανά φόρτιση, σε σύγκριση με τις συμβατικές μπαταρίες.

Με τυπικό κύκλο ζωής 1.000 επαναφορτίσεων, οι μπαταρίες Multi-Use τεχνολογίας Cycle Energy είναι μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση απέναντι στις συμβατικές αλκαλικές μπαταρίες.
Ειδικά σχεδιασμένες για συσκευές που «διψούν» για ενέργεια, οι μπαταρίες Cycle Energy High Capacity διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή χωρητικότητα. Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, παιδικά παιχνίδια και φακοί συμπεριλαμβάνονται στις πολλές συσκευές οι οποίες θα δουλεύουν καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τις μπαταρίες High Capacity.
Όλες οι μπαταρίες Cycle Energy και οι φορτιστές τους διατίθενται σε νέα, φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία, η οποία είναι μικρότερη και ελαφρύτερη για καλύτερη τοποθέτηση στα σημεία πώλησης και αποτελεσματικότερη μεταφορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Zagkanas

Και αυτό ποτέ θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα??

Alan

Και τι τιμή;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.