Sony DSX-S300BT, Πηγή αυτοκινήτου που δέχεται ολόκληρο iPod!

Απλά τα σπάει! Sony DSX-S300BT ονομάζεται η νέα πηγή ήχου για το αυτοκίνητο η οποία δεν δέχεται CD αλλά ολόκληρο iPod! Ναι το είδαμε και αυτό και μας ενθουσίασε. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το πορτάκι κατεβαίνει και αντί για την κλασσική υποδοχή δίσκων CD εμφανίζεται η είσοδος tune-tray που ρουφάει το iPod. Κατά τα άλλα έχουμε Bluetooth για σύνδεση με κινητό αλλά και ασύρματο music streaming από αυτό!

, Sony DSX-S300BT, Πηγή αυτοκινήτου που δέχεται ολόκληρο iPod!

, Sony DSX-S300BT, Πηγή αυτοκινήτου που δέχεται ολόκληρο iPod!

Το Sony DSX-S300BT αναμένεται στην αγορά της Αμερικής το Σεπτέμβριο, με τιμή 280 δολάρια.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Πολύ καλή ιδέα και αυτή αλλά ακριβή.

Αντώνης

Μπορώ να βαλω και το ipod touch???

Βαγγέλης

Ημαρτον δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις ενα φλασακι η μια καρτα SD που ειναι ηδη στην αγορα, ωριμα και φτηνα;

ΕΛΕΟΣ.. εμενα μου φαινεται τραγικο παιδια να επιστρεφουμε στην εποχη της κασσετας και βαλε σε μεγεθος; Ακομα μια φορα ελεος που προσπαθουν να ξεζουμισουν και τον τελευταιο apple fan.

enigma

usb υποδοχή έχει ήδη…Πλεονασμός το να δέχεται ολόκληρο ipod καθώς αν θες σώνει και ντε να ναι καλά το aux, που κάποια έχουν. Αν στοιχίζει 280 μαζί με ipod παει στο καλό αλλά έλα μου που δεν….Ώρες ώρες τα τμήματα marketing δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

salonigi

το τελευτεο τριμηνο του 10 θα κυκλοφορισει και με υποδοχη για iPad!

kostis

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΣΜΑ.MP3

giannis

@kostis α ρε τίτραβάνε και οι παντρεμένοι.Πάντως θα πουλούσε κάτι τέτοιο
Οσο για την @@ριά παραπάνω τί ν πώ.sorry αλλά και σκατ@ύλες με το σήμα της apple πάνω θα τις αγόραζαν πολλοί.Σορρυ αλλά έχω αγανακτήσει με τις παρωπίδες κάποιων

Marios Basileiou

Λοιπον παιδια το εχω παρει εδω και 2-3 μερες και το εγκαταστησα μονος μου!!Παρολο που δεν ηταν απο τις πρωτες μου επιλογες λογω το οτι το bluetooth του δεν ειναι της parrot και εγω ηθελα να εχει αψογο ηχο και μικροφωνο το πηρα γιατι το βρηκα σε παρα πολυ καλη τιμη και ειναι πολυ βολικο το οτι εχει δικο του “συρταρακι” και δεν χρειαζεται να πετας το κινητο ή το mp3 player απο εδω και απο εκει.Μετα απο πολυ ψαξιμο και στην Ελλαδα και στην Κυπρο φανηκα τυχερος γιατι το εβγαλαν προσφορα σε ενα καταστημα στα 169 ευρω και εγω λογω το οτι εχω δωροκαρτα το πηρα 159(ενω στην Ελλαδα το βρηκα στα 265 και απο αντιπροσωπια 315..κουφο εε?:P). Το ραδιο ειναι αψογο και πολυ ομορφο,αξιζει τα λεφτα του. Στα θετικα του… +Ο ηχος των ηχειων μου αλλαξε αισθητα προς το καλυτερο και ακουγονται καλυτερα τα μπασα χωρις να αυξησω τιποτα στις ρυθμισεις και πιο καθαρα!!!Ειναι λες και εβαλα αλλα ηχεια!! +Αν και μονοχρωμο:p ειναι αρκετα ομορφο και εχει κινουμενα backrounds οταν παιζει η μουσικη!! +Το usb το αναγνωριζει πολυ γρηγορα και συνεχιζει το τραγουδι απο εκει που ειχε μεινει την προηγουμενη φορα σε χρονο dt!! +Το bluetooth ενωνεται αυτοματα… Συνέχεια »

Marios Basileiou

Παιδια ξεχασα να προσθεσω οτι το κινητο που δοκιμασα και στο “συρταρακι” και στην συνδεση με bluetooth ειναι το HTC Desire χωρις κανενα προβλημα!!Επισης το usb που χρησιμοποιησα ειναι ενα απλο usb της sandisk στα 16gb!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.