Sony Ericsson AB900, Bluetooth Car kit με ασύρματο streaming μουσικής

Την επόμενη φορά που θα κολλήσετε στη κίνηση, θα χάσετε το δρόμο σας ή θα ψάχνετε απελπισμένα για μια θέση parking μην νευριάσετε… απλά διασκεδάστε το! Παίξτε και ακούστε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική από το κινητό τηλέφωνο στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας, ενώ ταυτόχρονα θα χειρίζεστε άνετα και με ασφάλεια τις κλήσεις σας. Είναι το Sony Ericsson AB900 Bluetooth speakerphone και wireless audio streamer και αρέσει πολύ.

, Sony Ericsson AB900, Bluetooth Car kit με ασύρματο streaming μουσικής

To Sony Ericsson AB900 Bluetooth speakerphone μετατρέπει το αυτοκίνητο σας σε προσωπικό jukebox μεταδίδοντας καθαρά και δυνατά τα αγαπημένα σας τραγούδια στα ηχεία του αυτοκινήτου σας μέσω RDS. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Bluetooth handsfree με transmitter που συνδέετε με το κινητό σας τηλέφωνο και εκπέμπει τη μουσική σας ασύρματα σε μια συχνότητα FM ώστε να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια με στερεοφωνικό ήχο. Η σημαντική διαφορά του ωστόσο, είναι ότι με το RDS βρίσκει τη κατάλληλη ελεύθερη συχνότητα ώστε η μουσική σας εμπειρία να είναι αδιάκοπη και ανεπηρέαστη ακόμα και όταν θα πρέπει αυτόματα να αλλάξετε συχνότητα ανά περιοχή.

, Sony Ericsson AB900, Bluetooth Car kit με ασύρματο streaming μουσικής

Και ενώ απολαμβάνετε την υψηλή απόδοση ήχου, τον λεπτό και πρακτικό σχεδιασμό του, δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τις κλήσεις σας αφού σε κάθε εισερχόμενη κλήση, η μουσική θα παύσει για να ξαναρχίσει μόλις τερματίσετε τη συνομιλία σας. Από την άλλη, εσείς διαχειρίζεστε και πραγματοποιείτε με άνεση και ευκολία τις κλήσεις σας βλέποντας τις πληροφορίες από τη μικρή οθόνη, έχοντας παράλληλα γρήγορη πρόσβαση στους πέντε αγαπημένους αποθηκευμένους αριθμούς και στον τηλεφωνητή σας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Και με 26 ώρες συνομιλίας και 40 ώρες αναμονής θα ξεχάσετε να το φορτίστε κιόλας!

Στο Sony Ericsson AB900 Bluetooth speakerphone θα βρείτε επίσης χαρακτηριστικά όπως Noise reduction και Echo cancellation, εμβέλεια 10 μέτρων και βάρος μόλις 117 γρ. Δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση και χωρίς πρόβλημα το εναλλάσσεστε μεταξύ των αυτοκινήτων σας. Μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμα και στο γραφείο σας και είναι συμβατό όχι μόνο με κινητά Sony Ericsson αλλά και με Bluetooth συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Επειδή όμως τιμή και διαθεσιμότητα δεν είναι ακόμα γνωστές, θα αναγκαστώ να δικαιολογήσω τους εκνευρισμούς και τις κόρνες σας στα φανάρια… αμάν!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos11880

poli kalo to exei ena filaraki pou to parigile apo ameriki

thevoyager

Ακούγεται ενδιαφέρον! Για να δούμε και την τιμή του!

DIMITRIOS NIKITAS

poly kalo!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]