Τρίτη
08/05/2012

HDR-CX700, Η καλύτερη Sony με 1080/24p και 12Mpixel φωτογραφία

Είναι η καλύτερη κάμερα της Sony στις Handycam και προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ταυτόχρονα ικανότητα καταγραφής εικόνας ακόμη και κάτω από συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Αυτό γίνεται κατορθωτό χάρη στον αισθητήρα Exmor R. Στα βασικά χαρακτηριστικά της μηχανής περιλαμβάνεται η δυνατότητα λήψης video HD 1080/1024p για λήψη που είναι πραγματικά κινηματογραφική.

Επιπρόσθετα, υπάρχει η τεχνολογία CinemaTone, η οποία προέρχεται από τις επαγγελματικές μηχανές της Sony και η οποία κάνει δυνατή την καταγραφή χρωματικών τόνων που παραπέμπουν απευθείας στο φιλμ. Ο εικονολήπτης έχει πλήρη έλεγχο της εικόνας και του video με πλήρως χειροκίνητες ρυθμίσεις, οι οποίες συνοδεύουν την αυτόματη λειτουργία της μηχανής. Οι χειροκίνητες ρυθμίσεις αφορούν την εστίαση, την έκθεση, την ισορροπία του λευκού, την ίριδα και φυσικά την ταχύτητα κλείστρου.

Οι ακίνητες εικόνες που δίνει η HDR-CX700 έχουν ανάλυση 12Mpixel. Εικόνες και video HD υποστηρίζονται από έναν ευρυγώνιο φακό Sony G, o οποίος σύμφωνα με τη Sony, είναι επαγγελματικής ποιότητας, όπως άλλωστε τα περισσότερα χαρακτηριστικά της κάμερας. Η ισοδύναμη εστιακή απόσταση του φακού σε φιλμ 35mm είναι 26,3mm. To «έξυπνο» zoom της μηχανής, το οποίο επιτυγχάνεται με crop στον αισθητήρα, είναι x14. H σταθεροποίηση της εικόνας γίνεται με οπτικό τρόπο μέσω του Optical SteadyShot με Active Mode, το οποίο διορθώνει περισσότερες μοίρες κίνησης της κάμερας. Επιπλέον, η ακύρωση της ανεπιθύμητης κίνησης με τρεις τρόπους (3-Way Shake Canceling) με ηλεκτρονικό τρόπο συμβάλει ακόμη περισσότερο στη σταθεροποίηση της εικόνας που συλλαμβάνεται.

Οι φωτογραφίες και το video HD που καταγράφει η CX700 αποθηκεύονται σε εσωτερική μνήμη 96GB, στην οποία μπορεί να αποθηκευτεί video HD διάρκειας 40 ωρών στην ποιότητα LP.

HDR-CX700, Η καλύτερη Sony με 1080/24p και 12Mpixel φωτογραφία

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


6 Σχόλια

 1. Ο/Η Κωστας λέει:

  Κόστος περίπου;

 2. Ο/Η Sotiris λέει:

  1399 € Στα multirama χωρις να ειμαι σιγουρος εαν ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο.

  Sony Handycam HDR-CX700VE

 3. Ο/Η Apo_Delirium λέει:

  Ουδέν σχόλιο…Το μηχάνημα πετάει…

 4. Ο/Η Κωστας λέει:

  Ευχαριστώ

 5. Ο/Η Τα Νέα Του Νετ λέει:

  παραμενει κορυφη η Sony στις καμερες

 6. Ο/Η lefteris λέει:

  Όχι ότι είναι άσχημα τα μηχανήματα της Sony
  Αλλά.
  Κοιτάξτε και λίγο jvc που έχει όλα αυτά … και Wi-Fi!!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.