Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Εχθές σας παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την Sony PM1, αυτή την ψηφιακή βιντεοκάμερα τσέπης που τραβάει βίντεο HD 1080i και φωτογραφίες 5 Megapixel. Δοκιμάσαμε τις δυνατότητές της και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα. Φωτογραφίες 2592χ1944 pixels και βίντεο 1440×1080 pixels. Δείτε το αποτέλεσμα.

Η κάμερα έχει ενσωματωμένη μνήμη 12MB και επειδή δεν μου την έστειλαν με κάρτα μνήμης, τράβηξα βίντεο μερικά δευτερόλεπτα, όσο χώρεσαν τα 12ΜΒ. Γιαυτό και παραθέτω μαζί και δυο ακόμα βίντεο που βρήκα στο YouTube και λένε ότι έχουν τραβηχτεί με την Sony PM1. Μου κάνει εντύπωση, γιατί το δικό μου (το πρώτο με τον σκύλο) δεν φαίνεται να είναι τόσο καλό, ενώ τα άλλα δύο (από διαφορετικούς χρήστες, δείχνουν μια χαρά!).

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στη μέγιστη ανάλυση των 5 Megapixel (2592×1944 pixels) και έχουν γίνει resize σε πλάτος 570 pixels. Η κάθε μια από αυτές ακολουθείταιι από cropαρισμένο τμήμα της 570×480 pixels. Η τελευταία φωτογραφία είναι με ζουμ 4x, όχι cropαρισμένη.

, Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

, Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

, Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

, Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

, Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Με ζουμ 4x ψηφιακό
, Sony Snap HD PM1, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Sony MHS-PM1
Κάμερα: 5 Megapixel CMOS
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Φωτογραφίες έως 2592×1944 pixels
Βίντεο έως 1440×1080 pixels (ήχος στέρεο)
Οθόνη LCD: 1,8 ιντσών
Κάρτα μνήμης: Memory Stick PRO Duo (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία)
Βάρος: 120 γρ. (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)
Τιμή: από 149 έως 190 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgio

Για τόσο compact gadget, η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά και του βίντεο, φαίνεται πολύ καλή. Νομίζω για τις στιγμές των διακοπών ή εξορμήσεων το διήμερο, είναι ό,τι πρέπει. Και αν η τιμή είναι πάνω-κάτω αυτή που αναφέρεις, τότε είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Θα την έχω εις τα υπόψιν την περίοδο των εορτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.