Sony Vaio UMPC – Νέα κατηγορία φορητών

, Sony Vaio UMPC – Νέα κατηγορία φορητώνΑυτή είναι η νέα κατηγορία φορητών υπολογιστών. Ονομάζεται UMPC (Ultra Mobile PC) και έρχεται να καλύψει το κενό μεταξύ των PDA και των notebook. Τα PDA φαίνονται σε μερικούς μικρά, τα notebook μεγάλα (ακόμα και αυτά με τις 11άρες οθόνες). Μια ενδιάμεση λύση είναι τα UMPC και το Vaio VGN-UX1 της Sony.

, Sony Vaio UMPC – Νέα κατηγορία φορητώνΣτιλιστικά η Sony έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το UX1. Η οθόνη του είναι αφής 4,5 ιντσών, ενσωματώνει βιομετρικό αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και φέρει δυο κάμερες για κλήσεις 3G. Το VGN-UX1 “τρέχει” Windows Vista και χρησιμοποιείται με τους αντίχειρες κρατώντας το στα δυο μας χέρια. Έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ζυγίζει 500 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.