Sony Walkman E440, Με τεχνολογία Clear Audio

Τα Sony WALKMAN της σειράς E με την ιδιαίτερα compact σχεδίασή τους γλιστράνε εύκολα στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Παρ’ όλο το μικρό τους μέγεθος είναι εφοδιασμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά για να μεταβάλλουν την αναπαραγωγή της προσωπικής σας συλλογής media σε μια πραγματική απόλαυση. Η μεγάλη έγχρωμη LCD οθόνη QVGA των δύο ιντσών προσφέρει ευκρινή και λεπτομερή εικόνα για τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα εξώφυλλα των μουσικών άλμπουμ, τις λίστες αναπαραγωγής και άλλες λειτουργίες.

, Sony Walkman E440, Με τεχνολογία Clear Audio

Πρόκειται για το πρώτο WALKMAN της σειράς Ε, το οποίο διαθέτει την τεχνολογία Clear Audio της Sony, για μια δυναμική, γεμάτη λεπτομέρεια μουσική εικόνα. Η τεχνολογία Clear Audio μειώνει την αλληλοκάλυψη του ηχητικού σήματος μεταξύ δεξιού και αριστερού καναλιού, ενώ η τεχνολογία Clear Bass δίνει δυνατό, ελεγχόμενο φάσμα χαμηλών συχνοτήτων χωρίς παραμόρφωση.

Υπάρχει επίσης, ισοσταθμιστής (equalizer) για την λεπτομερή ρύθμιση του ήχου. Επιπλέον, η λειτουργία Dynamic Normalizer εξισορροπεί την ένταση του ήχου από το ένα τραγούδι στο άλλο, διασφαλίζοντας μια ομαλή, ευχάριστη και ξεκούραστη ακρόαση.

Η εισαγωγή μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών έχει γίνει μια σύντομη και εύκολη διαδικασία με τη μέθοδο drag-and-drop από τον υπολογιστή σας, ή μέσω του λογισμικού iTunes 8.1 χρησιμοποιώντας το λογισμικό Content Transfer.

Υποστηρίζεται μια σειρά από τα κύρια φορμά ήχου και εικόνας, περιλαμβανομένων των WMA και WMV, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία διαχειριζομένων δικαιωμάτων (rights-managed). Για πρώτη φορά σε WALKMAN υπάρχει πλέον υποστήριξη για μετατροπή σε φορμά βίντεο μέσω του παρεχόμενου λογισμικού Content Transfer.

Για ακόμη περισσότερες επιλογές ακρόασης υπάρχει και ένας ποιοτικός ραδιοφωνικός δέκτης FM. Οι εκπομπές μπορούν να εγγραφούν με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε και πάλι τις μουσικές επιλογές σας όποτε θελήσετε.

Ο εξαιρετικός ήχος και τα έξυπνα χαρακτηριστικά συνοδεύονται από μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μία φόρτιση τα WALKMAN E Series δίνουν 30 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 6 ώρες βίντεο – περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις ή για ένα σύντομο ταξίδι.

, Sony Walkman E440, Με τεχνολογία Clear Audio

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.