Sony Walkman NWZ-F800, Φορητό media player με Android Ice Cream Sandwich

Ανακοινώθηκε το φορητό media player Sony Walkman NWZ-F800 με οθόνη αφής 3.5 ίντσες multi-touch, λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich, πρόσβαση στο Google Play για να κατεβάζετε όσες εφαρμογές θέλετε και τεχνολογία ήχου xLOUD. Από πλευράς ασύρματων συνδέσεων το F800 έχει Wi-Fi και Bluetooth, το βάρος του είναι 100 γρ., το πάχος του 8.9 χλστ. και θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις με 8GB (F804), 16GB (F805) και 32GB (F806).

Τιμές και διαθεσιμότητα ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

, Sony Walkman NWZ-F800, Φορητό media player με Android Ice Cream Sandwich

, Sony Walkman NWZ-F800, Φορητό media player με Android Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Αυτά είναι!Αν κάνει πάνω από 200 ευρώ θα είναι αποτυχία , αφού με τόσα λεφτά παίρνεις ASUS NEXUS 7” (της google το καινούργιο tablet) και τελειώνεις…Τώρα όσοι θέλουν MP4 και τους αρέσει ας το πάρουν…

helpertrik

γιατι να μην εχει και μια καμερα???? 🙁

marios

iPod touch μυριζομαι…

Takis

Ας το βάλουν και μια υποδοχή sim και έτοιμο το κινητό.

Andrew

Ρε κωστα μπορει να ειναι λιγο χαζο αυτο που ρωταω αλλα εχει επεξεργαστη?

Tyler Durden

Αφού έχει android έχει και επεξεργαστή.

marios

κανετε πλακα φανταζομαι ετσι.. ?

Tony Cool

Ειλίκρινα δε μπορω να καταλαβω για πιο λογο να παρει καποιος ενα ξεχωριστο mp3 player τη στιγμη που σχεδον με τα ιδια λεφτα παιρνει ενα κινητο που κανει τα ιδια και παρα πολλα παραπανω.Εκτος αν ειναι πραγματικα audiophile και τον ενδιαφερει και η απειροελαχιστη διαφορα στην ποιοτητα.

stelakos

ρε μαριε αφου εχει android εχει και επεξεργαστη κατι ακουσα οτι τα windows phone δεν εχουν επεξεργαστη αλλα ανθρωπινο εγκεφαλο μεσα πρεπει να ισχυει!

Κωστας Ζ.

@ Tony Cool
1) γιατι μπορει να μην θελει κινητο….
2) γλυτωνει την επιβαρυνση του μεγαλου SAR….

Δεν ξερω για τι αλλο…..παντα φιλικα 🙂

Γιωργος Αγριανιτης

Κοντα στα 100-200 το πολυ να ειναι θα κανει πωλησεις…αλλιως δεεεν…:P

Tony Cool

Κωστα Ζ. μιλας δηλαδη για καποιον gadgetακια (για να θελει φορητο mp3) ο οποιος να μην εχει κινητο εκ πεποιθησεως για να αποφευγει την ακτινοβολια.Συμφωνω μαζι σου ομως αυτο το αγοραστικο κοινο αντε να απαριθμει 200-300 ατομα παγκοσμιως!Τρελες πωλησεις!!!

Cr

@ Tony Cool
Επειδη θες η μπαταρία του κινητου σου να βγαλει την μερα…

Christos K.

Εγώ προσωπικά πάντα για την μουσική μου χρησιμοποιώ συσκευή που είναι αποκλειστικά mp3 player.

Σκεφτόμουν τους λόγους για τους οποίους προτιμώ την συγκεκριμένη λύση από το να έχω ένα κινητό για όλα και κατέληξα πως ο βασικότερος όλων για εμένα είναι πως κάθε mp3 player που αγοράζω μου κρατάει χρόνια, το τελευταίο το έχω εδώ και 4-5, διάστημα στο οποίο έχω αλλάξει 3 κινητά και μάλιστα τα 2 από αυτά δεν είχαν καν την δυνατότητα να παίξουν mp3…

Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι πως θέλω την συσκευή αποκλειστικά για αυτήν την δουλειά και μόνο, τα κινητά δεν έχουν την ίδια αντοχή στον χρόνο και όταν μου χαλάσει το εκάστοτε κινητό δεν θέλω να είμαι «αναγκασμένος» να αγοράσω ξανά κάποια συσκευή που θα μπορεί να καλύψει και αυτή μου την ανάγκη, είμαι άνθρωπος που ακούει μουσική, το mp3 το λιώνω και δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτό αλλά στα κινητά και ένα των 30-50 ευρώ μου κάνει την δουλειά μου…

Γιώργος

Κώστα όντως, σε αυτό που λες έχεις δίκιο… Άσε που το mp3 player το κρατάς 1 ζωή… Αν είναι καλό τουλάχιστον… Εγώ έχω 1 από το 2007 με ηχείο και 8GB και είναι μια χαρά…

manolis

επισης θελω να αναφερω πως κυκλοφορει και το το σονυ Ζ 1000 γουοκμαν με αντροιντ μεγαλη οθονη και φυσικα τον τελειο ηχο των σονυ γουοκμαν.και ολα αυτα γυρω στο 300 φοβερη τιμη lol
παντως για μπ3 μονο σονυ η cowon εχουν μαματο ηχο.

Κωνσταντίνος

Πλάκα θα έχει να κάνει πάνω απο 200 ευρώ! Εδώ ένα κλασσικό Sony Walkman κάνει το πολύ 90 ευρώ (νομίζω). Επειδή έχει android 4.0 και επειδή κατεβάζεις και κανα app θα πληρώσω και 100€ παραπάνω?

Panos7GR

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διπύρηνο με επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, μάλιστα! Τουμπανακι το μικρό! Αν σκεφτείς ότι δεν θα έχει πομποδεκτη για να λαμβάνει σήμα και έχει σχετικά μικρή οθόνη 3.5 ιντσών, η μπαταρία του θα κρατάει αρκετά… Καλό gadgetάκι και ότι πρέπει για του μουσικόφιλους που θέλουν καλή ποιότητας ήχου, με την εγγύηση της Sony WALKMAN.

Τέλος όσων αφορά την τιμή, αν αναλογιστείτε πως το προηγούμενο WALKMAN της σειρά Z, Sony NWZ-Z1050 WALKMAN με Android 2.3 Gingerbread τώρα κοστίζει από 260€ μέχρι 300€, το F800 θα είναι τσουχτερό, άρα και “απαγορευτικό”. Δυστυχώς θα έχει την μοίρα του Ζ1050… Με μία καλή τιμουλα θα ήταν φοβερό και θα γινόταν πολύ καλό δώρο σε βαπτιστηρια, παιδιά, ανιψιά κτλ.

AN

παιδιά επειδή μου αρέσει κι εμένα και το έψαξα αν υπάρχει κάπου μπορείτε νομίζω να το βρείτε εδώ…
https://shop.sony.gr/shop/MP3-WALKMAN/Walkman%AE-powered-by-Android-TM-?CSRT=220199608270791732
δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο να το αγοράσετε πάντως η τιμή που δίνει για το μοντέλο των 16GB είναι 249€ και για το μοντέλο των 32GB είναι 299€.οι φόροι απ’ ό,τι βλέπω συμπεριλαμβάνονται και μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.Κώστα και Πάνο πέσατε μέσα….ελπίζω να βοήθησα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.