Sony Xperia Glass, Τι κουκλί είναι αυτό! [concept]

Οι περισσότεροι μάλλον θα έχει τύχει να το δείτε. Εγώ σήμερα το πήρα χαμπάρι! Πρόκειται για ένα concept smartphone που ο σχεδιαστής του το ονομάζει Xperia Glass και είναι πραγματικό κουκλί! Όπως μαρτυράει και το όνομά του κάνει εκτεταμένη χρήση γυαλιού πάνω στο οποίο βρίσκονται τοποθετημένα και τα πλήκτρα αφής. Βολεύομαι εύκολα και με το Sony Xperia S!

, Sony Xperia Glass, Τι κουκλί είναι αυτό! [concept]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dalaboum

Το κινητο ειναι τελειοοο!!! Δεν υπαρχει!! Μαζευω λεφτα απο τωρα για να το παρω!!

xperias

SONY είσαι!!!!

Fournaris

πανεμορφοοο

arisgoku

και αν σου πέσει;

mrelve68

δεν υπαρχει sony-ericcson πλεον?χωρισανε?
φανταστικο τηλεφωνο

akis kaid

Και με μια θραυση κρυσταλλων σε ασφαλιστικη εισαι κομπλε 😛

Ιωαννης

βασικα γιατι να σου πεσει? αυτα τα κινητα ΔΕΝ πρεπει να σου πεσουνε ποτε..(αν και εμενα μου επεσε(μου ριξανε) το arc μου..και μου εσπασε η οθονη :///

lorentzos

Η sony εβαλε τριτη και αρχισε να προσπερνάει αερα τους πάντες, οσο για τους iphoneαδες κιχ τη να πουν τώρα μοιάζει με μηλο?? Πάμε γερά για SONY!!!!!!

Makis

Ρε παιδιά ξεκολλάτε!
Concept phone σημαίνει κάτι που έχει γίνει με photoshop
και δεν είναι κάτι το οποίο σκοπεύει να βγάλει ή έχει κάνει
η Sony!

jannis

Λέμε και ένα ευχαριστώ Κώστα….

kostis

ρε παιδια πραγματικα δεν παιζεστε…..COSCEPT ειναι…..τι αλλο εχουν να διαβασουν τα ματακια μου…..

Aléssio

Αμαν αυτώ το techblog.gr ώλο Ωρθωγραφηκά λάθι βρείσκοι κανοίς..!!! :PPPP loool

Υ.Σ ..οπως λέει και η διαφήμιση.. “Με Sauce για να γλιστράει…” χαχαα..:-)

Νικος

Αν κατι τετοιο γινοταν ποτε πραγματικοτητα….θα εβγαζε τοσο χρημα η Sony που θα καλυπτε ολες τις αλλες κακες της πωλησεις σε καποια προιοντα της! και μερικα τσουβαλια χρημα παραπανω!
παρατηρησατε οτι ειναι διαφανο το γυαλι και φαινονται τα δαχτυλα της κοπελας απο την πισω πλευρα ? Πραγματικό κομψοτέχνημα! το τσιμπουσα εστω και με LCD 😀

frastgr

Έστω και για concept (ποτέ δεν ξέρει κανείς) έχω μείνει άφωνος …..Respect…!!!!!!!! Japan Only…!!!!

Antonis

Πανέμορφο.

Arismac

Πλάκα με κάνετε; Σα γυάλινη σαπουνοθήκη είναι!!! Τι ψαρώνετε έτσι;

lorentzos

Ενα μεγάλο κώλυμα που έχουν μερικοί που ειναι λιγο στενόμυαλοι ειναι να λογοκρινουν τα σχολια αλλων οταν δεν συμπίπτουν με τις δικες στους απόψεις!! Ναι μας αρέσει τον consept το γουστάρουμε οπως ειναι τζαμαρία γυάλα και σε όποιων αρέσει!!! Γιατι πρέπει να προσβάλουμε τους άλλους που λενε θετικά σχολια επειδή δεν αρέσει σε άλλους δεν το καταλαβαίνω, μάλλον θα παιζει πολυ εξυπνάδα και δεν δέχονται να βλέπουν και να ακούν τετοια σχόλια!!! Σορυ Κωστα για το off topic…

enigma

@Νίκος αν δεις και το xperia S βλέπεις από πίσω τι υπάρχει, που έχει διαφανές κομμάτι και εκείνο.

Ωραίο concept όπου από την απλή αλλαγή ενός υλικού σε “γυαλί” αλλάζει το σχέδιο του xperia S.

Ιωαννης

η sony πρεπει να δει αυτο το προτοτυπο και να το υλοποιησει..12 μοντελα θα βγαλει το ’12…ας βγαλει ενα απο αυτα ετσι…ειναι πανεμορφο..να του βαλει και εναν tegra 3 η snapdragon s4 και θα γινει χαμος!ις

Aléssio

Όλοι “αυτοί”.. που στήνουν τα εκάστοτε concept είναι εύλογο & αυτονόητο ότι κρυφό πόθος τους είναι η εκάστοτε brandname εταιρία προφανως μεγάλου βεληνεκους να τους “βουτήξει”!
-Καλησπέρα σε όλους ,την καλησπέρα μου Κώστα (*έχω πάει Hundai και στα ναυπηγία της Νοτίου Κορέας τότε με το Univercity & έίχα πάθει ΤΑΡΑΚΟΥΝΟ ,μιλάμε φίλε οι καθαυτό εγκαταστάσεις χωρίς τα πέριξ είναι όσο ένα ολόκληρο νησί.. ρε λέμε για πολλά “κιλά” χρόνια μπροστά ,inconceivably τρελά facilities!!!) | Aléssio

Υ.Σ Κανένα application.. για το ψοφόκρυοοοοο παίζει ρε μάγκες οεοοο??:PPPPP lol

enigma

Kώστα αυτό ακριβώς….Έχει στην ουσία όμως το γενικό σχέδιο του xperia s αν και πιστεύω ότι η προσθήκη γυαλιού σου δίνει την ψευδαίσθηση του μικρότερου περιθωρίου.

jannis

Τις ειρωνίες που τις είδες Κώστα;; Αφού από εκείνο το off-topic που σκόπιμα έκανα post και από εκεί το έμαθες… Άλλη φορά θα σου στέλνω email αν αυτό είναι το πρόβλημα σου… Και φυσικά μια παρέα είμαστε όλοι….Για αυτό δεν δρούμε με την λογική… διαγράφω το off-topic και χρησιμοποιώ την πληροφορία χωρίς ένα ευχαριστώ…. Και από εμένα ειδικά έχεις ακούσει πολλά ευχαριστώ για πληροφορίες που έχω πάρει από εσένα….. Καλό θα είναι να το παραδεχτεις… Και στο ξαναλέω…που είδες την ειρωνεία;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.