iPad προς ενοικίαση στις Σπέτσες!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην παραλία Καίκι στις Σπέτσες το μοναδικό beach bar της περιοχής ενοικιάζει iPad με δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ προς 5 ευρώ τα 20 λεπτά (15 ευρώ η ώρα). Οι Σπέτσες είναι κοσμοπολίτικο νησί με καλοκαιρινούς επισκέπτες από Ελλάδα, Γαλλία και Αμερική.

, iPad προς ενοικίαση στις Σπέτσες!

Η φωτογραφία είναι από βίτεο που μας έστειλε από τις διακοπές του στις Σπέτσες, ο vassilisbartzokas.com

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Eleos!!!ksana les sorry gia ta greeklish grafw apo ipad

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

15€ η ωρα ??????????? Την παλευουν ???

konstantinos

Ακριβο αλλα λεω να παω

papi

χα χα χα! μπραβο ρε παυλοπουλε!!! οσοι πιστοι προσελθεται!

Aris

εγω λεω να το παρω και να φυγω
και χαλαλι τους τα 15Ε.
🙂

aritoni

@cvlahakis μη σου μπαίνουν ιδέες για το οχτάωρο που μου το δάνεισες…

Rapid-eraser

lol

ΝouSou

Ξαπλώστρες, ομπρέλα, καφέδες…κλπ καλύτερα να μην ρωτήσω δλδ.!

vagelis

χαχαχα,κλασσικος ελλην λαμογιο της αρπαχτης…..

giannis

όντως πολύ απάτη οι ελληνάρες
Αλλά εγω αναρωτιέμαι τί στοιχεία δίνεις?άμα το πάρεις και εξαφανιστείς?

TheMasterNIK

@giannis θα δινεις καπιο αντιτιμο π.χ ταυτοτητα δεν γινετε αλλιως

Vaggelis

Σαν δεν ντρεπομαστε λιγάκι!!!για αυτό φέραμε το ΔΝΤ στη χώρα μας!!με 15 ευρώ εχεις απο τον ΟΤΕ ενα μήνα 2mbps ιντερνετ..και θα στο δώσει ο ”κλέφτης” για μία ώρα μόνο?απόδειξη κόβει??αχ βρε ελλάδα πως κατάντησες……

lambros

έχω ipad. καλα κάνει ο μαγκας. Αν βρισκει και το δανειζει ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!

konstantinos

Ρε θα δεινουμε κανα 100σταρικο για εγγυηση οπως στα video club οταν νοικιαζεις ενα ps3 ας πουμε που δινεις 50 EUR για εγυηση εδω θα δεινεις 100 η και παραπανω εξαρτατε απο τα κεφια αυτουνου που το εχει 🙂

ελενα23

δ παει καλα ο κοσμος….

Marios Basileiou

Αυτα ειναι!!Να παρω και εγω ενα να το ενοικιαζω αν πετυχαινει!!!

giannis

Να κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση: Αντε και πες δεν το κλέβω,αυτό με κάποιο τρόπο το ελέγχει
Άμα το πάρω και του κάνω jailbreak?αυτός λογικά δεν θα θέλει αλλά πώς θα με ελέγχει τί κάνω όταν το έχω?για να ακούσω…

vassilis bartzokas

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα παραπάνω σχόλια.Αυτό που συμπεραίνω είναι το πόσο πολύ οι Έλληνες βλέπουμε με καχυποψία οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση, παροχή υπηρεσίας κλπ.Το βίντεο που τράβηξα στο kaiki beach, το τράβηξα και το κοινοποίησα ακριβώς γιατί μου έκανε φοβερή εντύπωση το πόσο καλά έχει οργανώσει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας την επιχείρησή του.Με 10 ευρώ, ξάπλωσα σε απίθανες ξαπλώστρες με πετσέτα και νερό μέσα στην τιμή, η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και οι τιμές λογικές.Πόσο μάλλον για τις Σπέτσες που δεν φημίζονται για τη φτήνια.Τώρα για το Ipad…Όταν κάποιοι φορτώνονται σε κάθε ξάδελφο, θεία κλπ στο εξωτερικό για να τους στείλουν το ipad, αυτός το νοικιάζει στην παραλία για 5 ευρώ το 20 λεπτο.Μέσα στην άμμο και το αλάτι(το βρίσκω πολύ γενναίο).Άλλωστε, είμαι σίγουρος πως πολλοί θα δίναν και 10 ευρώ για να το δούνε για 5 λεπτά έτσι από περιέργεια.Παρακάτω και το link του βίντεο.BTW σας συνιστώ να πάτε.Είναι υπέροχα https://www.youtube.com/user/vassilisbartzokas#p/u/0/txbFPuINFcU ENJOY 🙂

takis

Οχι ρε φιλε 10 € και φθηνά..

Εμείς εδώ που έχουμε τσάμπα τις ξαπλώστρες τι να πούμε δηλαδή?

Ε να μην μιλήσω κ για το ipad.. 15 € την ώρα ??
Με τέτοιες παροχές “υπηρεσίες” θα μαζέψουν όλα τα βλαμένα.

Αχ αυτός ο νεοπλουτισμός μας μάρανε, μέρες ΔΝΤ!!

Chris

“Αχ αυτός ο νεοπλουτισμός μας μάρανε” δεν λες τίποτα φίλε…

DennisOtromeros

5 ευρώ τα 20 λεπτά ? πρέπει να είσαι πολύ geek ή τρελός για να το πάρεις ..

thanasiscool

iparxi sxetiko stous ksenous einai pio akrivo apo tous elines gia afto mpori stous elines na ta exei pio ftina kai einai kati prtotipo ara lefta tha vgali sigoura aftos

panos

Καταρχάς μπήκα εντελώς τυχαία, γιατί είδα τη φώτο. το παιδί που έχει το καικι ειναι ο γαμπρός μου αλλά θα είμαι τελείως αντικειμενικός. οπότε ξεκινάμε σχετικά με τις ξαπλώστρες.. Πρώτον, ειναι απο μπαμπού χειροποιήτες πανάκριβες και ευαισθητες, όπως και η ομπρέλα πάλι απο φοίνικα χειροποίητη, θα μπορούσε να σου πασάρει ομπρελίτσες “κοκα κολα” και αλουμινενιες ή πλαστικές ξεπλώστρες και να αποφύγει το κόστος αγοράς..πάλι την ίδια δουλεια θα είχε αλλα δε το έκανε. Δέυτερον τα 10 ευρώ της ξαπλώστρας, -Η ομπρέλα είναι για δύο άτομα, κανένας δε σου απαγορέυει όμως να ζητήσεις να σου φέρουν εξτρα αλουμινένια ξαπλώστρα δίπλα αν είστε παραπάνω απο 2 ατομα, χωρίς καμία επιβαρυνση στα δέκα ευρώ λοιπόν περιλαμβάνονται ακομα, 2 καθαρές πετσέτες και ενα μεγάλο μπουκάλι νερό με 2 ποτηρια. Επίσης ανα δέκα ξαπλώστες υπάρχει σερβιτόρος/α για οτιδήποτε χρειαστείτε, που σημαίνει καλή παροχή υπηρεσιών και τελευταία όλα αυτα τα σκουπίδια που παρατάνε οι πελάτες , μετά καποιος κάθετε και τα μαζευει έτσι ώστε την επόμενη μερα να υπάρχει μια πολυ καθαρή παραλία. ΕΠΙΣΗΣ ο ανθρωπος που έχει την παραλία πληρώνει κάποια υπέρογκα ποσά στον δημο ως ενοικιο ΚΑΙ τον χειμώνα , όποτε πληρώνετε ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και φυσικά παρέχετε αποδείξη οπότε πάλι περνει 23% πίσω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.