Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Η Samsung κυκλοφόρησε της σειρά Swarovski Crystal Collection με αξεσουάρ για το Galaxy S5 και το Gear Fit τα οποία είναι διαθέσιμα άμεσα στη Νότιο Κορέα ενώ τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν και στην αγορά της Αγγλιας. Ουσιαστικά πρόκειται για πίσω καπάκι για το S5 σε δύο χρώματα και τα κρεμαστά Charm Sliders για το λουράκι του Gear Fit.

Swarovski Crystal Collection, Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Swarovski Crystal Collection, Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Swarovski Crystal Collection, Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Swarovski Crystal Collection, Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AggelosMouz

Παιδια καλησπερα! Ειμαι ασχετος απο android μιας και δεν ειχε τυχει να παρω διοτι δεν τα θεωρουσα καλα! Εχω ολα τα ιφονε απο την αρχη και τωρα το 5…το βαρεθηκα απλα το iOS και το ιφονε μιας και τωρα καταλαβα οτι εδινα τζαμπα λεφτα! Εχω ακουσει απο κατι φιλους που εχουν το σ3 οτι μετα το 3μηνο χρησης κανουν συνεχεια φορματ γιατι το κινητο κολλαει απιστευτα! Και ρωταω εγω τωρα! Θελω να παρω το s5 σε ενα μηνα…προκειται να γινει αυτο;

Απαντηστε μου καποιος! Σας παρακαλω! Θελω την βοηθεια σας!

Λευτέρης

Δεν νομίζω φίλε ότι ισχύει αυτό.Εχω από τις 25 Αυγούστου το s4 και το κατευχαριστηθει! Πολύ καλό και το s3 και το s5 😉

jonjon

AggelosMouz@ μάλλον οι φίλοι σου κάτι δεν κάνουν καλά! Το s5 είναι εξαιρετικό θα σε κάλυψη πλήρως , μετά απο δύο μέρες μαζί τού θα είσαι κομπλέ και η οθόνη του iPhone θασου φαίνεται πολύ μικρή.

Άγγελος

@AggelosMouz Εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί η Apple κατά 90% θα ανακοινώσει iPhone με οθόνη 4,7″. Τόσα χρόνια έχεις iPhone όπως λες αν κάτσι και μερικούς μήνες ακόμα τι έγινε ?

AggelosMouz

Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Και ισως και αυτο πιστευα και εγω πως κατι δεν κανουν σωστα! Εχει ενα φιλαρακι μου το NOTE 3 το οποιο ειναο τερας και μπροστα του το iPhone με την 4″ οθονη ειναι ενα τιποτα! Θα παω στην samsung λοιπον! Σας ευχαριστω πολυ!

Ανδρέας

@AggelosMouz άνετα για S5 φίλε 🙂 το έχω και εγώ και πραγματικά το κινητό μαμάει..! Θα μείνεις απόλυτα ευχαριστιμένος επειδή το κινητό τα έχει όλα..!

Loki

@AggelosMouz
Χωρίς να θέλω να σου αλλάξω τη γνώμη αλλά βασιζόμενος στο σχόλιο σου ότι “έδινες τζάμπα λεφτά” γιατί δεν πας σε κάτι οικονομικότερο αυτή τη στιγμή. Αλλά με σούπερ χαρακτηριστικά επίσης;
Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για το S5 ενώ μπορείς να πάρεις άνετα ένα LG G2, ένα Nexus 5;
Οι διαφορές θα είναι ελάχιστες. Στην απόδοση σίγουρα θα είναι μηδαμινές.
Απλά το αναφέρω λόγω χρημάτων.
Ακόμα και το S4 το βρίσκεις αρκετά φθηνότερα τώρα, αν και δεν θα το πρότεινα σε σχέση με τα δύο παραπάνω.
Ακόμα, η μετάβαση από iOS σε Android είναι δυσκολότερη για κάποιον που δεν ασχολείται.
Μπορεί να μπερδευτείς με ρυθμίσεις, με launchers (που πήγαν τα εικονίδια και τέτοια), και άλλα πολλά.
Ίσως να πήγαινες σε ένα WP8 τηλέφωνο. Ένα Lumia 925 ίσως, που αν και πολύ κατώτερο σε specs, είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και με φοβερή κάμερα. Και δεν κολλάει γιατί είναι WP8.
Τέλος, ήμουν κάτοχος S3 για ένα χρόνο από τη στιγμή που βγήκε και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

AggelosMouz

@Άγγελος φιλε μου απλα βαρεθηκα το iOS απο το 3G iPhone ειμαι εως και το 5.δεν αντεχω αλλο με iOS γι αυτο και ρωτησα αν το s5 ειναι καλο..

@Ανδρέας Φιλε μαλλον εκει βαδιζω σιγα σιγα…

Mimis

Super edition!!
Αυτά, να τα βλέπουν κάποιοι κακοπροαιρετοι, κάποιοι κακεντρεχεις…
που λενε οτι το κινητό δεν ειναι κόσμημα.
Άκουσα οτι δίνει και δωρεάν θυρίδα σε Ελβετική Τράπεζα, η Sammy.
Αυτό είναι αφτερ σειλς. Αμέ!!
Να τα βλέπουν οι άλλες εταιρίες – γατάκια !!!

AggelosMouz

@Loki σορρυ ξεχασα να το αναφερω πριν αγορασω το 4S ειχε παρει το lg optimus 2X το οποιο μου εσπασε τα νευρα κολλουσε απιστευτα και το εδωσα! Απλα δεν ειναι το θεμα τα τζαμπα λεφτα! Ουτε τα λεφτα.οταν εννοω τζαμπα λεφτα εννοω σε σχεση με την κατηγορια S της samsung που σχεδον στα ιδια λεφτα με το ιφονε εβγαζε πιο τουμπανα!

Γιάννης Κεχαγιάς

Αγγελέ η samsung είναι νάνος μπροστά στην apple.Πάρε το iphone 5s gold με διαφορά το πιο όμορφο κινητό στον κόσμο.και εγώ iphone 5 είχα και πείρα το 5s.Πάρε το 5s να έχεις αναβαθμίσεις σαν κύριος όταν οι άλλοι παρακαλάνε για αναβαθμίσεις εμείς είμαστε πάντα πρώτοι.και θα χασεις και λεφτα γιατι αυτο το πλαστικο το galaxy s4 ασπουμε κάνει 328 όταν βγήκε έκανε 700 ε???? το 5s se 3 χρονια ισωσ κανει 370 και του χρονου 490 και αν….θα το βαρεθεις μετα απο ενα μηνα το samsung και θα θεσ να γυρισεις στην apple…μην συγκρινουμε ferrari με toyota

Dimitrinho

Θα συμφωνησω απολυτως με τον Γιάννης Κεχαγιάς και εγω το 5s gold εχω ειναι πανεμορφο πολυ ποιοτικο πολυ γρηγορο δεν κολλαει ειναι πολυ αξιοπιστο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για 4 χρονια τουλαχιστον

Giorgos

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να συγκριθεί ενας γαλαξίας με ενα μηλο …. δαγκωμενο κιόλας

Giorgos

Ιδικά σε θεμα χαρακτηριστικων δενo συγκρίνεται . Ουτε οθονη .ουτε διάρκεια μπαταρίας ( αν ξερετε τι σημαίνει ) . Ουτε ασφάλεια . Οσο για αναβάθμιση αστο καλύτερα πεdτσόκομμα οσο πάει και γεμάτο σφάλματα design το 4ς με face lift. Κρίμα γιατι η apple εχει γραψει ιστορία στους υπολογιστές

Alexis

Αυτα τα γελοια παραδειγματα με τα αυτοκινητα πρεπει να σταματήσουν καποια στιγμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.