Τρίτη
12/10/2010

Sygic Mobile Maps 10 South East Europe (PNA version)

Κυκλοφόρησε το νέο λογισμικό Sygic Mobile Maps 10 South East Europe (SMM10) για φορητές συσκευές GPS. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του SMM10 είναι ότι οι αναβαθμίσεις των χαρτών είναι δωρεάν και με μεγάλη συχνότητα. Οι χάρτες που το πλαισιώνουν είναι οι CIT South East Europe και καλύπτουν αρχικά 3 χώρες: Ελλάδα – Κύπρο – Αλβανία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα αυξηθούν εντελώς δωρεάν με την προσθήκη του Fyrom και της Βουλγαρίας.

Sygic Mobile Maps 10

Το περιβάλλον χειρισμού του αποτελεί μοναδική εμπειρία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χάρτη σε δύο γλώσσες ταυτόχρονα (Ελληνικά – Αγγλικά), 3 Ελληνικές φωνές (Αφροδίτη, Δέσποινα, Γιώργος), αναβαθμισμένη διαχείριση δρομολογίου και βελτιστοποίηση αυτού, καθοδήγηση εντός των τούνελ, εύκολη αναζήτηση διεύθυνσης με απομνημόνευση των πρόσφατων αναζητήσεων, λειτουργία signposts (πινακίδες εξόδων – κατεύθυνσης) και λωρίδων κυκλοφορίας (lanes), τεχνολογία fuzzy logic (Έξυπνη πληκτρολόγηση διευθύνσεων που δέχεται και ορθογραφικά λάθη) και πλήθος άλλων λειτουργιών που θα σας ενθουσιάσουν.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, όλοι οι νόμιμοι χρήστες των λογισμικών Sygic για Windows CE (Sygic Drive – Sygic Mobile 9) θα έχουν δικαίωμα αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση SMM 10 για συσκευές PNA, στην τιμή των 29,90 € για direct download και 39,90 ευρώ μαζί με κάρτα microSD 4GB.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.