Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Εδώ και καιρό περιμέναμε από την ελβετική Tag Heuer να ανοίξει τον δρόμο των smartwatches για τους παραδοσιακούς ωρολογοποιούς. Τελικά ανακοίνωσε το Tag Heuer Connected το οποίο πρέπει να πείσει τους χρήστες ότι χρειάζονται να αγοράσουν ένα Android Wear smartwatch αξίας 1500 δολαρίων την ώρα που υπάρχουν επιλογές με κάτω από 400 δολάρια.

Προφανώς η εταιρεία δεν απευθύνεται στην μεγάλη γκάμα των χρηστών, ενώ αυτό που πληρώνεις κυρίως είναι το όνομα του ρολογιού.

Από άποψη design δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές από τα Tag Heuer Carrera τα οποία κοστίζουν περισσότερα. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί τιτάνιο, έχει διάμετρο 46 χλστ. ενώ υπάρχουν 6 διαφορετικά λουράκια να επιλέξεις. Κάτω από την οθόνη από ζαφείρι υπάρχει Intel επεξεργαστής και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα.

Έχει ανάλυση οθόνης 360 x 360 pixels (240 ppi), διπύρηνο επεξεργαστή 1.6 GHz Intel, Wi-Fi, Bluetooth, 1GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και μπαταρία 410mAh. Έχει πιστοποίηση IP67 για να αντέχει σε νερό και σκόνη, ενώ μπορεί να συνδεθεί με Android 4.3 και άνω ή iOS 8.2 και άνω.

Η Tag Heuer έχει σχεδιάσει τρία watch faces (world time, 3-hand dial, χρονογράφος) ενώ έχει αναπτύξει και κάποιες εφαρμογές για ξυπνητήρι, ρολόι και χρονόμετρο. Από τη στιγμή που τρέχει Android Wear, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλα τα watch faces και εφαρμογές που διαθέτει η πλατφόρμα.

Το Tag Heuer Connected είναι το πώτο luxury Android Wear smartwatch το οποίο έχει τέτοια τιμή και μπορεί να θεωρηθεί κατά κάποιον τρόπο αντίπαλος του Apple Watch Edition. Θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στο online κατάστημα της Tag Heuer και σε διάφορες μπουτίκ ανά τον κόσμο.

Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ., Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ., Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ., Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ., Tag Heuer Connected: To πρώτο luxury Android Wear με τιμή 1500 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκάς tiamat

Τεραστια απογοητευση. Ειχε ισχυριστει οτι το ρολοι της θα ειχε τη δυνατοτητα αναβαθμισεων σε hardware.

Τωρα τι περιμενει? Να δωσεις 1500 για να βγαλει του χρονου ενα καλυτερο με καλυτερη οθονη (αυτη που εβαλε ειναι χαλια), μεγαλυτερη ρομ κλπ?

Gabriel

Χωρίς να υποστηρίζει 3G/4G; Δηλαδή ένα ακόμα bluetooth αξεσουάρ για το κινητό.

Από εμφάνιση το βρίσκω πολύ ωραίο, αν και θα το προτιμούσα με μεταλλικό μπρασελέ. Αλλά αν δε λειτουργεί αυτόνομα τι να το κάνεις το αξίας €1500 smartwatch;

kostas

με πλαστικο λουρακι που πας ????? μεγαλο φαουλ απο εμενα

edd

Μιλάμε για TAG HEUER.. Ένα κλικ πιο κάτω από ομέγα και ρόλεξ σε πρεστίζ. Τα χαρακτηριστικά είναι ικανοποιητικά με καλή ποιότητα κατασκευής. Αυτά αρκούν. Δεν χρειάζεται να κάνει παπάδες και δεν προορίζεται για τη μάζα.

+Είναι πανέμορφο. Πάνω απ’όλα είναι activity tracker, ανήκει στα αθλητικά αξεσουάρ, εξού και το πλαστικό λουράκι. Θα μπορούσε να είναι δέρμα αλλά με τίποτα μπρασελέ.

Chaos

Τα smartwatches δεν έχουν λόγο ύπαρξης είναι παντελώς άχρηστα λευτα για πεταμα να πλουτίζουν οι εταιρείες.

Cody

Μην αγοράσεις τότε Chaos, δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά όσοι τα αγοράζουν κάνουν περισσότερα από να βλέπουν την ώρα

apostolos

μη αυτονομο smartwatch, το πιο αχρηστο πραγμα

Wolf

Φίλε edd η tag είναι ένα κλικ πιο κάτω από την omega και 3 κλικ πιο κάτω από την rolex σε prestige…! Το πιο όμορφο και ποιοτικό smart wach με διαφορά… Εντάξει.. δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την tag heuer..! Το πρόβλημα είναι ότι έτσι όπως εξελίσσεται η τεχνολογία σε 2 χρόνια θα είναι σαν να πεταξες 1.500 ευρώ στα σκουπίδια…!

Chris

Zerolemon βγαλε λουρακι μπαταρία να μας σώσεις!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Tag Heuer Tag Heuer smartwatch

TAG Heuer Connected Caliber E4: Τα νέα smartwatches που ξεπερνούν τις 2.000 δολάρια

Η σειρά Connected της μάρκας είναι ήδη γνωστή στους πελάτες που αγαπούν τα wearables, επομένως είναι φυσιολογικό για την TAG Heuer να την επεκτείνει με νέα μοντέλα.

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.