TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Οι αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε smartphones για να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στα προσωπικά σου δεδομένα, αλλά έχουν εφαρμογή και σε άλλα καθημερινά αντικείμενα όπως οι κλειδαριές.

Μέσα από το Indiegogo ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για το TappLock, ένα λουκέτο το οποίο έχει ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων για να ξεκλειδώνει μόνο με το δάχτυλό σας χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κάποιον κωδικό.

Το λουκέτο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, για να μην μπορεί κάποιος να το παραβιάσει ή να το κόψει εύκολα. Όταν αντιληφθεί ότι κάποιος προσπαθεί να το παραβιάσει ή να το κόψει, τότε αρχίζει να χτυπά ο ενσωματωμένος συναγερμός. Το TappLock μπορεί να μπει σε ντουλάπια, πόρτες, τσάντες, ποδήλατα κλπ. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 3 χρόνια με μια φόρτιση και σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται νέα φόρτιση. Επιπλέον, είναι αδιάβροχη για να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.

Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητό για να λειτουργήσει, όμως υπάρχει ειδικό app μέσω του οποίου μπορείς να επιτρέψεις σε κάποιον τρίτο να ξεκλειδώσει την κλειδαριά.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις, το TappLock Lite και το TappLock, με το δεύτερο να χρησιμοποιείται και ως power bank για να μην μένετε ποτέ χωρίς μπαταρία στο κινητό. Η τιμή του TappLock Lite είναι στα 29 δολ. και του TappLock στα 66 δολ.

Το project μπήκε στο Indiegogo, ζητά χρηματοδότηση 40.000 δολ., έχει μαζέψει περίπου 30.000 δολ. και απομένουν ακόμη 29 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια.

Δείτε το video:

tapplock fingerprint scanner, TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

tapplock fingerprint scanner, TappLock: Το λουκέτο που ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος βαρναβας

καλημερα σας θα ηθελα να με πληροφορησετε που θα προμηθευτω το λουκετο που ανοιγει με τα αποτυπωματα εδω στην αθηνα ειναι για καθε χρηση ευχαριστω χρηστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Indiegogo

SmartDuvet: Στρώνει το κρεβάτι μόνο του και ρυθμίζει τη θερμοκρασία

Όταν μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ο ένας μπορεί να ζεσταίνεται και να πετά την κουβέρτα και ο άλλος να κρυώνει. Επίσης, και το ποιος και αν θα στρώσει το κρεβάτι μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση. Στην εποχή που όλα γίνονται “έξυπνα” δεν θα μπορούσε […]

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.