Teardown σε ZTE Blade και Huawei Ideos, Πάμε σαν άλλοτε!

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε λύσει τα τελευταία κινητά για την κατηγορία Teardown του Techblog.gr. Nokia Ν900, Omnia II και BlackBerry Storm2 είχαν γίνει χίλια κομμάτια για τα μάτια σας μόνο! Αυτή τη φορά στο χειρουργείο μπαίνουν οι Κινέζοι ZTE Blade και Huawei Ideos.

update. Φωτογραφίες και βίντεο από:
Teardown ΖΤΕ Blade
Teardown Huawei Ideos
Teardown Archos 70

Το Teardown θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:00 το βράδυ. Για να δείτε πρώτοι και ζωντανά τις στιγμές της διαδικασίας επισκεφθείτε το Fan Page του Techblog στο Facebook όπου και θα ανεβάζουμε σε πραγματικό χρόνο τις φωτογραφίες. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε πλήρες φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο εδώ, στο αγαπημένο σας Techblog.

, Teardown σε ZTE Blade και Huawei Ideos, Πάμε σαν άλλοτε!

Ένα χρόνο μετά, το Techblog συνεχίζει να είναι το μόνο μέσο στην Ελλάδα που γδύνει κινητά αποδεικνύοντας και με αυτή την ιδέα ότι η διαφοροποίηση βρίσκεται στην παραγωγή περιεχομένου και όχι στη μετάφραση ξένων sites από τον καναπέ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Zagkanas

Έτσι μπράβο….να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι….!!!!

Ben

Εεεεεεεεεέτσιιιιιιιιι….!!!
Εύγε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.