Kodak Zi6 Pocket Video Camera hands-on

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή βιντεοκάμερα τσέπης Kodak Zi6. Με δυνατότητα λήψης βίντεο ποιότητας 720p (HD) στα 60fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) και εξαιρετικά compact σχεδιασμό η Kodak Zi6 είναι ένα gadgetάκι με μεγάλο ενδιαφέρον. Ενσωματώνει USB για να συνδέεται απευθείας με υπολογιστή και με το πάτημα ενός κουμπιού να ανεβάζει τα βίντεο στο YouTube χωρίς να κάνετε τίποτα άλλο! Δείτε το βίντεο.

Kodak Zi6 Pocket Video Camera

, Kodak Zi6 Pocket Video Camera hands-on

, Kodak Zi6 Pocket Video Camera hands-on

Kodak Zi6
Αισθητήρας: 1.6 Megapixel CMOS
Φακός: 4.1 mm, f/2.8
Zoom: 2x Ψηφιακό
Οθόνη: 2.4 ίντσες LCD
Εσωτερική μνήμη: 128 MB
Κάρτες μνήμης: SD/ SDHC
Φορμά βίντεο: H.264 (MOV), AAC LC
Ποιότητα βίντεο: HD60: 720p/ 60 fps—16:9, HD: 720p/ 30 fps—16:9, VGA
Φωτογραφίες: 3 Megapixels, JPEG
Διασύνδεση: USB 2.0, component output, AV output
Μπαταρίες: 2xAA επαναφορτιζόμενες
Διαστάσεις: 64×114×23.5 χλστ.
Βάρος: 107 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Τιμούλα;

John Karakatsanis - xblog.gr

Χμμμ, ωραία φαίνεται, ίσως τη χτυπήσω! Ειδικά που αυτή τη περίοδο δε θέλω να χαλάσω πολλά λεφτά για “μεγάλη” HD, σκέφτομαι να πάρω αυτήν για αρχή… Τι λες?

John Karakatsanis - xblog.gr

Θα περιμένω να κυκλοφορήσει, να τη δω στο κατάστημα και θα καταλήξω… Είμαι μεταξύ αυτής και της Flip Mino HD, αλλά θέλω να δω πρώτα αν φέρω απ΄έξω τη Flip αν θα έχω τελωνείο κλπ.

azaas

@ John Karakatsanis : Den tha exeis telwneio.

Poly kali cameroula alla mias kai eixa tin eykairia na tin dw kai na tin dokimasw na sas pw oti kata tin tapeini mou gnwmi ysterei poly se indoor shootings. akomai kai otan oi synthikes einai eynoikes parousiazei kapoia frame drops xwris logo… episis to macro mode tis einai poly kalo kai ekpliktikis eykrineias alla prepei to shooting target na einai PARA poly konta ston fako [ poly kontytera apoti se opoiadipote alli cam eixa dokimasei pote mou ].

To sum this up,this is an amazing camera overall with results that will surprise you,given its size and its specifications. But having said that it is still not in par with the Flip mino HD. Again this is just my opinion 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Android Smartphones Kodak

KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Ξεκινά η διάθεση σε Ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 499 ευρώ

Η Kodak είναι η εταιρεία που έκανε τεράστιο όνομα στις φωτογραφικές μηχανές, αλλά τα τελευταία χρόνια επιχειρεί επίσης να μπει και στην αγορά των smartphones. Η νέα της προσπάθεια είναι το Kodak Ektra smartphone.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Το νέο smartphone της Kodak με στυλ από το παρελθόν

Η Kodak δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της, κυκλοφορώντας ένα νέο smartphone με την ονομασία Kodak Ektra. Το όνομα Ektra μας πάει αρκετά πίσω, και συγκεκριμένα το 1941, όταν και κυκλοφόρησε την γνωστή 35 mm κάμερά της.