Tesoro: Ανακοίνωσε το μηχανικό πληκτρολόγιο Excalibur Spectrum

Η Tesoro μετά την ανακοίνωση του νέου της gaming mouse, ανακοίνωσε και το gaming keyboard Εxcalibur Spectrum. Φαίνεται πως στην Tesoro αρέσει πολύ να δίνει ονόματα στα προϊόντα της με θρυλικά όπλα μεγάλων πολέμαρχων, καθώς το Εξκάλιμπερ είναι γνωστό σαν το σπαθί που έδωσε το βασίλειο στον Αρθούρο.

Το Excalibur Spectrum έρχεται με τους νέους διακόπτες της Cherry MΧ της τεχνολογίας RGB που προσφέρει φωτισμό ανά πλήκτρο, όπως φαίνεται και στην εικόνα και επιτρέπει τη χρήση κάθε πλήκτρου ως και 60 εκατομμύρια φορές. Οι χρωματισμοί φτάνουν τα 16,8 εκατομμύρια χρώματα και έχει ως και 8 διαφορετικά εφέ led.

Επίσης επιτρέπει το ΝKRO (ταυτόχρονη πληκτρολόγηση) ή το USB 6 Key Rollover (ταυτόχρονη πληκτρολόγηση ως 6 πλήκτρα), κάτι που σημαίνει πως μπορούν οι gamers να διαλέξουν ποια τεχνολογία τους ταιριάζει με το ρυθμό ανανέωσης να φτάνει τα 1000Hz συχνότητας που επιτρέπουν πραγματικό anti-ghosting και anti-jamming, ώστε να μπορείτε να πατάτε πλήκτρα ταυτόχρονα και να δέχεται ταυτοχρόνως τις εντολές.

Κι από τη στιγμή που δε μιλάμε για Value προϊόν, μιας και αγγίζει τα 150 ευρώ τιμή εκκίνησης αγοράς, δε θα μπορούσε να μην προσφέρει ό,τι και οι άλλοι κατασκευαστές αντίστοιχων πληκτρολογίων. Επομένως είναι λογικό να προσφέρει και προγραμματισμό μακροεντολών, αποθηκεύοντας στην 512 kb μνήμη του τις επιλογές σας ακόμα και αν το χρησιμοποιήσετε σε άλλον υπολογιστή ή κάνετε φορμάτ.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως δεν έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, η τιμή του είναι όσο και των άλλων, κάτι που σημαίνει ότι καθορίζεται από την τεχνολογική πατέντα της Cherry MX. Ουσιαστικά είναι άλλη μια εταιρεία με ακόμα ένα ακριβό προϊόν.

Για αγορά είναι διαθέσιμο όπως και το ποντίκι της εταιρείας που αναφέραμε παραπάνω σε καταστήματα όπως το amazon και το newegg καθώς στη χώρα μας δεν έχει αναλάβει κανείς την αντιπροσώπευση και μεταπώληση. Τιμή να επαναλάβουμε περί τα 150 ευρώ.

tesoro excalibur spectrum, Tesoro: Ανακοίνωσε το μηχανικό πληκτρολόγιο Excalibur Spectrum

tesoro excalibur spectrum, Tesoro: Ανακοίνωσε το μηχανικό πληκτρολόγιο Excalibur Spectrum

Πηγή

Δημήτριος Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Μπα, παραμένω στο razer blackwidow chroma…απλά έρωτας!!!

mimis13

@Dimos, τα ίδια είναι όλα αυτά τα RGB της Cherry MX. Μη νομίζεις ότι κάθονται να κατασκευάσουν όλοι πληκτρολόγια. Τα καλούπια με τα πλαστικά αλλάζουν και όλο το υπόλοιπο του μηχανισμού έρχεται από την Cherry MX.

Δημήτρης Κ.

Αν και λίγο καθυστερημένα,να γίνει μια διόρθωσούλα.Όλα τα RGB μηχανικά πληκτρολόγια πλήν των Coolermaster,G.Skill και Corsair χρησιμοποιούν διακόπτες κλώνους της Cherry,κυρίως Kailh,Outemu και Gateron,μιάς και για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας των RGB διακοπτών της Cherry είχε αποκλειστικότητα η Corsair με το K65,K70 και K95 RGB.Έπειτα ακολούθησε η G.Skill με το KM780 RGB και πρόσφατα η Coolermaster με τα Masterkeys Pro S και Pro L.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.