TomTom Blue&Me, GPS ειδικά σχεδιασμένο για την FIAT

Η TomTom αποκάλυψε πρόσφατα όλες τις λεπτομέρειες του Blue&Me, ενός ενσωματωμένου συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με μια φορητή συσκευή πλοήγησης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο αυτοκινήτων Fiat. Το Fiat Punto Evo και το Fiat Doblo είναι τα πρώτα μοντέλα αυτοκινήτων που προσφέρουν το TomTom Blue&Me.

, TomTom Blue&Me, GPS ειδικά σχεδιασμένο για την FIAT

Σχεδιασμένο να λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με το σύστημα ψυχαγωγίας και διασκέδασης Blue&Me, η συσκευή -χάρη στη συνεργασία της Magneti Marelli που υποστήριξε την ενσωμάτωσή της- είναι μια ιδανική προσθήκη στην κονσόλα του οχήματος και παρέχει στον οδηγό περισσότερα μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης απλή, ασφαλή, αποδοτική και απολαυστική.

Χαρακτηριστικά, Λειτουργίες
– Κουμπιά ελέγχου πάνω στο τιμόνι επιτρέπουν στους οδηγούς να χειρίζονται τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνουν τα χέρια τους από το τιμόνι.
– Λειτουργία τηλεφώνου hands-free που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν το κινητό τους μέσω του Blue&Me και η ομιλία μεταδίδεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου
– Σύστημα πληροφοριών eco:Drive info για οδήγηση φιλική προς το περιβάλλον που παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τον τρόπο οδήγησης και προτάσεις για την μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου καθώς και την βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμων.
– Ένδειξη για χαμηλή στάθμη καυσίμου θα δείξει στον οδηγό το κοντινότερο πρατήριο όταν το Blue&Me ανιχνεύσει χαμηλό επίπεδο καυσίμων στο ρεζερβουάρ.
– Προηγμένη εικόνα πληροφοριών ταξιδιού δίνει στους οδηγούς μια σαφή εικόνα όλων των πληροφοριών σχετικά με το ταξίδι συμπεριλαμβανομένων της ταχύτητας, της κατανάλωσης καυσίμων και της απόστασης που διανύεται κατά μέσο όρο με μια ματιά.
– Ειδικά σχεδιασμένες παράμετροι, μεταξύ των οποίων οθόνη εκκίνησης, σημεία ενδιαφέροντος, εικονίδια και μενού. Ειδική κατηγορία σημείων ενδιαφέροντος δείχνει πρατήρια καυσίμων που προσφέρουν φυσικό αέριο.

Το σύστημα TomTom Blue & Me προσφέρει χάρτες 45 Ευρωπαϊκών χωρών
Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία, FYROM.

, TomTom Blue&Me, GPS ειδικά σχεδιασμένο για την FIAT

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aimilios

Που μπορώ να βρω ένα τέτοιο; αγόρασα πρόσφατα μεταχειρισμένο αμάξι punto evo και δεν το είχε.
Ευχαριστώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android app application

TomTom, Επιτέλους και για Android συσκευές (όχι όλες!)

Το γνωστό λογισμικό πλοήγησης της TomTom εκτός από συσκευές GPS PNA κυκλοφορεί και για το iOS εδώ και καιρό. Σήμερα έφτασε η σειρά και του Android με τα πρώτα βήματα της εφαρμογής στο λειτουργικό σύστημα της Google. Η εφαρμογή όμως φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, με περιορισμένη συμβατότητα σε συσκευές και αναλύσεις οθόνης.

Smartphones TomTom

TomTom for iPhone, Με ελληνικούς χάρτες και μενού

Η TomTom ανακοινώνει την καινούργια εφαρμογή TomTom για το iPhone. Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά, ώστε οι χρήστες iPhone να μπορούν να επωφεληθούν από το ίδιο εύκολο και έξυπνο μενού, τις αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης και τη μοναδική τεχνολογία δημιουργίας διαδρομής.

Gear Gadgets TomTom

TomTom XXL, GPS με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες για ένα χρόνο

Η TomTom ανακοίνωσε το νέο TomTom XXL με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες Ελλάδας και άλλων 44 ευρωπαϊκών χωρών. Το TomTom XXL έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει τις καλύτερες επιλογές πλοήγησης με μια μεγάλη οθόνη. Οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τις προηγμένες τεχνολογίες της TomTom και την πρόσθετη άνεση που εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη οθόνη.

Gear TomTom

TomTom XL, GPS με οθόνη 4,3 ίντσες και δωρεάν αναβάθμιση για 1 χρόνο

Η TomTom ήρθε επίσημα στη χώρα μας και μεταξύ άλλων παρουσιάζει το μοντέλο GPS XL. Το TomTom XL παρέχει ευκολία στη χρήση, προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες κυκλοφορίας, βάση EasyPort για εύκολη τοποθέτηση και μεταφορά, τους πιο ανανεωμένους χάρτες και την τεχνολογία TomTom Map Share.