TomTom XL, GPS με οθόνη 4,3 ίντσες και δωρεάν αναβάθμιση για 1 χρόνο

Η TomTom ήρθε επίσημα στη χώρα μας και μεταξύ άλλων παρουσιάζει το μοντέλο GPS XL. Το TomTom XL παρέχει ευκολία στη χρήση, προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες κυκλοφορίας, βάση EasyPort για εύκολη τοποθέτηση και μεταφορά, τους πιο ανανεωμένους χάρτες και την τεχνολογία TomTom Map Share.

, TomTom XL, GPS με οθόνη 4,3 ίντσες και δωρεάν αναβάθμιση για 1 χρόνο

Βάση EasyPort
Η βάση TomTom EasyPort έχει έναν μοναδικό, ευέλικτο σχεδιασμό, επιτρέποντας στο χρήστη να στερεώσει την συσκευή TomTom με ασφάλεια στην επιθυμητή θέση στο παρμπρίζ, χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό, μηχανικό σύστημα συγκράτησης. Όταν φτάσει στον προορισμό του, ο χρήστης μπορεί να το απομακρύνει εύκολα και γρήγορα, με ένα γύρισμα, όταν φεύγει από το όχημα. Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει στον οδηγό να διπλώνει την βάση πάνω στην συσκευή TomTom – και να απομακρύνει ολόκληρη την μονάδα, χωρίς να ανησυχεί για τη μεταφορά της βάσης χωριστά. Λόγω του μικρού μεγέθους της συσκευής και της βάσης μαζί, η εύρεση ενός εύκολου και ασφαλούς χώρου αποθήκευσης σε μια τσάντα, δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Τεχνολογία TomTom Map Share
Οι χρήστες των νέων TomTom ONE και TomTom XL θα επωφεληθούν από τη μοναδική τεχνολογία TomTom Map Share, με εκατομμύρια διορθώσεις και βελτιώσεις διαθέσιμες κάθε μήνα από τη δικτυακή κοινότητα χρηστών της TomTom. Αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν αλλαγές στα ονόματα δρόμων, στα όρια ταχύτητας, περιορισμούς στις στροφές, στην κίνηση των δρόμων και εμπόδια σε αυτούς, καθώς και αλλαγές σε σημεία ενδιαφέροντος (POI) όπως αλλαγές τηλεφωνικών αριθμών. Η τεχνολογία Map Share επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν διορθώσεις στους δικούς τους χάρτες άμεσα πάνω στην συσκευή τους, καθώς και να δεχτούν τις διορθώσεις από άλλους χρήστες μέσω του δωρεάν λογισμικού για τον υπολογιστή – TomTom HOME. Η TomTom έχει τη μεγαλύτερη κοινότητα δορυφορικής πλοήγησης στον κόσμο με περίπου 35 εκατ. χρήστες, και η τεχνολογία Map Share διασφαλίζει ότι οι οδηγοί με συσκευή TomTom μπορούν να έχουν πάντα τους πιο ενημερωμένους χάρτες και πληροφόρηση εκ των έσω από τους κατοίκους κάθε περιοχής.

Οδήγηση με προηγμένη καθοδήγηση στις λωρίδες
Το χαρακτηριστικό προηγμένης καθοδήγησης στις λωρίδες της TomTom, κάνει την πλοήγηση σε δύσκολες διασταυρώσεις ή τη διάσχιση πολλαπλών λωρίδων ασφαλέστερη. Δίνει στους οδηγούς έγκαιρα φωνητικές οδηγίες και καταδεικνύει σαφώς τη λωρίδα ή την έξοδο που πρέπει να ακολουθήσουν στην οθόνη της συσκευής, με αποτέλεσμα καλύτερη αίσθηση του περιβάλλοντα χώρου.

Δυνατές και καθαρές φωνητικές οδηγίες για ασφαλέστερη οδήγηση
Ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με την ασφάλεια έχει δείξει τη σπουδαιότητα των ηχητικών οδηγιών πλοήγησης για την ασφάλεια στους δρόμους. Τα TomTom ONE και TomTom XL περιλαμβάνουν ένα μεγάλου μεγέθους, προηγμένο σύστημα ήχου, που διασφαλίζει ότι οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται δυνατά και καθαρά σε όλες τις περιπτώσεις ανεξάρτητα από οποιοδήποτε θόρυβο υπάρχει στο σύνηθες περιβάλλον ενός κινούμενου αυτοκινήτου.

Εγγύηση τελευταίων εκδόσεων χάρτη και δωρεάν ενημερώσεις χάρτη
Οι φορητές συσκευές πλοήγησης TomTom έχουν εγκατεστημένους τους τελευταίους χάρτες κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ωστόσο οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι αν κυκλοφορήσει κάποιος νέος χάρτης κατά τις πρώτες 30 ημέρες χρήσης της καινούργιας συσκευής τους, δικαιούνται να κατεβάσουν δωρεάν τον τελευταίο χάρτη, μέσω του λογισμικού TomTom HOME. Για τις συσκευές XL, η TomTom παρέχει στους πελάτες έναν ολόκληρο χρόνο με δωρεάν ανανεώσεις, προσφέροντας κάθε χάρτη που κυκλοφορεί δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

Η ασφάλεια ως προτεραιότητα
Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα στην ανάπτυξη όλων των προϊόντων TomTom. Τα καινούργια TomTom ONE και TomTom XL έρχονται με κατανοητά χαρακτηριστικά ασφάλειας, ώστε οι οδηγοί να έχουν άμεση πρόσβαση σε βοηθητικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το δρόμο όπου και αν πηγαίνουν. Το διευρυμένο μενού επειγόντων περιστατικών «Βοήθησέ με!» περιλαμβάνει πληροφορίες όπως αριθμούς για επείγοντα περιστατικά και μηχανικές βλάβες, οδηγίες προς το πλησιέστερο νοσοκομείο, συμβουλές συντήρησης του αυτοκινήτου και οδηγίες πρώτων βοηθειών. Προηγμένες ρυθμίσεις ασφάλειας επίσης επιτρέπουν στον χρήστη να θέτει τις δικές του απαιτήσεις σχετικά με προειδοποιήσεις ταχύτητας, ρυθμιζόμενα διαστήματα διαλειμμάτων από την οδήγηση και μενού επιλογών προσβασιμότητας.

Το TomTom XL έρχεται με:
– Το πιο ανανεωμένο μενού χρήστη της TomTom με υψηλής ποιότητας εικονίδια.
– Αντίστοιχης αισθητικής μαύρη βάση τοποθέτησης EasyPort που διπλώνει εύκολα για να χωρέσει σε οποιαδήποτε τσάντα ή τσέπη.
– Ενισχυμένη κάλυψη χάρτη συμπεριλαμβανομένης μιας τοπικής έκδοσης με τους χάρτες Tele Atlas και Geointelligence της Ελλάδας και ένα Ευρωπαϊκό μοντέλο με χάρτες της Tele Atlas για 45 χώρες*.
– Τεχνολογία TomTom Map Share ώστε οι χρήστες να μπορούν άμεσα να πραγματοποιούν διορθώσεις στη συσκευή τους και να τις μοιράζονται με άλλους.
– Το TomTom HOME, το δωρεάν λογισμικό για υπολογιστή, για να φροντίζει να είναι οι συσκευές των χρηστών πάντα ενημερωμένες. Καινούργιοι χάρτες ή εκδόσεις λογισμικού μπορούν να εγκατασταθούν και οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τις συσκευές τους εγκαθιστώντας και ανταλλάσσοντας καινούργιο και διασκεδαστικό περιεχόμενο όπως φωνές και εικονίδια αυτοκινήτου.
– Το TomTom μενού επειγόντων περιστατικών «Βοήθησέ με!» και διευρυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να βοηθήσουν σε περίπτωση ενός μεγάλου αριθμού δυσκολιών, συμπεριλαμβάνοντας άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών και βοήθειας στο δρόμο.

TomTom XL με χάρτες Ελλάδος 149 ευρώ
TomTom XL με χάρτες Ευρώπης 199 ευρώ

* Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία, FYROM.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vin

μηπως ξερει κανεις πως περναω χαρτε στο συγκεκριμενο gps?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android app application

TomTom, Επιτέλους και για Android συσκευές (όχι όλες!)

Το γνωστό λογισμικό πλοήγησης της TomTom εκτός από συσκευές GPS PNA κυκλοφορεί και για το iOS εδώ και καιρό. Σήμερα έφτασε η σειρά και του Android με τα πρώτα βήματα της εφαρμογής στο λειτουργικό σύστημα της Google. Η εφαρμογή όμως φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, με περιορισμένη συμβατότητα σε συσκευές και αναλύσεις οθόνης.

Smartphones TomTom

TomTom for iPhone, Με ελληνικούς χάρτες και μενού

Η TomTom ανακοινώνει την καινούργια εφαρμογή TomTom για το iPhone. Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά, ώστε οι χρήστες iPhone να μπορούν να επωφεληθούν από το ίδιο εύκολο και έξυπνο μενού, τις αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης και τη μοναδική τεχνολογία δημιουργίας διαδρομής.

Gear Gadgets TomTom

TomTom XXL, GPS με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες για ένα χρόνο

Η TomTom ανακοίνωσε το νέο TomTom XXL με οθόνη αφής 5 ιντσών και χάρτες Ελλάδας και άλλων 44 ευρωπαϊκών χωρών. Το TomTom XXL έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει τις καλύτερες επιλογές πλοήγησης με μια μεγάλη οθόνη. Οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τις προηγμένες τεχνολογίες της TomTom και την πρόσθετη άνεση που εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη οθόνη.

Gear TomTom

TomTom Blue&Me, GPS ειδικά σχεδιασμένο για την FIAT

Η TomTom αποκάλυψε πρόσφατα όλες τις λεπτομέρειες του Blue&Me, ενός ενσωματωμένου συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με μια φορητή συσκευή πλοήγησης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο αυτοκινήτων Fiat. Το Fiat Punto Evo και το Fiat Doblo είναι τα πρώτα μοντέλα αυτοκινήτων που προσφέρουν το TomTom Blue&Me.