Toshiba Full HD Camileo P20 και P30

Η Toshiba παρουσίασε δύο νέες ψηφιακές βιντεοκάμερες από τη σειρά CAMILEO, την P20 και την S30. Διαθέτουν Full HD ανάλυση και οθόνη αφής 3 ιντσών με εύκολη στη χρήση γραφική απεικόνιση. Η CAMILEO P20 προσφέρει ανάλυση φωτογραφίας έως 5 Megapixel ενώ η CAMILEO S30 περιλαμβάνει 8 Megapixel CMOS sensor.

, Toshiba Full HD Camileo P20 και P30

Toshiba CAMILEO P20
Μια βόλτα στην πόλη, ένα party με φίλους ή μια μέρα στην παραλία: όλοι θέλουν να αποτυπώσουν αυτές τις όμορφες στιγμές- εύκολα και γρήγορα. Σχεδιασμένη για τους νέους που αγαπούν τη μόδα, η trendy CAMILEO P20 σε βαθύ μπλε προσφέρει υψηλή ποιότητα και εγγυημένη αξιοπιστία σε οικονομική τιμή. Με βάρος 151 γρ. μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα και να είναι πάντα στο χέρι για να αιχμαλωτίσει αυθόρμητες, μαγικές στιγμές.

Toshiba CAMILEO S30
Με πάχος 19 χλστ., η CAMILEO S30 της Toshiba είναι το ιδανικό αξεσουάρ για ταξίδια και sports, για νέους και δραστήριους ανθρώπους και για να διαφυλάξετε πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις. Η CAMILEO S30 διατίθεται σε αποχρώσεις deep blue, burgundy red, raspberry και silver. Με την ευκολία στη χρήση να είναι το βασικό της χαρακτηριστικό, η CAMILEO S30 προσφέρει την επιλογή οκτώ διαφορετικών τύπων σκηνών σχεδιασμένους να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις επιλογές “skin”, “night” και “back light”.

Οι CAMILEO P20 και CAMILEO S30 είναι πλήρως εξοπλισμένες υψηλής ποιότητας camcorders και digital still cameras. Ένα 10x ψηφιακό zoom επιτρέπει μακρινές λήψεις video ή φωτογραφίας. Για τέλειες λήψεις, η κάμερα έχει και ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης video. Το ενσωματωμένο software μπορεί στην συνέχεια να παρέχει ανάλυση φωτογραφίας μέχρι και 16 Megapixel.

Μέσω HDMI, miniUSB.2.0 ή composite video μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα σε τηλεοράσεις και άλλες ψηφιακές συσκευές. Ακόμη, διαθέτουν card slot για SD / SDHC / SCXC κάρτες με χωρητικότητα έως 64 GB. Χάρις την εύκολη στη χρήση λειτουργία upload, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα videos τους σε sites όπως το YouTube και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με φίλους σε websites όπως το Picasa Web Albums.

, Toshiba Full HD Camileo P20 και P30

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makhs

απο τιμη???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.