Toshiba Lumileo P100, Φορητός pico βιντεοπροβολέας

Η Toshiba παρουσίασε τον φορητό pico βιντεοπροβολέα LUMILEO P100. Χάρις έναν αισθητήρα φωτός LED που εξοικονομεί ενέργεια, ο P100 προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 80 λεπτά. Το μεγάλης διάρκειας LED light συνδυασμένο με υψηλής ποιότητας οπτικά επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν εικόνες μεγέθους έως 60 ίντσες πάνω σε ένα τοίχο.

, Toshiba Lumileo P100, Φορητός pico βιντεοπροβολέας

Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED και η υψηλών επιδόσεων μπαταρία επιτρέπουν στους χρήστες να εμφανίζουν videos με όλη τους τη φωτεινότητα έως και 80 λεπτά χωρίς να χρειάζεται φόρτιση η μπαταρία. Σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού που επιτρέπουν μείωση της φωτεινότητας, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται ανάλογα. Ο παρουσιαστής μπορεί να συνδεθεί και να προβάλλει περιεχόμενο από laptops, smartphones, ψηφιακές κάμερες, κονσόλες παιχνιδιών και φορητά media players.

Toshiba Lumileo P100
Ανάλυση: VGA (640×480)
Φωτεινή Ροή: 14 Lumen (τυπικά)
Μέγεθος εικόνας (διαγώνια): 20 cm – 152 cm (8“ – 60“)
Connector: 24 pin connector (VGA, TV in)
0.5 Watt stereo μικρόφωνο
Διαστάσεις: 116 x 50 x 18 mm3
Βάρος με μπαταρία: 145g
Διάρκεια μπαταρίας: έως 80 λεπτά με πλήρη φωτεινότητα
LED source lifetime: up to 20,000 hours

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.