Turbo-X Smart Watch, Έξυπνο ρολόι με τιμή 99 ευρώ

Τα καταστήματα Plaisio παρουσίασαν το δικό τους smartwatch μέσα από την σειρά Turbo-X. Το έξυπνο ρολόι ενσωματώνει υποδοχή για κάρτα SIM ώστε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας από αυτό, κάμερα VGA, δόνηση και ραδιόφωνο FM για να ακούτε μουσική on-the-go. Η τιμή του Turbo-X Smart Watch είναι 99 ευρώ.

Η αποσπώμενη μπαταρία του είναι 350 mAh και σύμφωνα με τον κατασκευαστή προσφέρει έως 6 ώρες ομιλίας ή έως 100 ώρες αναμονής. Η σύνδεση με το Android smartphone γίνεται μέσω Bluetooth. Το βάρος του είναι 53 γρ. Πληροφορίες για το μέγεθος της οθόνης και την ανάλυση δεν παρέχει η ιστοσελίδα των Πλαίσιο.

Turbo-X Smart Watch, Turbo-X Smart Watch, Έξυπνο ρολόι με τιμή 99 ευρώ

Turbo-X Smart Watch, Turbo-X Smart Watch, Έξυπνο ρολόι με τιμή 99 ευρώ

Turbo-X Smart Watch, Turbo-X Smart Watch, Έξυπνο ρολόι με τιμή 99 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS4mini

Ναι οκ πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλα μέχρι εκει. Τα φασον που βγάζουν στην Κίνα και τα ονομάζουν όπως θέλει ο πελάτης (στην περίπτωση αυτή TurboX) είναι κάτω του μετρίου. Η όθόνη ακόμα και στο promo video φαίνεται πολύ χαμηλής ποιότητας. Martket για αγορά εφαρμογών δεν νομίζω να υποστηρίζει. Όπως και να έχει όμως είναι κάτι που μπορείς να κάνεις το κέφι σου και σε πολύ καλή τιμή. Αν όμως δεν το θέλει κάποιος μόνο για εφέ ας περιμένει το Gear S ή το Gear S2 με 2,4″ οθόνη ή το iWhatch που πραγματικά είναι πανέμορφο.

pavlos

Θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι

Αλέξης

Έχει πλάκα που βγάζουν promo video για ρολόι και δεν φαίνεται να δείχνει την ώρα…

aggelos

για ios θα κανει?

Νίκος

Παιδιά είναι αδιάβροχο είναι;

Νίκος

gurukos ακριβώς τα ίδια στην μισή τιμή χα χα σωστός!!

akmakas

παιδες σήμερα το αγόρασα και θα σας πως τα εξης.
Πρώτον στο ebay το παίρνεις μισή τιμή αλλά η εγγυηση δεν είναι άμεση.Δεν ξέρεις αν σου χαλάσει τι να κάνεις..Εδώ πληρώνεις παραπάνω αλλά ότι και να σου συμβει τρέχεις στο πλαισιο και στο αλλάζουν..Φανταστείτε να σας στείλει ο κινέζος ένα προβληματικο (οπως επαθα εγω με ενα άλλο) να το στειλεις κινα (δεν ξέρω και αν το πάρει ποτέ) και να σου έρθει άλλο προβληματικό…Εδω ησυχάζεις..

Τώρα η οθόνη έχει τζαμάκι και έχει τεχνολογία τηλεφωνου χωρίς γραφιδα.Εχει καλούτσικο σήμα όχι καλό δυνατό αλλά ποιος νοιάζεται.Εχεις καλη επαφή με αυτόν που μιλάς η με ανοιχτη ακρόαση η με ακουστικά η με μπλε δοντι 🙂 Η κάμερα ειναι χαμιλή 640Χ480 αλλά με καλη απόδοση χρωμάτων πάντα για το απλό vga.Εβγαλα σε μέρα και μου άρεσαν αρκετά..Το touch screen είναι πολύ καλό χωρίς κολλήματα και έχει αρκετά καλή ευεσθησία.Το πρόγραμα πανέμορφο το πληκτρολόγιο ευανάγνωστο και λειτουργικό και φυσικά πλήρως Ελληνικό..

Από εκεί και πέρα εγώ το βρήκα αρκετά συμπαθητικό σίγουρα δεν θα το πάρει κάποιος που δεν εχει φράγκα στην τσέπη.θα το πάρει κάποιος που έχει λιγα χρηματα και γουσταρει τα gadgets…

Το τηλ δεν είναι μάπα ουτε καρακινεζια.ειναι καλό..

Κώστας Χατζιδάκης

Δεν έχω άποψη ακόμα αλλά οι πληροφορίες αντιφάσκουν. Μια λένε ότι έχει μνήμη 4 ΓΚ και άλλοτε μια άλλη πολύ φτωχή!! Μια ότι παίρνει εσωτερική κάρτα μνήμης και μια ότι παίρνει μόνο ΣΙΜ… Ψάξτε το!

basil

για τα λεφτα του καλο ειναι
δεν καταφερα να ανακαλυψω πως προσαρμοζεις ωρα και ημερομηνια
εαν ξερει καποιος ας μου στειλει μυνημα
ευχαριστω εκ των προτερων

stavros

Γεια σας παιδια το εχω παρει απο χθες καλο ειναι με παιδευσε η ωρα και η ημερομηνια οταν τα περασεις σερνεις την οθονη δεξια και τοτε την καταχωρει.
Αυτο που φοβαμε ειναι η μπαταρια μου τελειωσε πολυ γρηγορα ενα τηλ εκανα και τελειωσε ελπιζω να μην ειναι για τοσο λιγο . Θα επανελθω οταν βρω και αλλα θεματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».