Vodafone Mi-Fi 2352, Γίνε το Hotspot της παρέας

Η Vodafone φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα το Vodafone Mi-Fi Hotspot, ένα πρωτοποριακό gadget που επιτρέπει στο χρήστη να φτιάξει το δικό του Wi-Fi δίκτυο, εύκολα, άμεσα, διασκεδαστικά, χωρίς καλώδια, όπου κι αν βρίσκεται. Χάρη στο Vodafone Μi-Fi Hotspot, ιδιώτες και επαγγελματίες, που βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο, σε εξωτερικούς χώρους ή σε κίνηση, έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν έως και 5 Wi-Fi συσκευές, στο Ιnternet αλλά και μεταξύ τους.

, Vodafone Mi-Fi 2352, Γίνε το Hotspot της παρέας

Το Vodafone Mi-Fi Hotspot, ανήκει σε μια νέα κατηγορία έξυπνων συσκευών με συνδεσιμότητα στο Ιnternet, που δεν απαιτεί εγκατάσταση λογισμικού για να λειτουργήσει. Με μέγεθος ικανό να χωράει ακόμα και στην τσέπη (92×62 χλστ.), τίθεται σε λειτουργία πολύ εύκολα, με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Από τη στιγμή που ενεργοποιείται, ανιχνεύει τις συσκευές που υποστηρίζουν Wi-Fi σε ακτίνα 10 μέτρων και τους δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αλλά και να συνδεθούν στο Ιnternet χωρίς άλλη διαδικασία. Προσφέρει ονομαστικές ταχύτητες σύνδεσης στο δίκτυο της Vodafone έως 7,2 Mbps για λήψη και έως 5,7 Mbps για αποστολή δεδομένων. Διαθέτει εσωτερική μπαταρία που προσφέρει 4 ώρες λειτουργίας ανά φόρτιση. Η συσκευή υποστηρίζει microSD card έως 16GB για την αποθήκευση και ανταλλαγή εγγράφων, μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο μέσω Wi-Fi.

Vodafone Mi-Fi 2352
3G, HSDPA 7,2 Mbps και HSUPA 5,76 Mbps
GSM bands: 850 / 900 / 1800 / 1900MHz
3G bands: 900 / 1900 / 2100
Micro SD (έως 16Gb)
Μπαταρία: 1600 mAh Li-Ion (αυτονομία έως 4 ώρες)
Kαλώδιο USB για ενσύρματη σύνδεση με υπολογιστή και φορτιστή
Διαστάσεις: 92x62x13 χλστ.
Βάρος: 81 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Αφού τώρα το Android 2.2 Froyo σου δίνει WiFi Hotspot…

george

eksupno….

Iakovos

Πααααρα πολυ καλο και χρησιμο, οπου δεν υπαρχει wifi! Ενα netbook και αυτο, δεν αναγκαζει τους κατοχους ipad να παρουν το 3G!!!! 😀

Spyroscesarsc

Και πάλι θέλει μία σύνδεση 3G, που κοστίζει πολύ και δεν προσφέρει καν απεριόριστα! Και το σήμα είναι ασταθές! ‘Οσους ξέρω που είχαν βάλει στο laptop ή στο pc τους σύνδεση 3G και ζούσαν εκτός πόλης είχαν πολλά παράπονα και διέκοψαν, ανεξαρτήτως εταιρίας. Ασύμφορο το 3G στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα! Γιατί απλά κοιτάνε πως θα σε κλέψουν. ‘Αμα περάσεις γιά λίγο τα δωρεάν MB η χρέωση είναι άκρως κερδοσκοπική και έχει καταστρέψει πολύ κόσμο(γνωστός μου πλήρωσε 3 μισθούς για να πληρώσει τον λογαριασμό – δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα)!

RED_ODIN-7-

Οπως ειπε ο παραπανω φιλος το 3G ειναι ακομα ππανακριβο ασε που το θεωρο και αχρηστο αφου τουλαχιστον για το symbian υπαρχει εφαρμογη που σου μετετρεπει το κηνιτο σε wifi hotspot οποτε ποιος ο λογος ???

Κώστας Βλαχάκης

Ναι είναι ακριβός και με αρκετά προβλήματα στην κάλυψη και τις ταχύτητες. Θυμάμαι ότι και το HTC HD 2 μοιράζει με Wi-Fi τη σύνδεση 3G. Αλλά για παράδειγμα εγώ που πήρα το iPad Wi-Fi, θα μπορώ να το κάνω και 3G με αυτό το gadgetάκι 😉
Για ποιο μοντέλο Symbian λες?

Fadasma

Τα Android κινητά με έκδοση 2,1 και πάνω υποστηρίζουν wifi hotspot.
Το ίδιο και τα windows mobile αλλά με πρόγραμμα που κοστίζει ένα μικρό ποσό.

george

@cvlachakis , για ολα τα μοντελα s60 που παιρνουν εφαρμογες και εχουν κεραια wifi. εγω π.χ. Μεσω της εφαρμογης joιkuspot και με το Ν82 μπορω να κανω οτι και το Mifi… To χρησιμοποιω πολυ σε ταξιδια με το ipodtouch και δουλευει πολυ καλα…

Κατα τα αλλα τα symbian ειναι παναρχαια……

N1KOS

Πότε θα έρθει Ελλάδα?

Κώστας Βλαχάκης

N1KOS, κυκλοφορεί ήδη.

Nikkos K

Ωραίο gadgetακι. Το δουλέψαμε σήμερα σε ένα συνέδριο στο Holiday Inn. Συνδέσαμε 3 laptop και 2 iPhone και ήμασταν μια χαρά παρά το 1,5Mbps που είχαμε με την Vodafone (κάρο ε?). Μόνο ως file server δεν το χρησιμοποιήσαμε. Next time ίσως 😉

mike

posa dineis to mina? me aperioristo xrono einai??

Nick

Παιδια μπορω να κατεβαζω απεριοριστα με αυτο?γιατι και εγω ειχα 3g και πληρωνα μια περιουσια κατεβαζωντας..

Κώστας Βλαχάκης

3G είναι και αυτό, όσο κατεβάζεις πληρώνεις!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.