Τρελή ομπρέλα Vodafone που φορτίζει το κινητό σου και αυξάνει το σήμα του

Η Vodafone Αγγλίας παρουσίασε μια “τρελή” ομπρέλα που επιτρέπει στο χρήστη εκτός από το να προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες ταυτόχρονα να φορτίζει το κινητό του και να αυξάνει το σήμα του σε περιοχές με περιορισμένη κάλυψη. Πάνω στην ομπρέλα υπάρχουν φωτοβολταϊκά πάνελ, μια μικρή κεραία και φυσικά η απαραίτητη υποδοχή micro USB!

Η ομπρέλα θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 22 Ιουνίου και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα διατεθεί προς πώληση…!

, Τρελή ομπρέλα Vodafone που φορτίζει το κινητό σου και αυξάνει το σήμα του

, Τρελή ομπρέλα Vodafone που φορτίζει το κινητό σου και αυξάνει το σήμα του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris K

Shut up and take my money!!!
Χαχαχα!

Ιωάννης Π.

Απαραίτητες είναι και οι λαστιχένιες γαλότσες που φοράει η κοπελιά στην φωτογραφία για να μην κάνει γείωση και την χτυπήσει κεραυνός. Δεν μας λένε όμως ότι κάτω απ’τη μαύρη stealth σκηνή κρύβεται κεραία vodafone!

tainia

να ρωτήσω κάτι, αν βρέχει ο ήλιος πως θα φορτίσει το κινητό;;;; ή είναι για τη παραλία-πάρκο η ομπρέλα αυτή;;;;

Πανος.Λαστ

βαζεις και τα ποπ κορν απο κατω και εισαι τζιτζι 😀

μάρκος xperia

γιατί τα θάβεται όλα ρε παιδιά……
Ξανθιές σαν την κοπέλα στην φωτογραφία θα την αγοράσουν την ομπρέλα

Λουκας

Πιστευω το να περπατας με αυτη την ομπρελα και το κινητο σε εκεινη την θεση μεσα στην αθηνα δν θα ναι και οτι καλυτερο 😛

pk

οχι ομως αν πας καπου απομακρυσμενα για μπανιο πχ ειναι οτι πρεπει

Nick

Άμα δεν βγάλουν σώβρακα που θα παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα από μεθάνιο για να φορτίζεις το κινητό σου, εγώ δεν εντυπωσιάζομαι 😛

nikosG

Και δώρο το κρανος του Magneto!

Bill

Ισως για βροχερες μερες πρεπει να ενσωματωσουν εναν συσσωρευτη νερου ο οποιος θα εκτοξευει το νερο σε εναν στροβιλο καποιας μικρο γεννητριας και ετσι να φορτιζεις το κινητο σου και στη βροχη!!!!:-P(τι αλλο θα ακουσουμε;;;) αυτο που ειπε ο ιωαννης π για πλακα ισως ,εγω το βρισκω προβλημα!!το θεμα με τους κεραυνους εννοω…

Τασος

πίστεψε με θα το πάρουν σαν τρελοί άμα βγει για πώληση! είναι τρελοί όλοι εδώ! και όσο αφορά τους κεραυνούς που λέτε 3 χρονια που είμαι στο london μια φορα κευραυνό δεν είδα! και δεν φορτίζει από την βροχή αλλα από τον ήλιο!

dimitris

Μεγα fail. Ειναι δυνατον να βρεχει και ταυτοχρονα να εχει ηλιο για να φορτιζει η υποτιποδες μπαταρια που εχει πανω της η ομπρελα? Φανταζεσται να αρχισει να κυκλοφορει ο κοσμος με ομπρελες ενω εχει 39 βαθμους εξω? χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.