Wacom Bamboo Stylus duo, Για τo iPad και Android tablets μαζί

Το νέο stylus για tablets της Wacom είναι γεγονός και απευθύνεται τόσο στους Android χρήστες όσο και στους κατόχους iPad, προσπαθώντας να φέρει κάτι από τη λειτουργικότητα του Samsung Galaxy Note 10.1 στην καθημερινή χρήση της ταμπλέτας σας. Στη μια άκρη είναι το σημείο επαφής με την οθόνη της ταμπλέτας και στην άλλη υπάρχει ένα κανονικό στυλό για το χαρτί.

Το Stylus συνοδεύεται από τις αντίστοιχες apps για iOS και Android, οι οποίες σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε, να γράψετε και να ζωγραφίσετε στην οθόνη σα να ήταν χαρτί, ενώ συνεργάζεται και με ήδη υπάρχουσες apps για τα δύο λειτουργικά. Εδώ, όμως, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ψηφιακό στυλό όπως αυτό που βρίσκει κανείς στα Samsung Galaxy Note, αν και πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν ότι με αυτό το gadget γίνεται προσπάθεια να αντιγραφεί το Galaxy Note και στις δύο εκδοχές του. Εσείς τι πιστεύετε;

, Wacom Bamboo Stylus duo, Για τo iPad και Android tablets μαζί

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Μαγκια της samsung που εφερε στο προσκηνιο τα πενακια στις capacitive οθονες,για εμενα ειναι πολυ χρησιμο,ομως δε θα ελεγα οτι οποια εταιρια βαλει πενακι απο εδω και περα στα tablet/κινητα της αντιγραφει την samsung.Μην αρχισουμε τα καραγκιοζιλικια της apple!Πενακι και touch screen ειναι μια ιστορια που παει πολλαααα χρονια πισω!

Kostas

Τι σχέση έχει αυτό με το stylus της samsung?? Ένα απλό capacitive stylus είναι δεν είναι ενεργό πενάκι… Αυτά υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στην αγορά. Εγώ εχω ένα της Targus 7-8 μήνες… Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνο δεν έχει στυλό (για χαρτί) αλλά υπήρχαν και τέτοια όταν έψαχνα. Όσο για το ότι δουλεύει σε android και iOS αυτό εννοείται… Είναι σαν να χρησιμοποιείς δάχτυλο. Δουλεύει σε όλες τις capacitive οθόνες. Έχουν και χοντρή μύτη αυτά σαν σφουγγάρι, δεν είναι σαν στυλό!

Κώστα, εσυ που εχεις απο που το πηρες???????

Kostas

Από το ebay το είχα πάρει. Θα το βρεις σαν targus griffin ή boxwave (απ’ ότι είχα δει μόνο το logo άλλαζε). Επίσης είχα πάρει και παλιότερα κάποιο no name από τον Κωτσόβολο αλλά δεν θα το πρότεινα.

Ευχαριστώ

Μπορεις σε παρακαλώ να μου στειλεις ενα λινκ…δεν μπορώ να το βρω….αν γράψεις σχόλιο κανε το επικολλιση εκεί……

Kostas

Τα έβαλα σε comment αλλά για κάποιο λόγο τα comment μου σβήστηκαν. Ψάξε στο ebay (στο com) για “Targus stylus”. Θα σου βγάλει αρκετά

Ευχαριστώ παντως. Ειδα και στα multirama. Κατι βρήκα και εκει

Αυτο δεν χαλάει την οθόνη???????

Kostas

Αν εννοείς το targus όχι δεν τη χαλάει. Είναι σαν αυτό του post πάνω. Σαν σφουγγάρι είναι η μύτη του. Δες το κι εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=8dev4ROtvEg

https://www.getitnow.gr/prod/tablets/aksesoyar/gecko-gg900004-mayro/prod1220174pp/
Κωστα, βρήκα αυτο εδω στο getitnow.. αυτο ειναι καλο για να το χρησιμοποιήσω στο bitmore tab 88??

Ναι, καλό φαίνεται.

Οκ…….ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Wacom

Wacom: Ψηφιακές γραφίδες για ένα νέο τρόπο εργασίας από απόσταση

Το να εργάζεται κάποιος από το σπίτι είναι κάτι το οποίο οι ψηφιακές γραφίδες της Wacom θα βοηθήσουν σε αυτό το νέο τρόπο εργασίας.

Gear Wacom

Wacom: Ψηφιακές γραφίδες για ένα νέο τρόπο εκπαίδευσης από απόσταση πιο ουσιαστικό

Στο νέο τρόπο εκπαίδευσης από απόσταση, οι ψηφιακές γραφίδες της Wacom έρχονται να τον κάνουν πιο αποτελεσματικό, διαδραστικό αλλά και ουσιαστικό.

Tablets Wacom

Wacom, Ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της tablet

Την Wacom τη γνωρίζουμε από τις γραφιστικές της εφαρμογές και τα Stylus που έχει αναπτύξει, αλλά όπως μας πληροφορεί η ίδια η εταιρεία, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα της, το οποίο δεν θα είναι κάτι άλλο από ένα αυτόνομο tablet. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο τόσο για Android όσο και για Windows συσκευές, ενώ […]

Business Business Samsung Wacom

Συνεργασία Samsung και Wacom, Θα παίξει πολύ πενάκι και φέτος!

Η Wacom, αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής γραφίδων και digitizers ιδιαίτερα γνωστών σε επαγγελματίες γραφίστες, μηχανικούς και αρχιτέκτονες υπέγραψε συμφωνία με τη Samsung ώστε η δεύτερη να έχει εξασφαλισμένη τη διαθεσιμότητας γραφίδων για smartphones και tablets της σειράς Galaxy Note που διαθέτει σήμερα και που θα παρουσιάσει και διαθέσει στο άμεσο μέλλον. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ πενάκι […]