Will.i.am Puls smartwatch

Ο γνωστός τροβαδούρος Will.i.am παρουσίασε τη δική του εκδοχή για τα smartwatch με το μοντέλο Puls που χρειάστηκε δύο χρόνια για την ανάπτυξή του. Σύμφωνα με τον ίδιο το Puls δεν είναι ρολόι αλλά λέει την ώρα, μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να αναπαράγει μουσική και να μετράει τις επιδόσεις σας στο fitness.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει από την AT&T στην Αμερική και την O2 στην Αγγλία. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα μαύρο, λευκό, ροζ και μπλε και θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Will.i.am Puls smartwatch, Will.i.am Puls smartwatch

Will.i.am Puls smartwatch, Will.i.am Puls smartwatch

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

“Ο τροβαδούρος” χεχε +1 ! Δηλαδή αυτό δε θα χρειάζεται κινητό τηλέφωνο για να λειτουργήσει;

Πάνος

Μοιάζει με κάτι concepts για το iwatch.

Panos7GR

Εγώ πάντως για “έξυπνο” βραχιόλι το κόβω… Ρολόγια δεν λέγονται αυτά με τέτοιο design.
Δεν μας χ…ζεις ρε Αφρο-αμερικανέ Νταλάρα;; 😛 Από αξεσουάρ για iPhone, μπήκες και στον χορό των smartwatch;
Κατά τα άλλα τι λογισμικό θα φοράει; Και με τι συσκευές και λειτουργικά θα είναι συμβατό; Είναι Made In … ; (Ετσι εγκυκλοπαιδικά)

Γιώργος Λ.

Ήδη ο Παντελίδης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κινέζο κατασκευαστή.

Γιάννης

Απλά επειδη σχολιάζουμε δίχως να ξέρουμε και επειδή έτυχε να δω εκπομπή με τη ζωή του……

Από Wikipedia:
In January 2011, Intel Corp. named will.i.am as director of creative innovation, with input in developing smartphones, tablets and laptops.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear SmartWatches Tag Heuer

TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Η TAG Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια στο πρώτο “Swiss-made modular connected watch”, το οποίο ονομάζει TAG Heuer Connected Modular 45. Η λέξη “modular” σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια.

Gear Apple Apple Watch Samsung

Smartwatches: Μόλις 1% αύξηση αποστολών το 2016, με την Apple να ηγείται

Οι αναλυτές περίμεναν η αγορά των smartwatches να γνωρίσει μεγάλη άνθιση, ειδικά μετά την είσοδο της Apple σε αυτή. Όμως ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που δεν βρίσκουν χρησιμότητα σε αυτά.