Xiaomi Mi Pro Action Camera: Με 16 Megapixel και 1080p βίντεο

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα την Mi Pro Action Camera, την πρώτη της action camera για τους λάτρεις των σπορ και της δράσης. Η Xiaomi Mi Pro Action Camera φέρνει αισθητήρα 16 megapixel Exmor R BSI CMOS κατασκευασμένο από την Sony, με εργονομικό βάρος μόλις 72 γραμμάρια.

Η νέα action camera της Xiaomi εξοπλίζεται με διάφραγμα F/2.8 και ευρυγώνια λειτουργία φακού 155 μοιρών. Ο επεξεργαστής της κάμερας είναι ο Ambarella A7LS, ο οποίος έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει εγγραφή βίντεο 1080p στα 60 fps, 720p στα 120fps, και 480p στα 240fps. Παρέχει συνδεσιμότητα μέσω WiFi, ενώ η μπαταρία που ενσωματώνει είναι στα 1010mAh. Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 16GB, χάρη στην προεγκατεστημένη κάρτα μνήμης microSD 16GB που περιέχεται μαζί με την κάμερα, με την δυνατότητα φυσικά να την αλλάξετε.

Μαζί με την action camera, η Xiaomi προσφέρει δωρεάν στην συσκευασία μια αδιάβροχη θήκη με την οποία μπορείτε να βυθιστείτε μαζί της έως και 40 μέτρα. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από αντιψυκτικά υλικά, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος οι χρήστες της να ανησυχούν για τις χαμηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν σε τέτοιο βάθος.

Η κάμερα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με τις τιμές να αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξε η Κινέζικη εταιρεία προς τους ενδιαφερόμενους. Η βασική έκδοση που περιλαμβάνει την κάμερα και την κάρτα μνήμης microSD βρίσκεται στην τιμή των 56 ευρώ, ενώ η έκδοση Travel η οποία περιλαμβάνει και ένα selfie kit κοστολογείται στα 60 ευρώ.
Θα κυκλοφορήσει επίσης σε δύο χρώματα, λευκό και lime-πράσινο.

Η Xiaomi Mi Pro Action Camera θα ξεκινήσει να διανέμεται αρχικά στην Κίνα, ενώ αργότερα μέσα στον χρόνο θα την δούμε σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτίες.

Xiaomi Mi Pro Action Camera, Xiaomi Mi Pro Action Camera: Με 16 Megapixel και 1080p βίντεο

Xiaomi Mi Pro Action Camera, Xiaomi Mi Pro Action Camera: Με 16 Megapixel και 1080p βίντεο

Xiaomi Mi Pro Action Camera, Xiaomi Mi Pro Action Camera: Με 16 Megapixel και 1080p βίντεο


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστολης

*Πολιτείες

Φωτης

καλη φαινεται … αλλα σε σχεση με τις sj4000??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.