Xiaomi Yi Night Vision Edition: Επίσημα με τιμή 22 δολάρια

Αρχές Μαρτίου η Xiaomi ανακοίνωσε τον “ανταγωνιστή” της GoPro, μια επιθετικά τιμολογημένη action κάμερα με την ονομασία Xiaomi Yi. Η Κινεζική εταιρεία δεν έμεινε σε αυτό το μοντέλο μόνο, καθώς ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο, συμπλήρωμα της Yi, το οποίο έχει δυνατότητες νυχτερινής όρασης.

Ονομάζεται Xiaomi Yi Camera Night Vision Edition και θα διαθέσιμη σε συγκεκριμένες περιοχές μέσω του Mi.com online καταστήματος. Η νυχτερινή κάμερα Yi Night Vision θα έχει φακό κατασκευασμένο από γυαλί και δυνατότητα να την σετάρεις σε διάφορες γωνίες. Μπορεί να καταγράψει 720p βίντεο με 20 fps και να αποθηκεύσει βίντεο σε microSD κάρτα, με όριο τα 32GB χωρητικότητα.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι οι 2 επιλογές για voice support και η nigh vision δυνατότητα χάρη στα 8 ενσωματωμένα “lamp beads” 940 nm. Επίσης έχει 802.11b/g/n συνδεσιμότητα και υποστήριξη για iOS και Android.

Η κάμερα θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο στην Κίνα με τιμή στα 22 δολάρια περίπου, παρόλο που πρόσφατα λάνσαρε online κατάστημα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη απ όπου μπορεί και να διατίθεται στο μέλλον.

Xiaomi Yi Night Vision Edition: Επίσημα με τιμή 22 δολάρια, Xiaomi Yi Night Vision Edition: Επίσημα με τιμή 22 δολάρια

Xiaomi Yi Night Vision Edition: Επίσημα με τιμή 22 δολάρια, Xiaomi Yi Night Vision Edition: Επίσημα με τιμή 22 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

μηπως ξερει κανεις το επισημο site της xiaomi για την ευρωπη? ψαχνω και μονο ψευτικα βρισκω..

Konstantinos

Κατι δεν παει καλα με το αρθρο σας. Εχετε μπερδεψει την action camera Yi με την καμερα παρακολουθησης Yi. Ειναι δυο εντελως διαφιρετικα προϊοντα! Αυτο που βλεπουμε στη φωτο δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την GoPro.

Kostas

@konstantine ξαναδιάβασε το άρθρο φιλε… Λέει ανταγωνιστης της goPro

Konstantinos

@Kostas μα δεν εχει καμμια σχεση με την pro. Πως μπορει να ειναι ανταγωνιστης. Εχω διαβασει το αρθρο στα αγγλικα. Ειναι κ εκεινο λαθος. Ειμαι κατοχος και τον 2 προιοντων. Η καμερα που βλεπουμε στη φωτο ειναι smart camera και οχι action camera. Απλα ειναι και οι 2 της σειρας Yi. Εκει καπου εχει δημιουργηθει το θεμα. Τεσπα, αυτο που βλεπουμε δεν ειναι ανταγωνιστης της Gopro.

oneos

@Konstantinos ξαναδιάβασε το άρθρο σου λένεεεεεε. ΕΙΧΕ παρουσιάσει μια action κάμερα με την ονομασία Xiaomi Yi ως «ανταγωνιστή» της GoPro. ΤΩΡΑ παρουσιάζει την Yi Camera Night Vision Edition. Άλλο η βούρτσα, άλλο το… βουρτσάκι. Πιο καθαρά δεν γίνεται! (Συγνώμη που σχολιάζω αλλά επιμένεις με δεύτερο σχόλιο, χωρίς μάλλον να ξαναδιαβάσεις)

A

@Kostas, o Kostantinos έχει δίκιο. Συντακτικά ειναι ΛΑΘΟΣ το κείμενο. Εσυ σωστά λες οτι το ΧιαοΜι πριν καιρό έβγαλε ανταγωνιστή της ΓκοΠρο αλλά ή σύνταξη τύπου :

” καθώς ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο, συμπλήρωμα της Yi, το οποίο έχει δυνατότητες νυχτερινής όρασης.”

δίνει την εντύπωση οτι η ΧιαοΜι ανακοινωσε τώρα action camera με νυχτερινή όραση. Δεν αναφέρει πουθενά οτι ειναι surveilance-ασφαλείας κάμερα με ανατγωνιστή τη Dropcam για παράδειγμα.

Λάθος του συντάκτη ειναι.

Φιλικα,

Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.