YouTube, εξαγοράζει την υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ.;

Όσοι παίζετε παιχνίδια προφανώς θα γνωρίζετε το Twitch το οποίο είναι μια υπηρεσία η οποία επιτρέπει στους gamers να κάνουν upload και να βλέπουν δωρεάν live video streaming παιχνιδιών που ανεβαίνουν από Xbox και PlayStation 4 κονσόλες.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 45 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα με 1 εκατομμύριο μέλη να ανεβάζουν videos κάθε μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδίδει το variety και η Wall Street Journal, το YouTube της Google βρίσκεται σε συζητήσεις για να εξαγοράσει το Twitch έναντι 1$ δισεκατομμυρίου. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά αν το deal προχωρήσει, θα είναι πιο σημαντική εξαγορά του στην ιστορία του YouTube το οποίο η Google απέκτησε το 2006 έναντι $1.65 δισεκατομμυρίων.

Για την Google η εξαγορά αυτή θα ήταν πολύ σημαντικό βήμα το οποίο θα δώσει σημαντική ώθηση στο YouTube το οποίο ναι μεν έχει τη δική του υπηρεσία live-streaming για παιχνίδια όμως μπροστά στο το Twitch υστερεί.
, YouTube, εξαγοράζει την υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ.;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.